Valindel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya aslında bunun için ayrı bi konu açmayacaktım ama baktım birisinin konusuna dalsam olmayacak, zaten herkes açıyo deyip bi de ben açtım. Evet, geldim. Ama bunun için "yeni gelenler buraya" ve "herkese selam" gibi bi adı olan tek bi konu açılsa daha iyi olurdu. ben fazla konu açmayı sevmem de. ama olsun. sonuçta geldim. ilk msj için biraz uzun oldu ama neyse, ben sizi sıkmiyim[signature][hline]By the name of God we trust Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yok yok iyi etmişsin adet öyle :D yeni konu açmak lazım.başkasınınkine yazınca biraz ters kaçıo. bu arada hoşgeldin :D[signature][hline]Silthanas, 16 Ocak 2002 19:34 tarihinde demiş ki: her ne kadar aşık olamasamda,bir kızın üstünde kesinlikle deneyeceğim,bir değil tabi onbeş yirmi falan Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 senin gibi forum kirliliği yapmayacak üyelere çok ihtiyacımız var hoşgeldin[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 07 Temmuz 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 iyi bari böle düşünceli kişiler katılıyor aramıza :) ama merak etme buranın olayı budur yani, her gelen "ce-ee" diye bi konu açar, geldiğini ilan eder, balonları şööle bi sallar.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bittabii, burası yeni üyeler ilk konularını açsın, muhabbet dönemeye başlasın, çaylar kaynasın, kurabiyeler yensin diye var. *!karnı acıktı bunun* hoşgeldin. stikiyi okudun di mi? :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Emaleth bu olayı sticky nin bi yerlerine sıkıştırsan, böle çekinmeseler çatır çutur yeni konu açsalar yeni gelenler bölümüne günde bi sürü üye gelio pek azı konu açıyor. tanışsak kaynaşsak :P[signature][hline]Silthanas, 16 Ocak 2002 19:34 tarihinde demiş ki: her ne kadar aşık olamasamda,bir kızın üstünde kesinlikle deneyeceğim,bir değil tabi onbeş yirmi falan Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bisim buralarda adet boyle acacaksin =) Ho$geldin diyor ve sana ufak bi c/p yapiorum :) Öncelikle emaleth aplamisin yazmış olduğu şu yazıyı okuyarak başlayabilirsin Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir, Edebiyat bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalisiyorsan Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve aklina takilan bir sey olursa forumlarin ilgili bölümlerinde diger üyelerden yardim isteyebilirsin. Biraz eglenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanimiza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la ugrasiyosan buraya bakmani tavsiye ederim.. Eger diger üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Aile Albümümüzden görebilirsin... iyi eglenceler[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 07 Temmuz 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Aramıza Hoşgeldin...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hosgeldın[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sen de hoşgeldin.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Hoşgeldin Valindel. Burada hoşgeldin diyemez isek sana, nerede diyeceğiz? =] Stikileri oku, c/p metnine bir göz at, etrafı gez, rahatına bak. Iyi eğlenceler. =][signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: arcane, 07 Temmuz 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Emaleth bu olayı sticky nin bi yerlerine sıkıştırsan, böle çekinmeseler çatır çutur yeni konu açsalar yeni gelenler bölümüne günde bi sürü üye gelio pek azı konu açıyor. tanışsak kaynaşsak :P hmmm, valla iyi fikir yahu aslında. bi bakiim bi ara... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Arkadaşlar çekinmeyin yoksa terliği yersiniz :) Ben oyle bir giriş yapmıştımki hatırlıyorum o zamanda yemiş kadar oldum :) Emaleth Ablam birtane yaa.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Hosgeldin..Yeni Bir Dunya Seni Bekliyor:P[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.