Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Farinal said: axedice said: Of dayanamıycam http://i69.photobucket.com/albums/i45/Jaesun999/lulz/trilogy.jpg Aynen böyle bi sorunum var. Post-apo ya bayılırım. (hmm pkk'nın modern durumu gibi oldu. nese) fallout'unda lore'unu çok seviyorum ama pek bişi anlamamıştım oynamaya kastığımda şimdi gaz oldum. 1 mi 2 mi daha çok istediğim post apo havasını verir ve bilmeyene rahat olur edit: olm ben fallout başlığındayız sandım dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bilmeyene 2 daha rahat olur diycem, onun da başında temple of trials var. Hmm bence sen 1den başla, hikayeyi falan orda gör sonra 2yle devam edersin. Takıldığın yer olursa biz yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sam said: 2 daha iyi bir oyun genel olarak ama 1 ile başlamak en doğrusu olur, hikaye açısından daha başarılı. yalnız oynanışın bu tarih itibariyle biraz köhne hissedilebileceği yönünde uyarmam gerek. işte o grafik olayı biraz soğutmuştu bide tam kavrayamamıştım olayı o yüzden direk baymıştım ama azimle uğraşcam bu sefer. 2'yide o başındaki temple'dan dolayı hiç sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 o temple'da direkt koşa koşa çıkışa uçacaksın. san fransisco'yu soyduktan sonra power armor & minigun'la ziyarete gelirsin karıncaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 spoiler verme :P dev karınca abi ya çok uyuz olmuştum valla şimdi hatırlayınca bile kaşındım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar