Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 birden üstlenir....[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Trojanmistress, 05 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: yaa gidin kunduralarla ilgili başlık açın orda konuşun bunnarı, ayak kokutmayın benim başlıımı yaaa :( seni yonja ya havale ediyorum :P TıK![signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 birazdan dışarıya çıkacam bir süreliğine ortalıkda yakışıklı görebilirsiniz[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 o deilde bu istanbuldaki kızlar ne iş yahu??? taksimdekiler flm tutmasalar çıplak gezicekler sonra gelde sapık olma bu memlekette...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben çıkıuyorum ya dışarıyanonlarda kendilerini bana beğendirme gayretinde içindeler ama beyhude çabalamaktadırlar ki bu tür hyaretketleri tasvip etmediğimi bilememektedirler[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nerelerde bulabilriz seni yakışıklı ..?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BabacumMostors, 05 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: ben çıkıuyorum ya dışarıyanonlarda kendilerini bana beğendirme gayretinde içindeler ama beyhude çabalamaktadırlar ki bu tür hyaretketleri tasvip etmediğimi bilememektedirler hade len demek isterim :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: fedaykin, 05 Temmuz 2004 16:24 tarihinde demiş ki: ben uzun süreli ilişkilerden vazgeçtim diyorum, ibneleşiyorum muntazaman demiyorum :) İkisi çok ama çok farklı iki şey benim cin kardeşim :D aman ha. genc devrimciler rahatsizdi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: unity100, 05 Temmuz 2004 15:52 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 09:09 tarihinde demiş ki: Ya prd da neden bulunmasın? Bulan nasıl buluyo? Tüm gün evde kapalı, camdam bi faunus içinde yaşamıolar ya =o) bulan nasi buluyo dedin de hani kac tane ornek ? bi de tas basimi yarmadi motamot uymadi realiteye. Birinci örnek kendim alala, aklı mantığı vs vs vs i bir yana bırakıp tip olayına girince, kendime hoş ve yakışıklı gelmeyen bir erkekle nie çıkim? Beğendiysem demekki gözüme yakışıklı göründü dimi? Artı ne taşı? ben taş atmadım ki ....[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Berkay bak çıktım erkeklerden bahsediom kocamdan deil =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 lol bone sana bariz bi şekilde çirkin dedi saol diye cevap veriyorsun. ne desem boş artık sana.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bone bariz kılıbık olmuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 05 Temmuz 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kedi ne karıştırıon ortalı! Döferim![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 "karakedi" uğursuzluk getirir ...[signature][hline]"Haplo"
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehe karakedilik yapmak için 1 dakika geç kaldım sanmıştım tüh yaşlanıyorum falan diye üzülmüştüm bende :)
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 22:51 tarihinde demiş ki: Kedi ne karıştırıon ortalı! Döferim! yiyin birbirinizi, foruma eğlence gerek. *! bi koşu çay ve çekirdek alır gelir, rahat koltuguna oturup forumu izlemeye başlar*
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Aldınmı cevabını Kedi ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Birayla izlesek bu maşı olmuyor mu :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yakisikli nedir, bunun tanimini yapmak lazim once.
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yahu niye aramasınlar ki biz nie böle oy ne güsel kız diyoruz? :D hava atmak için mi yok abi bencil insan oğlu kendine çalışıyo[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yakışıklı bu herif (silth) biliyorum ben. yakışıklı olmasa da yakışıklıları napıcaksınız dese tamam dicem de böylesi de enteresan :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 05 Temmuz 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 her kıza yakışan demek bence :P[signature][hline] I'm runnin hot I'm never cold [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: dom, 05 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki: yakisikli nedir, bunun tanimini yapmak lazim once. yakışıklı, insanın kendine yakışanı giymesidir :D (kemik rulzz, bide sen bunu kullanmıstın biyerde galba :P)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hey gidi koca bone, sen ki bolu beyine karşı silah kuşanmış bi neslin ecdadısın. yarın aynaya nasıl bakacaksın ? said: BonePART, 05 Temmuz 2004 22:55 tarihinde demiş ki: bla bla bla ben cirkin kole olmayı kabulleniyortum said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Aldınmı cevabını Kedi !
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Sana ortam yaratmaya çalışıyo , hani konuşmayan göğsünde yeşil taş olan adam[signature][hline]"Haplo"
Öne çıkan mesajlar