Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesela aşağı scroll yapacam, 1 yukarı 2 aşağı filan gidiyor. Baya saçmalamaya başladı. Şimdi ben bunun içini açsam filan düzeltebilirmiyim? Açmadan önce bi yazıyım dedim sonra açarım elimde kalır filan. Varmıydı böyle bişeyle daha önce karşılaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 benim eski a4tech'lerin scroll wheel i de bir süre sonra bozulurdu hep. açardım yapamazdım, gider yeni bi a4tech alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 düzeliyor. aynı sorun bende de vardı ordaki parçayı sıkıştırınca halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 cozum: A4 tech mouse almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ne alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 logitech, razer, steelseries, microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 http://images.google.com.tr/images?hl=tr&rlz=1C1CHMB_trTR325TR325&resnum=0&q=logitech+mx&um=1&ie=UTF-8&ei=Ii3rSv76PNSA_QaHkuSYDw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CCgQsAQwBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 150 200 lira bi mousea mı bayılalım? ben a4tech x7den gayet memnundum, şu scroll sorununa kadar. yoksa mükemmel bir mouse. scrollu da üstteki arkadaşın dediği gibi açacam bir ara, düzelirse tadından yenmez yine. her ay bozulsun her ay düzeltirim bu mouse için. http://lab.ge/images/a4tech-xl-750bf-red_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 diamondback ler 50 lira felandir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 apple magic mouse almayı arzuluyorum. said: And available on its own for just $69. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/LOGITECH-MX518-MOUSE_W0QQidZZ21602278 55 tl mouse'ın kralı. 150 falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 KİM NAZAR DEĞDİRDİ LAN MOUSE ÇALIŞMIYO OYNAMIYO DFGDFGDFDGDGFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yalnız senin mouse 49 lira logitech 60 liraydı en son electro world'de. yaklaşık 8 9 ay oldu 0 sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bende de aynı sorun var, mehter takımı gibi geziyorum web sitelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ahahhaa resmen kahkaha atıyom ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben ilk nesil mx518'imi 5 yıldır kullanıyorum yalnız öyle bir durum var (: ayrıca o kadar pahalı değil şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ilk olarak sorun wheel in lastiğinin tekerleğe tam oturmamasından kaynaklanabiliyor. Mouse un içini açıp lastiğin içine biraz yapıştırıcı döküp tekrar tekerleğe oturtun kurumasını bekleyin. İkinci olarak wheel sensörlerinden olabiliyor. Biraz elektrik bilginiz ve malzemeniz varsa eski bir mouse un sensörlerini söküp buna takabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 elektrikler kesildi geldi mouse çalışmaya başladı. bidaha kesilse scrollu da düzelir belki dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Brigand said: 150 200 lira bi mousea mı bayılalım? ben a4tech x7den gayet memnundum, şu scroll sorununa kadar. yoksa mükemmel bir mouse. scrollu da üstteki arkadaşın dediği gibi açacam bir ara, düzelirse tadından yenmez yine. her ay bozulsun her ay düzeltirim bu mouse için. http://lab.ge/images/a4tech-xl-750bf-red_0.jpg abi aynısı bende de var bi iki ay önce filan basladı asagı yapınca üste gidiyo bazen 2-3 tane atlıyo filan öf çözümü bulursan öm at lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 benim emektar a4tech x750ye de olmuştu bu, kendiliğinden düzeldi bir ay sonra anlayamamıştım sdf 3.5 yıldır kullanıyorum bu arada gayet taş gibi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 5>3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sh3lal3s said: bende de aynı sorun var, mehter takımı gibi geziyorum web sitelerini löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mouse budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 off o a4lerden bile kötü yav :(, bi ara hepsiburada indirim yapmıştı 2-3 yıl önce kardeşim almıştı resmen leş bir fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Toledor said: ilk olarak sorun wheel in lastiğinin tekerleğe tam oturmamasından kaynaklanabiliyor. Mouse un içini açıp lastiğin içine biraz yapıştırıcı döküp tekrar tekerleğe oturtun kurumasını bekleyin. İkinci olarak wheel sensörlerinden olabiliyor. Biraz elektrik bilginiz ve malzemeniz varsa eski bir mouse un sensörlerini söküp buna takabilirsiniz geçen ay iyiydi mouse ama bikaç gün önce yine delirtmeye başladı. yeter açıyom içini dedim ve açtım. dediğini yaptım, lastik altına yapıştırıcı sürdüm biraz. Şu anda hiçbir sorunu yok, ilk aldığım günkü gibi. Çok sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar