Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kemerin hepsini cebime koysalar öbür cebimden 10 TL cıkarmam
imp* Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kemeri pek bilmemde ama antalyaa nın apachii mekanı olmadıına eminim ahbap ;)
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 apaçi mekanı antalya. şu an kalbinden bildiriyorum. öyle.
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben de bir antalyalı olarak öyle düşünüyorum ;) kıpsss
nymph Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kalenin oldugu caddede "gülel" diye bi yerde kebap, lahmacun yedik. bi künefe geldi üzerinde fıstık tabakası vardı=] baya iyiydi fiyatları da gayet uygundu
Coder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 konyaaltı hayyama git bi küp şarabı söyle güzel müzik iyi servis güzel fiyatlar
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nymph said: kalenin oldugu caddede "gülel" diye bi yerde kebap, lahmacun yedik. bi künefe geldi üzerinde fıstık tabakası vardı=] baya iyiydi fiyatları da gayet uygundu dün akşam ordaydık 2 iskender 1 çorba 2 kabak tatlısı 1 sıkma portakal suyu 5 çay 38,00 TL tuttu
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 antalya'da napılır ? said: habire yicin durcen. başka da bi bok yapmicen. çünkü asla yapacak bişi yok. -çakırlar -feslikan yaylası daha iyi yerler açıkcası. :) temiz hava. ben antalya'ya turist olarak gelmeyi daha çok isterdim. yaşamak için şit bi yer hele bi de 18-25 yaş arasıysan bittin. hiç bişi yok. insanların tek eğlencesi ekstrablat-kız kesme-arabama bakıolar mı-gece-birol dinleme-hihi yapma. bitti.
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gel de bunu okuldaki arkadaşlarıma anlat antalyadan geldim dediğimde oha ne güzel diyorlar. 1 haftalığına tatile gitsem, evet güzel. 18 yıl orda yaşadıktan sonra güzel gelmiyor ama.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tamamen şit bi yer ya o doru. ama işin garip tarafı ben 4 yıldır memleketten uzağım. ulan antalyayı feci özlüyor insan bilmiorm dierlerinde öle oluo mu :D
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 xwhiplashx said: tamamen şit bi yer ya o doru. ama işin garip tarafı ben 4 yıldır memleketten uzağım. ulan antalyayı feci özlüyor insan bilmiorm dierlerinde öle oluo mu :D oluyor, olmaz mı! her ne kadar yapacak pek bir bok olmasa da, cocuklugun orada gecince, en samimi arkadaslarin ve ailen orada olunca, özlüyorsun. bir de, antalya hala güzel kokuyor abi. havasini seveyim. yumusacik. hamburg'dan selamlar.
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 migrosun ordaki eğlence parkında çok çılgın aletler var
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 çok! özellikle kesin korku tünelini deneyiniz efenim! çok korkunç böyle olduğunuz yere artık salıveriyorsunuz, o derece!
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 antalya nisan-mayısta çok güzel kokuyo haziranda o yasemin kokusu yerini ter kokusuna bırakıyo
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 portakal çiçeği kokusu =( özledim lan
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hazirandan sonraki yakın vakitlerde ise bol bol weed kokusu alabiliyosun mesela antalyada çünkü panzerlerle dalıyor ekipler zeytinburnuna ve en kör yerde yakıyorlar o laneti sonra hepimizin kafası güzel hmm.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aquatik said: antalya müzesi diyeceğim de, kafama bir şey yemem umarım. gerçekten güzel bir müze. vakit ayırabilirseniz, en azından bir atmosferini soluyun derim. türkiyenin en güzel müzesidir evet buna katılıyom
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 müzesi güzel evet. 4-5 kez gezmezdim yoksa.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 jahrein biraz daha açıklamalı yazsaydın fdsfs :P vfdsflkşd
Odeon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 soyleki disari top kacardi yazi tura atardik. disari giden butun degerli esyalarini birakir oyle giderdi. ama oda sakat olurdu genelde bicak yerdi yada gozu morarirdi. bi gun 3 kisi gitmistik evde kimse yok gibiydi bir baktik bahceye en asa 4 top vardi dusun icerde kactane vardir. bi ara clan savaslari oldu hatta. mudur, mudur yardimcilari daldik filan. iidir zeytinkoy benimde 7 senem gecti orda bea :)
Odeon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Odeon said: kermit said: zeytinköy var aslında en süper yer orası hahaha ulan hayatim zeytinkoyde gecti. top oynarken okulda top disari kacardi ya biri bicak yer gelirdi ya cuzdani birakir gelirdi. okul cikislari guild wars olurdu hocalarda bizimle beraber dalardi cingenlere haha dejavu ahhahahah
Öne çıkan mesajlar