Regalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Affi lockda 3k+ spellpower Silaha blackmagic enchant+spellstone 25% ve üzeri crit hedefleyip akmak lazım 650~ üzeri haste sümüklüyor dikkat ediniz 600 civarı çiçek gibi olur. Talent + Glyph : 56/0/15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 beyler bana bi söylermisiniz fresh 80 lock destro olcaksa 1. talent tree 2. rotasyon gief info plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben hala değişmedim destroyu , demonology yaptım dier speci de çok uğraşmadım dummyde herhade demonologyi affliction yapıcam denicem en azından alışkınım afflictiona ama demonology nin yok işte demon ol da charge et de immolation aura aç da öle dps yap da falan onlara alışkın deilim hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 "Blue Post" said: Warlock (Forums / Talent Calculator) Everlasting Affliction can now refresh the duration of Corruption on a target when the Warlock casts Shadow Bolt. This talent also refreshes the duration of Corruption with Drain Life and Haunt. Olay budur.More haste more dps ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oo afflictiona akmak farz oldu o zaman artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mammal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 höylöylöy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Dworgian said: beyler bana bi söylermisiniz fresh 80 lock destro olcaksa 1. talent tree 2. rotasyon gief info plz :D Destruction Warlock Glyphs : Conflagrate,İncinerate,Life Tap (İmmolate glyphıda bir seçenekti ama artık conflagrati etkilemediğinden kullanılmayan bir glyph bununla birlikte t9 2 set bonusu ve improved immolatede conflagratei etkilemiyecek.) Talent : Hit durumuna göre sp ve boomkin varsa eğer 289 (suppressionla beraber) cap olmaktadır.Afflide vereceğin 3 talent alternatiftir. 3/14/54 (289 hit gerekli) : http://www.wowhead.com/?talent#IcZfM0hohZVbGVrcuVoAcct:z0T 0/17/54 (368 hit gerekli): http://www.wowhead.com/?talent#IZfM0hkhbZVbGVrcuVoAcct:z0T Statslar : Spell Power,Hit,Haste,Critical Hit bir caster class için başlıca statsdır, mutlaka cap olmalı. Ardından spell power gelir. S.Hit>S.Power>S.Haste>S.Crit Rotasyon : 1.CoD (Raidde bossta %13 Sp Debuff bırakan class yoksa CoE daha dps arttırır her zaman.) 2.İmmolate 3.Chaos Bolt 4.Conflagrate 5.İncinerate Raidlerde Corruptionı cycle içinde kullanmanız ne dpsinizi artırır nede azaltır.GCD kaybederken Cor damageinden faydalanırsınız ama gereksizdir. Gemler : Meta Gem : http://www.wowhead.com/?item=41285 Blue Gem : http://www.wowhead.com/?item=40133 Yellow Gem : http://www.wowhead.com/?item=40155 veya hit için http://www.wowhead.com/?item=40153 Red Gem : http://www.wowhead.com/?item=40113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 said: Blue Post Warlock (Forums / Talent Calculator) Everlasting Affliction can now refresh the duration of Corruption on a target when the Warlock casts Shadow Bolt. This talent also refreshes the duration of Corruption with Drain Life and Haunt. Dummyde inceledim bu yenilik dps artışı değil tam tersi bariz dps düşüsüne sebep oldu.Hotfix gelicek neyseki.Corruption daha adam gibi ticklemeden yenileniyor kastığımız haste hiç bir işe yaramamış oluyor.Bu şekilde haste artışı dps artımaz düşürür böyle saçma sapan bi iş.Neyseki sb yi drain soulla değiştircekler refresh olayında. GC Şu oyundan çıksın pls : http://blue.mmo-champion.com/28/21726255331-affliction-now-unplayable-after-hotfix.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 şimdi herkes gibi ben şu pathce kadar Destro oynadım critim böle 29 civarı , haste im ço kdüşük kalmıştı itemlardan full nerdeyse 245 item a sahibim haste im böle 350 lerde falan bu gearla affliction yaptım dün, dummy de destro ile çok daha rahat daha fazla dps yaptım. ama mesela dün 25 man saurfang yaptım orda hemen dotları dizdim moblara vs bi yandan boss derken o şlekidle 7-8k dps çıktı hani tek targetla 5.8k civarı takılıorum afflictionla. hasteimin azlığı mı bunun nedeni, spell stonle 400 küsür oluo tabi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ınanmamışsın sen o yüzden olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Corruption yenileniyor mu yoksa timerı mı resetleniyor. 2si çok farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yok abi tek target 5.8 çok az. Alışmamaktan olmuştur o. 10 man'de saurfangta sadece benden (mage) buff aldığı halde 9k dps çıktı aff warlocktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 FreEmoon said: Yok abi tek target 5.8 çok az. Alışmamaktan olmuştur o. 10 man'de saurfangta sadece benden (mage) buff aldığı halde 9k dps çıktı aff warlocktan. ciddi misin anlamiorum ki yani normal life taple fighta girorum unstable affliction, corruption i curse of agony ve hauntu atiorum zaten agony uzun sürüo haunt ve unstable afflictionı da bittikçe yenileip o boşluklarda shadowbolt spamliorum paso pet olarak da felhunter kullaniorum yani çok da komplex bişey yok gibi zamanlamayı da ii ayalrioum hani erkenden yenilemiorum tam bitmeye yakın cast ediom vs. 2700 ksürü spellpowerım var felarmorsız vs 29 civarı crit 400 civarı haste spellstone la, hit de cap li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hatta armorymi linkliim 28 critim varmış bu arada hehe 29 değil spec de mi sorun var nedir? http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Vulrath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 set bonusla alakalı bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 çoğu insan 4 parça t9 kullanio ya? daha t10 lar piyasaya düşmedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Önce haunt sonra ua, coa, cor gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mortis said: çoğu insan 4 parça t9 kullanio ya? daha t10 lar piyasaya düşmedi zaten o sendeki trinket dot crtlerinde çalışmıyor sanırım dest için daha uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sb critlerine çalışır sadece, non periodic diyor. Pit of bla bla da tyrannus'tan düşen trinketi al Gökhan, affli için şahane o reign ile kıyaslayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 evet trinket değiştiriim o zaman ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hauntu önce atma çünkü süresi kısa olduğundan dotları atana kadar süre hauntunu harcamış oluyorsun. Life tap sonra SB sonra corr coa en sonda UA sonrası bittikçe yenile SB aralarında. Eskiden böyle idi hala da öyledir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 başta SB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 İlk naneyi tetiklemek için adını unuttum haunt ve SB ile 2 tane olunca %x dmg fazla yapıyorsun. Elbette SB atacak zaman olan fightlarda. Shadow Embracemiş o nanenin adı :P %5 more dmg karşıyada %15 less healing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Absolut said: Corruption yenileniyor mu yoksa timerı mı resetleniyor. 2si çok farklı şeyler. Cor yenileniyor.Hotfixle düzelticeklerdi bugun bakmadım ne olmuş. Mortis bu arada hastein çok düşük.Trinketlerin iyi bence ilkinin procu dot critlerinden proclanmasa bile sağlam sp veriyor.Ama daha iyi bir trinketin varsa değiştirebilirsin. Hitin fazla hit veren itemerini hasteli itemlerinlede replace edebilirsin.İccde İlk 4 boss için affli lock çok avantajlı fightlar hem survival hemde multi target.Dpsin düşük kalmasının tek sebebi bence dot kaçırman olabilir.Şahsen ben class timer kullanıyorum dotlar için ve sadece focusa aldıgım targetlarda çalıstıryorum.Örnegin addlere dalarken focusa aldıgım bosun üzerinde corru drain lifela refreshleyip dps yapmaya devam ediyorum vs.Timer addon mutlaka şart yani. Cycle dada sb+haunt la başla %10 dot debuffı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Malum gene item karşılaştırması soracagım MH: Turning tide OH: Ward of the violet citadel vs 2H Engraved gargoyle femur Hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar