Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya- tavsiye

nymph

Öne çıkan mesajlar

valla ben erenköydeyim.. Hızlandırılmış Serseri Yetiştirme Kursumuz var Mahalle bünyemizde.. hemen yetiştirip salıyoruz piyasaya.eşkiya,gaspcı,tinerci,balici bilimum çeşitleri..
ondan diyorum yukarılara cıkma diye.. varoşlarda yaşamak zor..yaşayıp bozulmamak daha zor..

(Not: Mahallemi seviyormuyum valla seviyorum..bir kez daha gelsem dünyaya aynı mahallede büyümek isterim)
Sosyal ağlarda paylaş

antalya müzesi diyeceğim de, kafama bir şey yemem umarım. gerçekten güzel bir müze. vakit ayırabilirseniz, en azından bir atmosferini soluyun derim.

müzenin karşı tarafına geçip, beach park yönüne değil de şehir merkezi yönüne yürüdüğünüzde, hemen sağ kolda deniz kenarında 3-5 sene önce yeniden yapılandırılmış, içinde nefis manzaralı cafeler olan parka gidip, tercihen 'order' ya da 'yamaç' cafede oturup, çay, bira.v.s keyfi yapın. adı sanırım Atatürk Parkı. order cafede piza yemenizi,(diğer yiyecekler de güzel) brunch neyim yapmanızı öneririm.

kaleiçine gittiğinizde mutlaka kalebar keyfi yapın mesela bir akşamüstü. kalebar, kalenin surları içine konuşlandırılmış, cafe, lokanta, pansiyonu olan hoş bir mekan. bildiğin bar değil yani.merdivenlerden yukarı çıkıp, bir kale turu yapıp, diğer taraftaki merdivenlerden inin (binlerce yıllık tarihi koklayın). gene kaleiçindeki 'gizli bahçe' antalya gençliğinin sıkça takıldığı bir mekan.

gece hayatı orrak, gene kaleiçindeki (aşağıda denize yakın) 'king barı', baktınız atmosfer sarmadı, (daha yukarılarda, kaleiçi girişinde) 'jungle' ı deneyebilirsiniz. jolly joker v.s. gibi bolca tiki mekanlarımız da var dedeman tarafında. ha, lara tarafında 'orpheus' zaman zaman kaliteli canlı gruplara yer veren iyi sayılabilecek bir mekan.

şehir merkezinde, saat kulesine yakın 'parlak restoran'da kömür ateşinde döndürülmüş tavuk, ve lezzetli sebze yemekleri yenilebilir. konyaaltı cad. Atatürk parkının hemen karşı sırasındaki 'pizza sanita' nın piza, güveç, köfte, hamburger v.s. her şeyi güzeldir.

hava nasıl olursa olsun denize girin beach parkta. deniz suyu hala sıcak. lara'da da girebilirsiniz, ama su daha soğuktur orada.

ilk etapta bunlar geldi aklıma... iyi eğlenceler...
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

zeytinköy var aslında
en süper yer orası

hahaha ulan hayatim zeytinkoyde gecti. top oynarken okulda top disari kacardi ya biri bicak yer gelirdi ya cuzdani birakir gelirdi.
okul cikislari guild wars olurdu hocalarda bizimle beraber dalardi cingenlere haha
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...