di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Abi tipler hem salak hem ibne. Sadece salak ya da sadece ibne degil. Ikisi birden.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 StarTV de su anda yayinlanan yarisma bak su duvara. Bu arada nedir diye sorabilirsiniz artis artis soru isareti koymak yerine. Ayip degil gunah degil =)
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Farinal said: biri benim kuzenim bilader Yok artik =) Degildir.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Evet kuzen benim kaıtlcam katılcam diyordu katılmış gerizekalı
sinera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Böle tepki veriyorsan genel izleyicinden olumsuz davranış oluşturabilcekler arasına alınması lazım belliki.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Acip bakarsaniz kiyafetler bile falso zaten gorursunuz =) Adamin birinde camel toe var bildigin.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi japon yarismasini direk almislar youtubeda gorunce, ne bekliyosun.
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kermit said: sinir hastası falanmısın ?
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Abi kusura bakmayin ya. Osurdum sictim diye konu acmaliydim ozur dilerim. Bi beklentim yok, yarismanin orjinalinin japonya da oldugunu da biliyorum, rahatsiz oldugum birsey de yok, yazilana cevap veriyorum. Sizin derdiniz ne onu anlamadim yalniz. Garip geldi, guldum ettim geldim buraya yazdim vizyon'a yazilamayacak kadar sacma oldugu icin.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 açtığpın konuyla ilgili bişi demedikki verdiğin tepkiler çok garip çok atarlısın acayip sinirlisin biraz sakinleşmen lazım cidden
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adam soru işareti koymuş niye soru sormuyorsun diye atar attın adama. bak anlamışsın demek istediğini atar neden yani
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Nasil okuduguna gore degisir o. Hep yanlis okuyorsun demekki.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Buyse said: adam soru işareti koymuş niye soru sormuyorsun diye atar attın adama. bak anlamışsın demek istediğini atar neden yani Abi insan degil miyiz ? Sokakta sana gelip birsey sormak isteyen kisinin nedir demek yerine el kol hareketi yaptigini dusun. Ayni sey. Kaldi ki anlattim sonuna da sormak ayip degil gunah degil dedim. Bosuna batmis yazdiklarim.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 iide kardeş sen burda yazılan şeyleri ciddiye alıp sinir yapıyosan olmaz böyle garbage ya bana muavin diyolar sesimi çıkarmıyom sana deseler ana bacı kayıcan nerdeyse bi "?" işaretini bu kadar büyütüyosan muavine nolur bilemem
Öne çıkan mesajlar