Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende cidden düzgün bir tip göremedim, ordaki askerler bayağa daha iyiydi gerek üslup olsun gerek konuşma davranış olsun.

edit: bi de şap katmışlar etimesguttaki karavanaya. İyi ki yemeden kaçmışım
Mesaj tarihi:
sabah sırada bekleyenlere çay veren adam vardı bi tane kapının 100 metre aşağısında. Adam KİLİTLEDİ HERKESİ. AĞĞBİ ÇAY? diye bağırıyo gözlerinin içine 20 metreden bakıp parmağıyla gösterek. Hayır diyosun ısrar ediyo falan. çok fenaydı adsf.
Mesaj tarihi:
ulan adamlar 9500den sonrası gitsin demişti, sonrasında 9600'e kadar almışlar. bu sabah gittim yine (9534üncüydüm) komutan dedi ki 8000'den 9300'e kadar olan var mı? O.o şeklinde bakıyorum tabi. dedim kesin tüm gün sürecek. neyse ki az adam varmış o sıralarda, 2. grupta girdim. 10:40 gibi çıktım. hoşaf gibiyim şu an ama...
Mesaj tarihi:
evet sınavıda atlattık. artık yavaştan "yanımıza ne alsak" doğru kaydıralım muhabbeti. :P

ya büyük numara bot bulmak zor olur diye, dışardan mı alıp gitsem?
Mesaj tarihi:
davinci şifresi ile melekler ve şeytanları okuma fırsatım olmamıştı. Onları götürmeyi düşünüyorum ben

ya da harry potter !!

şaka lan, direk tüm jules verne kitaplarımı götürüp tekrar baştan okuyacam
Mesaj tarihi:
Prawler said:

Joker said:

asker'de das kapital'i baştan sona okumayı planlıyorum. içeri sokarken sorun çıkartırlarmı sizce?

İçeri sokamazsın.

hayda dışına kaplama yapsam? anlarlarmı acaba..
Mesaj tarihi:
genellikle kitabı veriyorsun, sorumlu kimse şöyle bir bakıyor ve imza atıyor oku diye. Bi de yasaklı yayınlar listesinde olmaması gerekiyor. Artık nerdeyse o liste
Mesaj tarihi:
Joker said:

Prawler said:

Joker said:

asker'de das kapital'i baştan sona okumayı planlıyorum. içeri sokarken sorun çıkartırlarmı sizce?

İçeri sokamazsın.

hayda dışına kaplama yapsam? anlarlarmı acaba..

İçini açıp bakıyor diye biliyorum bölük komutanı.
  • Yeni Oluştur...