Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu girenlerin 4 de 3 ü zaten açık öğretim işletme, o yüzden üzülmeyin sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 açık öğretim olmuo, 4 senelik bölüm lazım değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 e 4 sene zaten herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazdingo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Lan o kadar denyo arasında kesin uzun çıkar bana gibi bi his var içimde de hayırlısı. Belki sınavda ful çekmişimdir de kısa verirler sevabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Açıköğretim oluyor ya nasıl olmuyor. Kuzenim ODTÜ mezunu uzun dönemlerle takılıyorum, kısalardan çok daha insancıl ve iyiler demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bende cidden düzgün bir tip göremedim, ordaki askerler bayağa daha iyiydi gerek üslup olsun gerek konuşma davranış olsun. edit: bi de şap katmışlar etimesguttaki karavanaya. İyi ki yemeden kaçmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazdingo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sabah sırada bekleyenlere çay veren adam vardı bi tane kapının 100 metre aşağısında. Adam KİLİTLEDİ HERKESİ. AĞĞBİ ÇAY? diye bağırıyo gözlerinin içine 20 metreden bakıp parmağıyla gösterek. Hayır diyosun ısrar ediyo falan. çok fenaydı adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o yemeklere şap map filan komedi ya acemi birliğinde karı kız düşünemez olmuştum bildiğin pasifize oluyorsun off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ulan adamlar 9500den sonrası gitsin demişti, sonrasında 9600'e kadar almışlar. bu sabah gittim yine (9534üncüydüm) komutan dedi ki 8000'den 9300'e kadar olan var mı? O.o şeklinde bakıyorum tabi. dedim kesin tüm gün sürecek. neyse ki az adam varmış o sıralarda, 2. grupta girdim. 10:40 gibi çıktım. hoşaf gibiyim şu an ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 evet sınavıda atlattık. artık yavaştan "yanımıza ne alsak" doğru kaydıralım muhabbeti. :P ya büyük numara bot bulmak zor olur diye, dışardan mı alıp gitsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Celp diince kanatlı bi yaratık aklıma gelio herhalde WHELP den olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 benimde aklıma help geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şöyle bişey buldum http://docs.google.com/View?docID=0ASRfNWM42cgyZGduM3BxcGdfMTRkeHhjM3dmZg&revision=_latest&hgd=1 insanlar pek bi organize yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 asker'de das kapital'i baştan sona okumayı planlıyorum. içeri sokarken sorun çıkartırlarmı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 wildpervert said: açık öğretim olmuo, 4 senelik bölüm lazım değilmi 4 yillik acikogretimler yedek subay adayi oluyor, millet niye acikogretime gidiyor saniyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Joker said: asker'de das kapital'i baştan sona okumayı planlıyorum. içeri sokarken sorun çıkartırlarmı sizce? İçeri sokamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 davinci şifresi ile melekler ve şeytanları okuma fırsatım olmamıştı. Onları götürmeyi düşünüyorum ben ya da harry potter !! şaka lan, direk tüm jules verne kitaplarımı götürüp tekrar baştan okuyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Prawler said: Joker said: asker'de das kapital'i baştan sona okumayı planlıyorum. içeri sokarken sorun çıkartırlarmı sizce? İçeri sokamazsın. hayda dışına kaplama yapsam? anlarlarmı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 genellikle kitabı veriyorsun, sorumlu kimse şöyle bir bakıyor ve imza atıyor oku diye. Bi de yasaklı yayınlar listesinde olmaması gerekiyor. Artık nerdeyse o liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu yasaklı kitapalrın listesi varsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Joker said: Prawler said: Joker said: asker'de das kapital'i baştan sona okumayı planlıyorum. içeri sokarken sorun çıkartırlarmı sizce? İçeri sokamazsın. hayda dışına kaplama yapsam? anlarlarmı acaba.. İçini açıp bakıyor diye biliyorum bölük komutanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 türkçeyse ve yasaklı değilse sokaibliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 içini açınca anlarmıki hangi kitap olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yani şöyle bir bakıyorlarmış artık hangi bölümde nereye denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ben askere kpss hazırlık setini götürücem,kafalar rahat sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar