Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 birden üstlenir....[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Trojanmistress, 05 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: yaa gidin kunduralarla ilgili başlık açın orda konuşun bunnarı, ayak kokutmayın benim başlıımı yaaa :( seni yonja ya havale ediyorum :P TıK![signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 birazdan dışarıya çıkacam bir süreliğine ortalıkda yakışıklı görebilirsiniz[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 o deilde bu istanbuldaki kızlar ne iş yahu??? taksimdekiler flm tutmasalar çıplak gezicekler sonra gelde sapık olma bu memlekette...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben çıkıuyorum ya dışarıyanonlarda kendilerini bana beğendirme gayretinde içindeler ama beyhude çabalamaktadırlar ki bu tür hyaretketleri tasvip etmediğimi bilememektedirler[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nerelerde bulabilriz seni yakışıklı ..?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BabacumMostors, 05 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: ben çıkıuyorum ya dışarıyanonlarda kendilerini bana beğendirme gayretinde içindeler ama beyhude çabalamaktadırlar ki bu tür hyaretketleri tasvip etmediğimi bilememektedirler hade len demek isterim :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: fedaykin, 05 Temmuz 2004 16:24 tarihinde demiş ki: ben uzun süreli ilişkilerden vazgeçtim diyorum, ibneleşiyorum muntazaman demiyorum :) İkisi çok ama çok farklı iki şey benim cin kardeşim :D aman ha. genc devrimciler rahatsizdi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: unity100, 05 Temmuz 2004 15:52 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 09:09 tarihinde demiş ki: Ya prd da neden bulunmasın? Bulan nasıl buluyo? Tüm gün evde kapalı, camdam bi faunus içinde yaşamıolar ya =o) bulan nasi buluyo dedin de hani kac tane ornek ? bi de tas basimi yarmadi motamot uymadi realiteye. Birinci örnek kendim alala, aklı mantığı vs vs vs i bir yana bırakıp tip olayına girince, kendime hoş ve yakışıklı gelmeyen bir erkekle nie çıkim? Beğendiysem demekki gözüme yakışıklı göründü dimi? Artı ne taşı? ben taş atmadım ki ....[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Berkay bak çıktım erkeklerden bahsediom kocamdan deil =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 lol bone sana bariz bi şekilde çirkin dedi saol diye cevap veriyorsun. ne desem boş artık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bone bariz kılıbık olmuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 05 Temmuz 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kedi ne karıştırıon ortalı! Döferim![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 "karakedi" uğursuzluk getirir ...[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehe karakedilik yapmak için 1 dakika geç kaldım sanmıştım tüh yaşlanıyorum falan diye üzülmüştüm bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 22:51 tarihinde demiş ki: Kedi ne karıştırıon ortalı! Döferim! yiyin birbirinizi, foruma eğlence gerek. *! bi koşu çay ve çekirdek alır gelir, rahat koltuguna oturup forumu izlemeye başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Aldınmı cevabını Kedi ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Birayla izlesek bu maşı olmuyor mu :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yakisikli nedir, bunun tanimini yapmak lazim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yahu niye aramasınlar ki biz nie böle oy ne güsel kız diyoruz? :D hava atmak için mi yok abi bencil insan oğlu kendine çalışıyo[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yakışıklı bu herif (silth) biliyorum ben. yakışıklı olmasa da yakışıklıları napıcaksınız dese tamam dicem de böylesi de enteresan :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 05 Temmuz 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 her kıza yakışan demek bence :P[signature][hline] I'm runnin hot I'm never cold [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: dom, 05 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki: yakisikli nedir, bunun tanimini yapmak lazim once. yakışıklı, insanın kendine yakışanı giymesidir :D (kemik rulzz, bide sen bunu kullanmıstın biyerde galba :P)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hey gidi koca bone, sen ki bolu beyine karşı silah kuşanmış bi neslin ecdadısın. yarın aynaya nasıl bakacaksın ? said: BonePART, 05 Temmuz 2004 22:55 tarihinde demiş ki: bla bla bla ben cirkin kole olmayı kabulleniyortum said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Aldınmı cevabını Kedi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Sana ortam yaratmaya çalışıyo , hani konuşmayan göğsünde yeşil taş olan adam[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar