FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Dun dolasirkan bir pet shopa girdim. Bi baktim kuccucuk bisi ordan bana bakiyor. Hemen atladim zaten burda bir kopek ariyordum. Istanbuldakinin hasretini unuttursun diye.. Simdi geldi zor kismi isim lazim hemde acilen hayvancagizi 2 gundur IT diye cagiriyorum ismi o sanacak. Ole bisi lazimki soylenmesi hem ingilizce hem Turkce kolay olan. Fikri olan kucuk itimize isim babaligi yapacak olan varmi? Aha buda resimleri: www.caddeon.net/dunno/DSC00187.JPG www.caddeon.net/dunno/DSC00194.JPG www.caddeon.net/dunno/DSC00199.JPG www.caddeon.net/dunno/DSC00202.JPG www.caddeon.net/dunno/DSC00215.JPG[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Oscar veya Alex oscar ı tavsiye ederim çok tatlı bi isimdir bence[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 dan koy guzel kopek ismi. dan,dan diye bagirirsan kopege anca o zaman biraz komik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bu arada resimlere baktım da, dalmaçyalılar güzel hayvanlar da çok soğuklar, suratına baktımmı alıp kucaama oynamak gelmio. sevimlilikleri yok (bence)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 cok tatlııı!!!!! yemek istiyorum!!!!! dan kek diye espriside yapılabilir tabi :P bence çomar olablir tam oturuyor yani :) oscar da güzel :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Alex diye bi arkadasim var burda ayip olur:) Oscar olabilir.. Ayrica kendisinin oyle gozukmesinin nedeni uykudan uyandirmamdir:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 benekli koy hehe rambo koy ya da :P[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 kapuçino koy. erken ölen kedimin adı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 tabiki "hoşt" ismine alıştırınca sal ortaya[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bu şeye benziyor ııı disneyin çizgi filmindeki yavruya :) onun ismini koy. Şanslı[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 *!YaKo* Nasıl ?[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 *! Ya Canım Benim Yerim Onu Ham!*[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ipmaler.....Mephistopheles.........Tambenar Umsekanyer....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 amma kısa isimlermiş onlar "it" iyi aslında türkçe, söylemesi kolay seyfi, murtaza(hatta murti diye çağırırsın şirin olunca mücahettin olabülü rex falan koyma ya çok klişe olur[hline].................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Floppy ;) Switch[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Fleck (alamanca "leke" demek dalmacyaliya uyar diye :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Fleck güzelmiş. Velet süper ama, accaip sevimliymiş. Benimki de böyle salak bakardı eskiden, yani hala salak bakıyor ama cüsse korkutuyor artık insanları. =] Bi de koşmayı oynamayı çok sevecek bu haliyle, dolayısıyla rahat rahat bağırabileceğin bir isim olsa iyi olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Fleck simdi guzelde buyuyunce hayvancagizi fleck diye cagirdikmi karizmasi 0 olur:) daha heybetli bisi lazim:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bence AyTi koy adını. it it diorum diosun 2 gündür ne güzel onla uyumlu işte eheheh :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bond koy[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bazı arkadaşlar Worms'ten hatırladığım isimler söylemişler.. :) Ben Malkoç diyorum :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 shaggy[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Roti en güzeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Plank Dante Robin Alttaki ikisi benimkiler, en ustteki ise koymayi isteyip vazgectigim bir isim bunlar bebeykene. Arlooax the Elven Mage [Bu mesaj Arlooax tarafından 30 April 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ßenimde eLime geçti iki tane daLmaçLayaLı ßiri di$i diğeri erkekti ßirine PascaL diğerine Nouma koydum isimLerini (4 ya$Inda kuzenim war koyu BJk Li o yüzden )...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar