Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Valla bilmiyorum ama 2 günde bunları yaptım çabuk mu kapmışım?Sınıf(1mb)Telefon(300kb) Bide şöle bi resim:[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Sensible yeni başladığın halde çok iyi kavramışsın olayı tebrikler ama çöp kutuları(yani sanırım öyleler) ilk 5 saniye kavrayamadım :D daha çok kavanozu andırıyorlar. biraz daha şişkin yaparsan güzel durur[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ne var yani bende 6 saatte sphere scriptingini kavradım:-P Güzel olmuş ama o kutuların metal efeğini yukardan aşağı değilde enlemesine yapmalıymışsın[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Teşekkür ederim :) Sınıf'a baktınız mı?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bakmak isterdim ama sanırım linklerinde bir problem var gibi :lol:[signature][hline] Boooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Link çalışıyor (sağ tık & save target as)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 flashget indiremedi. dur bi normal deniyeyim[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hala inmiyosa yahoo gene şerefsizlik yaptı demektir :) Yokmu ya adam gibi bi host bilen?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 öehh indirdim sonunda sınıf güzel olmuş faket; *bu sınıf yakın bir tarihten ise duvarlara taş texture'ünü abartma :) *Bir iki pencere koy sını böyle panik odası gibi duruyor. *yiyosa öğrenci yap :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Abi duvara koyacak bi wall textureı bulamadım deli oldum bende ilk bulduğumu kodum :) Pencere koymayı nası düşünemedim ya.. 3.süne cevap veremiyorum :D Destur 3 gün oldu ama onuda yapacam! Evet birgün yapacam! Göreceksiniz! *nihahaha*[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 02 Temmuz 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sınıf güzel olmuş hoşuma gitti. en yukardaki resimle oyun yapılır mı? sanmıyorum, artık daha kaliteli grafikler gerekiyor 3DSMax'ın daha güncel olanı var mı :-P[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Linkler arızalı ama resime bakarak gayet iyi olmuş diyebilirim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 linkler arızalı değil, save as yapmayı dene direk açmayı deneme...[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 beyler bu 3ds max olayına nasıl başlanır. öncelikle programı kurucam. setup dosyası ile. sonra ufaktan başlıcam böle yapmaya basit basit şeyler. kurduktan sonra ufak bi tutorial falan var mıdır içnde?[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bak forumlarda ara,birisi tutoriallar olan bi konu açmıştı bisürü tutorial adresi olan bi döküman koymuştu. Olmadı,googlea "3ds max basic tutorials" yazarsın.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: StRencher, 02 Temmuz 2004 18:05 tarihinde demiş ki: *yiyosa öğrenci yap :) Heheee...... :D[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Gölgelendirmeler de olsa güzel çalışma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar