Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Eh up yapimde ilk 20 mesajd görünsün bari ciddi ciddi kaç kişi okuycak merak ettim gece yazdık bide gündüz up yaptıkmı anlarız ne olacağını :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 okudum gecde olsa:-) begendim gecde olsa:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blastosie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 hmm... MÜKEMMEL... iide sizi bari bende bunalıma sokam o ölümsüze dönüşen kızın acısını bir ölü nasıl duyabilir? zati ölüdür ve acı duymaz ozaman neden "ölü olman acı çekmemeni gerektirmez" diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 dragonlance - ravenloft geçişi için ideal bir kitap : Lord Soth-Knight of the Blackrose hmm kimin kazanıp kimin gerçekte kaybettigi tartışılır ama en azından etrafda iyi olan yok, iyigin kazanamacagı kesin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 katılıyorum... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 said: 2001-04-22 00:00 tarihinde, BonePART yazmış: cok guzel bitmeisn bitmesin dedim ya off superdi yaw bana iyi bi kitap lazım ya hmm ravenlofta baslıcam sırf bunun için dragonlance super ama hep iyiler kazanıyo biraz evillar kazansın. İnsanlar uzun buldu sen bitmesin demişsin uzun diye bu hikayeyi okumayan ne kadar insan çıkacak ama keyifleri bilir :-)Birde Szass Tam asla kaybetmez zaten kazara bir temizleseler adamı frde hayat kalmıcak frde tek eğlendiğim nokta charlarımın tek amacı szassın yerine geçmek bir gün başarıcam :-p ------ Boşa uğraşma o bir gecelik bunalımdı bir daha olmaz sanmam ama ölülerde acı çeker szassın kahkahaları direk buna işaret bana göre giderken aslında duyduğu acıyı gizlemeye çalışıyor kahkahalarıyla ?Nasıl acı duyuyor belki bizimki gibi değil ama nasıl sevebildiysde ölede acı duyması gerekir [ Bu mesaj Szasstam tarafından on 2001-04-22 13:28 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 uzun olsada okumalilar cok guzel bi hikaye... bu arada up :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 sanrey ha gayret ;-) bu arada print ettim baya surdu. izmire yolda okuyacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 biseye gayret ettigim yokki... bu arada hikaye guzel de ben sonuna taktim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2001 Sonu senin hayal gücüne kalmş yaz bir son buraya olsun sana son hata herke yazsın keşke hikayenin taç bulma kısmını buraya yazmasaydım millet tamamlasaydı ben sonra yazsaydım yeni geldi aklıma :-) burdan sonrada yazın birer son seçelim birini :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2001 yarin ilk is kasar bi son yazarim simdi yatiyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2001 yukarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mara Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2001 tamamını okudum pek de beğendim. sabahın bu saatinde şahane gitti diyebilirim. Szasstam'a teşekkür. uzun demeyin okuyun derim ben ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Up![signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 çok güzel bir hikaye. Lord Soth ve Nagash gibi adamlara hastayım zaten, bu liche de hasta oldum.. çok güzel bi son eklemişsin sen de :D ha: "Düşün sevgili çırağım."diye tavsiye verdi Szass Tam."Onun sana yetişmesinı engelleyecek, sana zaman kazandıracak bir büyü yapmalısın." lafına hasta oldum ya..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bonepart bi ara ftp actigi zaman ordan indirip okumustum, demin son kısmını tekrar okudum; super eheh ama szass ın yazdığını yeni öğrendim :)[signature][hline]in god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yok en altında yazıyor ben yazmadım :P sade ben son ekledim , bir paragraf yane eklemişim zamanında :=) Halada nerden aldığımı gören varsa bir zahmet diyorum sölerse eklensin altına :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu da benim ne kadar dikkatli bir okuyucu olduğumun göstergesi işte :P[signature][hline]in god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Walla süper bir hikayeymiş işte olmama rağmen ara vermeden okudum.Peki Szass Tam'ın bulunduğu Fr romanları nelerdir kayda değer isim verebilimisiniz okuma isteği durdum feci şekilde.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 süper bir şekilde cevap veriyorum veremeyiz neden çünkü öyle bir roman yazma gereği duymadılar. FRnin yazarları sade iyiler için yazmakdan elmi , driz kahraman yapmakdan fırsat bulurlarsa belkim bir ara yazarlar :=) Bu arada varsada bunca sene boyunca benim gözümden kaçmayı başardıysa evet bir zahmet körsün diyip biri gözüme soksun.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oysa yukarda örneği verildiği gibi müthiş hikayeler çıkabilirdi..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bu ne abi bi okiyim dedim de öehh yani. :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 szass tam'in hayat hikayesi cult of the dragon isimlik fr accesory'sinde mevcut cok okumak isterseniz, wizards.com'dan beles e-book'unu indirip okuyabilirsiniz.[signature][hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 black bunca zaman sonra mesajını gördük ya daha ne olsun yani :=) ya kitaplarda hayat hikayesi olması dışında romanlarının olmaması konusudur asıl konu , neden bilmem Wizardsın fazla üzerine düşmediği bir karakter.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evet dediğin gibi tam kendini anlatan bir romanı yok. lakin red magic adındaki harpers serisi bir roman'da maligorla olan ilişkilerinin üzerinden sıkça geçiliyor. belki bi nebze aradığınızı bulursunuz. PS: szass, senin hikaye uplanır'da ben post atmaz mıyım? =)[signature][hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar