Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya- tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalenin oldugu caddede "gülel" diye bi yerde kebap, lahmacun yedik. bi künefe geldi üzerinde fıstık tabakası vardı=] baya iyiydi fiyatları da gayet uygundu
Mesaj tarihi:
nymph said:

kalenin oldugu caddede "gülel" diye bi yerde kebap, lahmacun yedik. bi künefe geldi üzerinde fıstık tabakası vardı=] baya iyiydi fiyatları da gayet uygundu

dün akşam ordaydık

2 iskender
1 çorba
2 kabak tatlısı
1 sıkma portakal suyu
5 çay
38,00 TL tuttu
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
antalya'da napılır ?

said:
habire yicin durcen.
başka da bi bok yapmicen.

çünkü asla yapacak bişi yok.

-çakırlar
-feslikan yaylası daha iyi yerler açıkcası. :)
temiz hava.

ben antalya'ya turist olarak gelmeyi daha çok isterdim.
yaşamak için şit bi yer hele bi de 18-25 yaş arasıysan bittin. hiç bişi yok.
insanların tek eğlencesi ekstrablat-kız kesme-arabama bakıolar mı-gece-birol dinleme-hihi yapma. bitti.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

tamamen şit bi yer ya o doru.
ama işin garip tarafı ben 4 yıldır memleketten uzağım.
ulan antalyayı feci özlüyor insan bilmiorm dierlerinde öle oluo mu :D

oluyor, olmaz mı! her ne kadar yapacak pek bir bok olmasa da, cocuklugun orada gecince, en samimi arkadaslarin ve ailen orada olunca, özlüyorsun.

bir de, antalya hala güzel kokuyor abi. havasini seveyim. yumusacik.

hamburg'dan selamlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hazirandan sonraki yakın vakitlerde ise bol bol weed kokusu alabiliyosun mesela antalyada çünkü panzerlerle dalıyor ekipler zeytinburnuna ve en kör yerde yakıyorlar o laneti sonra hepimizin kafası güzel hmm.
Mesaj tarihi:
aquatik said:

antalya müzesi diyeceğim de, kafama bir şey yemem umarım. gerçekten güzel bir müze. vakit ayırabilirseniz, en azından bir atmosferini soluyun derim.

türkiyenin en güzel müzesidir evet buna katılıyom
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
soyleki disari top kacardi yazi tura atardik. disari giden butun degerli esyalarini birakir oyle giderdi. ama oda sakat olurdu genelde bicak yerdi yada gozu morarirdi.
bi gun 3 kisi gitmistik evde kimse yok gibiydi bir baktik bahceye en asa 4 top vardi dusun icerde kactane vardir.
bi ara clan savaslari oldu hatta. mudur, mudur yardimcilari daldik filan.
iidir zeytinkoy benimde 7 senem gecti orda bea :)
Mesaj tarihi:
Odeon said:

kermit said:

zeytinköy var aslında
en süper yer orası

hahaha ulan hayatim zeytinkoyde gecti. top oynarken okulda top disari kacardi ya biri bicak yer gelirdi ya cuzdani birakir gelirdi.
okul cikislari guild wars olurdu hocalarda bizimle beraber dalardi cingenlere haha

dejavu

ahhahahah
  • Yeni Oluştur...