Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi programa yorum yapıcaktım ama vazgeçtim.. şuna yorum yapmak istiyorum: SABA SEN NASIL Bİ KAHKAHA ATIYOSUN bebeğimm.. her kahkahasında içim oyuluyo.. izledinizmi. fox ta şu an var. izleyin görüceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Çok kilo aldı Sabacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o kadının bebek gibi teni var..çok şekşi bi kadın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Nasıl bebek böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 eisenheim said: o kadının bebek gibi teni var..çok şekşi bi kadın.. eisenheimla mikrofon taktık biz ona bizden iyi bilemezsiniz SABA TÜMERİN TENİNİ EN ÇOK BİZE SORACAKSINIZ her fırsattada dile getiriyorum şunu hhe dghdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 az önce bir güldü, yemin ediyorum altıma işedim korkudan, televziyonun sesini kapattım püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 korkunç gülüyor bu kadın ya, nesini seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu forumda buna milf diyen olmuştu, msn chatteki bi pati okumuş bunu, artık bakamam siliyorum 50gb arşivi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çok sempatik ve çok zeki bir kadın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yani zeki derken uyanık . zeka farklı bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 pekaziz said: Nasıl bebek böyle :P selülitmi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 balon said: çok sempatik ve çok zeki bir kadın . zeka neresindeymiş lan saba nın. bildiğin tiki kızın kariyer yapmış hali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kariyer de peynir ekmek gibi dağıtılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ne olaylarını biliyorum ben bununda anlatmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 pekaziz said: Nasıl bebek böyle :P spoiler olunca istediğimizi koyabiliyoruz diye bişey yok. şikayete bastım. o ne abi bu forumu okuyan kuzenler var ya masadan düşseler? yemek yiycektim iştahım kaçtı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çok leş gülüyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 calimero said: balon said: çok sempatik ve çok zeki bir kadın . zeka neresindeymiş lan saba nın. bildiğin tiki kızın kariyer yapmış hali... aptal değilse zekidir , ne yani orta falan mı kategorisine sokalım kadını. uyanık işte, birçoklarının yapamadığını başarılı bi şekilde yapıyor , daha ne yani. okan 5 program denese 1i tutuyor . kadın her programında daha başarılı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 üstüne para verseniz düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Okan'da çıktığında bu kadın Okan ''çok seksi gülüyosun'' demişti.Kadın da gülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 balon said: calimero said: balon said: çok sempatik ve çok zeki bir kadın . zeka neresindeymiş lan saba nın. bildiğin tiki kızın kariyer yapmış hali... aptal değilse zekidir , ne yani orta falan mı kategorisine sokalım kadını. uyanık işte, birçoklarının yapamadığını başarılı bi şekilde yapıyor , daha ne yani. okan 5 program denese 1i tutuyor . kadın her programında daha başarılı . Okan zeki değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 olm koyun şu tiki kız kardeşleri bu burger reklamında oynayan bi program hostu olarak reyting tavan yapmazsa şerefsizim. türkiye televizyonunda reyting yapmak ne yazık ki zeka göstergesi değil. saba tümer çıkarttığı profesörlere "yaaa dün bi rüya gördüeeem, şöyleydiee, böyleydieeee. çok inanırım böyle şeylere. siz anlar mısınız -lmao-" diyo. neden? adam astronom. bana göre zeki değil tabi, siz farklı düşünüyo olabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hastayım şu kadın başarıyor olayına. diyelim 5 hatun var bu tarz program yapan. bu 5 kişinin içinden türk toplumunun daha çok izlediği medya tarafından daha çok pohpohlanan başarılı mu oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar