kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Arlooax, 30 April 2003 19:51 tarihinde demiş ki: Plank Dante Robin Alttaki ikisi benimkiler, en ustteki ise koymayi isteyip vazgectigim bir isim bunlar bebeykene. Arlooax the Elven Mage [Bu mesaj Arlooax tarafından 30 April 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] yanlış anlama ama merak ettim resimdeki kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Gençlik halim yaw. Hey gidi hey, bir zamanlar gençtik bizde. Arlooax The Elven Mage PS: Resimdeki canım abim eniştem olur. Resim çekebilmem için poz verdi haydutlarla. Makine kompleks olunca fotografçı konumundan kurtulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ok yaw kusura kalma ben acayip meraklı biriyimdir çatlarım sormassam veya öğrenmessem sağol kurtardın beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Nefr, 30 April 2003 16:35 tarihinde demiş ki: Fleck güzelmiş. Velet süper ama, accaip sevimliymiş. Benimki de böyle salak bakardı eskiden, yani hala salak bakıyor ama cüsse korkutuyor artık insanları. =] Bi de koşmayı oynamayı çok sevecek bu haliyle, dolayısıyla rahat rahat bağırabileceğin bir isim olsa iyi olur ;) ehehh +1.. bende alacam yaza doğru bi köpek ama benimkisi böle bişi deil. böle büyük uzun sarı tüyleri war... ama cinsini bilmiom :-? Böle genelde yabancı film yada dizilerde çıkar.. nedi yaA..:-?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Golden Rotweiller olabilirmi? Sarı tüylü şirin bir hayvan ama bakımı zor diye biliyorum. Suyla oynamayı seven bir tür diye aklımda kalmış. Arlooax The Drunken Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 galiba öle bişidi cinsi ya.. ewt onun bakımı hakikaten adamı çileden çıkarıo! ama kAriSma bi dog :-P asaleti yeter dog'umun benim :D[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 oscar bence iyi olur.. köpek süpermiş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Al sana köpek ismi (diğerleri çok sık kullanıldığından karışabilir diye şeettim) 1-)Hakkı 2-)Şuayp 3-)Traş(Bunun ingilizce anlamı da var hem-----Trash) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Dog, yada doggy eh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bnm golden retrieverim war adi hyppo cok sewerim ama istersen kullan yane ne diim ? :D hatta direk hyppo koy :P :P :P[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 body :) güçlü sıkı bir tipi olsa :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar