Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 evet acaip bi soru. ama şöyle bi durum var şimdi bende 91 model mazda 626 var bir tane babadan yadigar. 20 yıllık araba nerdeyse, bayağı eski. ben bu arabayı 1 hafta boyunca hiç yıkatmazsam o kadar kirleniyo ki. direk böyle toz toprak falan. hiçbir tanıdıgımın 2005, 2007 model arabası 1 hafta ellemeyerek bu hale gelmiyor. anlayamadım gitti. neden benim araba bu kadar çabuk pisleniyor yahu?? biliyorum aptal bi soru belki ama kafayı sıyırdım artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 boyası daha çok aşındığı ve yeni boyaya göre pütürlü hale geldiği için fazla toz tutuyor olabilir. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Selam, Güzelce oto şampuanı ile yıka, sonracığıma epoksi esaslı bir cila ile hafif pastala, boya parlatıcı uygula. Ben bu işlemler için Sonax tercih ediyorum. Biraz emek ve vakit harcamak gerekiyor ama neticesi güzel oluyor. Bir de camlara su kaydırıcı uyguluyorum. Aracın üstünde toz ve kir pek tutunamıyor ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hmm. teşekkür ederim bilgi için ama çıkıp sokakta araba yıkamak garip geliyor biraz:D bunu versem bi yere yaparlar mı? mesela bi detaylı temizlik gazına gelmiştim ucuza ayarlayıp ehliyeti kaptırınca hevesim kaçmıştı:D mesela onda yaparlar mı bunları:D yoksa direk içine girip fanları fln mı temizliyolar:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sonax veya Atowax a ver güzelce yaparlar sana anahtar teslim. Ama cila milada attıracaksan tuzluya mal olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 normalde 100+ milyona yapıolar detaylı. arkadaş tanıdık yerde 50ye ayarladı. ben bi yaptırayım onu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Selam, Sonax ürünleri birçok yapı markette mevcut. Benzincilerde pahalı olabilir ve o kadar fazla da çeşit olmuyor onlarda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mazda 626 lar cabuk kirleniyor =P gerçi bizimki 3 aydır sabit duruyor oldugu yerde euhe. yağmur yagdıgında biraz yüzü gözü açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar