Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A4tech X7 mouseumun scrollu bozuldu

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Mesela aşağı scroll yapacam, 1 yukarı 2 aşağı filan gidiyor.

Baya saçmalamaya başladı.

Şimdi ben bunun içini açsam filan düzeltebilirmiyim? Açmadan önce bi yazıyım dedim sonra açarım elimde kalır filan. Varmıydı böyle bişeyle daha önce karşılaşan?
Sosyal ağlarda paylaş

150 200 lira bi mousea mı bayılalım?

ben a4tech x7den gayet memnundum, şu scroll sorununa kadar. yoksa mükemmel bir mouse. scrollu da üstteki arkadaşın dediği gibi açacam bir ara, düzelirse tadından yenmez yine. her ay bozulsun her ay düzeltirim bu mouse için.

http://lab.ge/images/a4tech-xl-750bf-red_0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak sorun wheel in lastiğinin tekerleğe tam oturmamasından kaynaklanabiliyor. Mouse un içini açıp lastiğin içine biraz yapıştırıcı döküp tekrar tekerleğe oturtun kurumasını bekleyin.

İkinci olarak wheel sensörlerinden olabiliyor. Biraz elektrik bilginiz ve malzemeniz varsa eski bir mouse un sensörlerini söküp buna takabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

150 200 lira bi mousea mı bayılalım?

ben a4tech x7den gayet memnundum, şu scroll sorununa kadar. yoksa mükemmel bir mouse. scrollu da üstteki arkadaşın dediği gibi açacam bir ara, düzelirse tadından yenmez yine. her ay bozulsun her ay düzeltirim bu mouse için.

http://lab.ge/images/a4tech-xl-750bf-red_0.jpg

abi aynısı bende de var
bi iki ay önce filan basladı asagı yapınca üste gidiyo bazen 2-3 tane atlıyo filan
öf çözümü bulursan öm at lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Toledor said:

ilk olarak sorun wheel in lastiğinin tekerleğe tam oturmamasından kaynaklanabiliyor. Mouse un içini açıp lastiğin içine biraz yapıştırıcı döküp tekrar tekerleğe oturtun kurumasını bekleyin.

İkinci olarak wheel sensörlerinden olabiliyor. Biraz elektrik bilginiz ve malzemeniz varsa eski bir mouse un sensörlerini söküp buna takabilirsiniz

geçen ay iyiydi mouse ama bikaç gün önce yine delirtmeye başladı.

yeter açıyom içini dedim ve açtım. dediğini yaptım, lastik altına yapıştırıcı sürdüm biraz.

Şu anda hiçbir sorunu yok, ilk aldığım günkü gibi. Çok sağolasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...