slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 unuttu dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yıkıldım yaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 niye hatırlattınız ki şimdi o şarkıyı. ne gerek var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 unutulmaaazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bende de var 1 senedir saçma sapan boyutlarda hem de nerde olduğumu felan unutuyorum bazen o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sağ el bir de çok fazla şeyle meşgul olmaktandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 adamınbiri said: abi her gün deli gibi yiyorum cidden bak o yüzden artık endişelenmeye başladım mesela bugün arkadaşla oturduk bi çay bahçesine adam çayları getirdi bıraktı paraları peşin alıyoruz dedi ne parası dedim adam'a sonra çayları gördüm aaa pardon falan dedim adam da şaşırdı ama unuttum yani çay istediğimi falan Olayin tamami hatirlaniyor garip.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bi hatırladığımı bidaha unutmuyorum öyle bişi yok ama adam parayı istemeye gelmese ben parayı ödemiyecektim ve böyle bişi hiç hatırlamıyacaktım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ben yuzleri unutuyorum. Yani gordugumde taniyorum tabide, 1 kere gorustugumde aradan bi sure gecsin net gelmiyor yuzu aklima. Oyle garip bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ramleri çıkar tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sorun büyük ihtimaller ramlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 olivies'in sorunda ekran kartında muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ekran kartının sitesine girip yeni driverı yüklemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kızlar affetmez ama unutur, erkekler affeder ama unutmaz. Portekiz atasözü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 adamınbiri dostum çok dumanlanıyorsun yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Silphatos said: (:P)(td)(tu):)-D>:D<(:D8-):)o::oB)-:(:):?:D:P:S:X:o;)B)X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tamamen stress le alakali bisi. is okul sex hayatin ne durumda eger burda sorunlar varsa adini bile unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar