Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helal olsun herkese .. bu topice 161 reply varya ben daha bişey demiyorum. ema apla haklı biras konuya dönseniz bu kadar reply olmıcanı farketceksiniz ama nerdeee :) bi sağduyulu vatandaş çıksın bi konu açsın onun ,üzerine tartışalım bu ne ya :yapma:[signature][hline]Booo
Mesaj tarihi:
Yalniz herkes ben yakısıklıyım diye övünmüş bu durumu özetliyo galiba...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
ben deilim ;) *!mütevazi ayağına yatar*[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 03 Temmuz 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 03 Temmuz 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
haydi gelin bir zenci öldürelim çünkü onlar kötüdür kaka renklidir :P

neden zencilere böyle antipatimiz var anlamıyorum=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 03 Temmuz 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
yahu o resimi koymuşlardı.garbage da bi araştırma yapıp bulabilirsiniz o she-mage in resmini

yane o she-mage deil?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
Aman tanrım aman tanrım beni desevin eöehm...İmzada var fotoğraf :D

Her şey bir yana ortalık kıro kaynıyor elini sallasa 2659823069 kıro çarpıyor birde bunların kız (gerçi o gruba giriyo mu onlar bilemiyorum) düşman başına.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Mesaj tarihi:
Ya kıroların nesini beğenmiyorsunuz?
Onlar da insan.

Hay, ne diyorum ben ya? Neyse kırolar çoğalsın ki kıro olmayanlar kıymete binsin değil mi ama?[signature][hline]Az şey ümit edip sonunda az üzülmek; çok şey ümit edip sonunda çok üzülmekten iyidir.
Buna rağmen umutsuzluk hepsinden beterdir.
Daha da kötüsü hayat nadiren bu kadar basittir.
Mesaj tarihi:
amanin eraq nededin bak onu kaydettim daha sonra aleyhinde delil olarak kullanabilirim bence kırolar ne kadar çoğalsalarda biz kıymete binmeyiz, biz biz aman tanrım yoksa biz biz de mi kıroyuz huhueaeaaaöeeh[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Mesaj tarihi:
:D evet, itiraf ediyorum aslında ben kıroyum.
Hatta Club kırosuyum. Her gece club'larda sabahlıyorum.
Geçen gün yine arkadaşlarla koparken İsmail YK'nın klibini çekmişler, ben de görünüyorum bayağı. Barda sağdan ikinci, top sakallı kelin iki solundaki benim. :)
Kıro değilim diye kendimi inkar ettim ama sonunda bağrımı açtım, saçları yalattım. ;)[signature][hline]Az şey ümit edip sonunda az üzülmek; çok şey ümit edip sonunda çok üzülmekten iyidir.
Buna rağmen umutsuzluk hepsinden beterdir.
Daha da kötüsü hayat nadiren bu kadar basittir.

[Bu mesaj Eraq tarafından 04 Temmuz 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zevk renk meselesi
tip yuzunden cikmaya baslayan cogunluk (arada var bi kac gicik :P) arkadaslarim maximum 1 ay dayanabildiler, birbirlerini tanidikca sogudular hehe

maksat yakisikli oglan guzel kiz bulmak degil, maksat kendine uyani bulmak
dom un dedigi gibi
yoda insanin kendine yakisani giymesidir[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Mesaj tarihi:
simdi bi kere kari bulmak istiosaniz guzel giyinmek lazim. sonra klasik modaya uyup yaramaz-kotu erkek guzel kiz olayina dalcaksiniz. yani bu rolling stones zamanindan beri bole. guzel ve bakimli kizlar hep kotu erkeklerle olmuslardir. bu son 50 yilin modasi diyebiliriz aslinda james dean de bi ornek mesela. iste bu yuzden erkekler kendine bakmiyorlar cunku kotu erkek olmak istiyorlar, kizlar ise kendilerine bakip guzel ve sirin saf kiz ayaklarina yatiyorlar. olay budur, benden once biri yazmissa da pardon cunku okumadim tamamini.
Mesaj tarihi:
kızlar kendilrini böle bakımsız fln erkeklerin yanında daha da gusel hissettikleri için vede bu bakımsız denen adam o kıza fazla onem verdigini için onları tercih ediyorlar izlenimlerime göre :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bende bakımsızım ama seçtiğim kızlarda çoğunlukla bakımsız fakat güzel =)

taksimdeki tipleri görüyorum
adamlar belkide 3 aydır hiç banyo yapmamışlar saçlar bi garip kıyafet bi acaip
yanındaki kıza bakıyorsun
afet...

garip?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
  • Yeni Oluştur...