elaidi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 OOOOOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şafak kısa dönemsen 160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 izinlerle beraber 174 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kullanmazsak 160 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ne izni be, bide izne mi çıkcaz, zaten askeri ortamdan sivil ortama geçiş o kadar kolay değil. sırf şu sınavdan sonra bile hayata adapte olmam 2 gün sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İzin kullanmayı düşünmüyorum. Zaten 5 ay 5 gün. Bu arada sınava girdiğiniz zaman yaşadıklarınız hiçbirşey. Daha yeni başlıyor. Orayı sen askeri ortamdan bile sayma. O bu değil de, şimdi bize nereye çıktığını öğrendiğimizde burada paylaşmak suçmuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sanmıyorum adamlar şöyle birşey bile yapmış oah http://docs.google.com/View?docID=0ASRfNWM42cgyZGduM3BxcGdfMTRkeHhjM3dmZg&revision=_latest&hgd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yani kısmen suç. suç değilde, yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bi karar ver sen de :) Çürük çıkmadı mı sana kilodan wild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu sistemin degismesini istiyorum.. boyle onceden islem yaptirip, sinav yapip, ondan sonra belirli bir tarihte buraya gel falan tarzi olmasin.. insani stressi, gerginligi, ruh hali, psikolojisi bitiriyor zaten.. her kiz arkadasimla ayrildigimizda ayril bir kotu oluyorum arkadas, boyle salak sacma anlara falan takiliyorum.. yeni sistem soyle olcak.. sen okulu bitirdin mi, bu adamlar 3 yil icinde herhangi bir gun, evin kapisindan ciktin mi koluna girip direk acemi birligine goturucekler seni.. bu sistemden daha iyi lan, bu ne lan, hoyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazdingo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bugün hayatımda oflamadığım kadar of çektim ya devam da ediyorum ooof lan ooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kesilmeyi bekleyen koyun gibi bekliyoruz resmen 1 hafta önce alsanıza arkadaşım aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kac saat kaldi lan teslime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dikkat edin kendinize, elinizi bomba falan verirlerse atıverin boş bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kırıkkaleye denk gelsin biriniz canavar gibi masaüstü laptop ps3 ne ararsanız var hafta sonları beslerim hem güzel ev yemekleri ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ghero gitarımı alıp gelirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 biriniz denk gelsin kopun gelin valla krallar gibi bakarım. son senem zaten burda inşallah şehirde ucuz arabada var misafir odası ortopedik yatak bile var gh3 gh4 gh5 gh metallica ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 torpilimle konuşayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Acemide çarşı izni yok ki. Ustaya denk gelirsek kapını çalarız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 İstanbul'da alışverişe gidecek arkadaşlara önerim Kadıköy İş Merkezi'ndeki Üstün Tekstil'e gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o hangisi oluyodu? gerçi oraya gittiniz mi bakının, tek bi yere girip almayın. yukarda yazdığım gibi, bitişikteki dükkanla bile arada fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kuzenim askere gitmeden ordan aldı, diğer kuzenimde ordan almıştı bizde ordan aldık sağlam da indirim yaptırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yalnız asteğmen giderken mi ne hiçbirşey götürmemize gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 zamanını götürüyorsun sadece o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar