Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 malaba yeni laptop aldım. hep bir gün bu topii açacağımı hayal etmiştim eheh.. core2duo 2.2 4gb ddr3 1gb nvidia gt240m ekran kartı -- bana böle babalar gibi bir kaç oyun tavsiye edebilirmisiniz acaba :) FPS RPG ne gelirse.. araba yarışı severim, adam vurmaca severim, strateji severim, futbol sevmem, menajerlik beceremem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bunun gibi bi dünya topic var bakınsana diye ayar vericektim de yeni laptop almışın madem hevesini al :P. futbol sevsen de önerebilcek yeni bi oyun yok zaten. batman oyna sen. bi de modern warfare2 çıkacak onu bekle. FPS RPG diyosan ikisini kapsayan borderlands var, sıcak sıcak baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pong solitaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 vallahi hevesle açtım ondan yani yoksa yeni konu açmam. ama benim hiç *yeni makine aldım oyun söleyin* topiim olmamıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Şimdi buraya zilyon tane oyun yazılacak. En iyisi oyuncu forumlarına girip orda türlere göre en beğenilenlere bakmak, arasından seçmek. ama cod world at warı oynamadıysan oyna, atmosferi baya güzel gta 4ü oyna mutlaka. millet senaryo bitince oyun da bitiyor diyor ama ben oyunu bitirdikten sonra 2 günde bir girip birkaç saat oynuyorum, ortalığı patlatıp çıkıyorum, harika oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Dragon Age çıkıyor onu bekle, 3. ünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 torchlight ile başla bence ufaktan zaman öldürürsün 500mb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yazılmamış olanlardan Tropico 3, Batman: Arkham Asylum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 batman oyna batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 adam vurmaca sevyorsan borderlands güzele benziyo bir bakin bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 borderlands ve torchlight oynuyorum bu aralar ben deli gibi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Su adama duyuru yapin yeni laptopu hakkinda. yeter lan dfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dur asdas :D mutluyum, paylaşmak istiyorum. bu arada oyun tavsiyesi konularını arattırdım. 5-6 tane ciddi topik var. en ciddisi 1 yıl önce cvplanmış. en yakın oyun tavsiye topiinde de bişey yok. yeni topik açmak yerinde hareket olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 gears of war dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 borderlands güzel gibi ben de an itibariyle onu indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bilgisayarın modeli ne? yeni laptop için tavsiye istiyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Lancelion said: gears of war dene bu oyun bi garip lan msn saatini geri almadan calismiyordu felan. oyle bi geyikleri vardi cokta sarmadi sildim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben çok paalıya aldım sen alamazsın paran yetmez -.- asdasdas şaka eheh. acer aspire 5739G aldım 1429TL %18 indirimli, vatan computer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Acerlar cabuk patlar hassastir dikkatli kullan. Yoksa ayni fiyatta olan cpulara gore 2 kat performans saglamaz hayrina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o.O nası yani :( dur kalbim sıkıştı. nası patlar derken :( ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Hoparlorlerden biri gidebilir yakinda. 3-4 kez oldu boyle olay. Parcalari ya cok hassas ya da dandik srry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Team Fortress 2. Dün 2.5$a aldım mutluyum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Olivies said: Acerlar cabuk patlar hassastir dikkatli kullan. Yoksa ayni fiyatta olan cpulara gore 2 kat performans saglamaz hayrina. 2 senedir hayvan gibi hoyrat kullanıyorum hacerimi, hala patlamadı valla. 5920g. hassaslığa gelince bütün laptoplar hassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Korkutmayın adamı ya bişi olmaz devam oyun oyna sen. system requirementstan bak en yüksek özellik isteyen oyunu oyna asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Arkadasimin ekran karti yere dusmus tasirken. O kadar dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar