Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nerden temin ediyor bu adam pardon elf bu kadar oku nasıl hiç bitmiyo? biraz önce biraderle 2154654231648454 kez izlerken kafamıza takılan yeni soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 He yani herşey tamam sorun bu. Peki iyi geceler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 attıklarını gidip geri alıyor. yada alamayacağı yerlerdelerse yada zaman vs yoksa yakında ölü ceset varsa okçu ork vs onlarınkileri alıyor. yanında da zaten çok taşıyor. KİLİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Günde bir saat çalışmayla yapılmayacak iş yoktur lafının en güzel örneğidir Legolas, çok zorlamayın o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ayrıca biri ''Sana girsin'' der diye düşünmüştüm ben demedim yasaktır diye. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kitabı oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ben diyodum az kalsın sdjfhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 De ya boşver asdf desene DE -de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ben yatayım ya baydım canım uyumak istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Şimdi komik olmaz ki. Ama ilk demeyi düşündüğümde baya komik gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 O halde inşallah biri bi gün yine benzer bi topic açar ve bağıra bağıra SANA GİRSİN deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 galdalfın asası miğferdibinde çekmiyo mu? neden büyü yapıp anasını bellemiyo herkesin?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Nemden ötürü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dartanian said: Ayrıca biri ''Sana girsin'' der diye düşünmüştüm ben demedim yasaktır diye. asdf peki o adamda kalkıp fabrikasıda sana girsin dese olaylar büyüse nolcak ;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gandalf gaymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Cassiline said: Kitabı oku. 5 inide okudum ben, gerçi bundan 7 sene önce falandı heralde. two towers ı seyrettikte şimdi, toplamaya zaman yok gedikten geçen veya sur üstüne çıkan okçu orc yok... biraz saatin biraz testis muhabbetinin etkileri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dünyanın en kötü esprisi geldi şu anda aklıma ama paylaşmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Eoteyn said: Cassiline said: Kitabı oku. 5 inide okudum ben, gerçi bundan 7 sene önce falandı heralde. two towers ı seyrettikte şimdi, toplamaya zaman yok gedikten geçen veya sur üstüne çıkan okçu orc yok... biraz saatin biraz testis muhabbetinin etkileri işte.savaş 5 gün sürüyo aga. arada uruklar uyurken gidip attığı okları toplayıp geri dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 agacım o zman burdan peter jackson ı şiddetle kınıyoruz insan doru düzgün yansıtır olayı beyaz perdeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Şimdi biri vay fakir legolas diye çıkmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sana girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 aslında filmi real time çekse. ya da dizi olarak kitabın tamamı oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ne boş adamsınız olm yürü hade YÜRÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Two Towersda Legolasın yanında bir sürü elf kankası var hepsi de okçu ölenlerden topluyordur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 fakir legolas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar