VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Benim bildiğim hep buydu öncesi varsa bile daha çok tanıyan birini bulmak lazım öğrenmek için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 "Paticik forumları bana göre kendi aralarında birini bir kız için satabiliyor" Olum bu kim lan, Ouz Uslu'yu ilk defa duyuyorum ama sanki çok "elit" birisiymiş gibi oy vermediğimiz diye trip çekmiş. wastiee felan mı sanmış kendini anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 20 yaşında bu denyoluk, 10 seneye düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lolz yorum için onay bekleniyor diyor. Yazdıklarım boşa gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Adam haklıymıs satıs konusunda.Bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 iyi buzz yarattı ha şaka maka .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 banada gelmiş mail bugün ama ne kazandığım yazmıyor. hepsi bu. şaka sanırım. said: Merhaba, Tebrikler, Deney7 yarışmacılarına yardımcı olan destekçiler arasından ödül kazananlardan biri de sizsiniz! Ödülünüzün size sağlıklı bir şekilde ulaşması için aşağıdaki bilgileri eksiksiz şekilde doldurmanızı rica ediyoruz. Ad Soyad: Telefon: Adres: Şehir: İyi günler dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 moriq facebook accountundan mı mailine ulaşmışlar yoksa siteye ayrıcamı üye olmuştun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Hergonan said: OUZ said: Paticik Forumcukları ? Eski bir paticik üyesi olarak, ordaki elit seviyedeki kişilerin geyik yapma yeteneklerini yüksek insanlar olduğu bilincindeydim eskiden. Fakat sanıyorum paticik ile ilgilenemediğim 1 yıl boyunca neler olmuşsa, bir çok çöp adam doldurmuş yada olanlar ters evrime mağruz kalmış :S Paticik forumları bana göre kendi aralarında birini bir kız için satabiliyor ve sadece ve sadece karşısında ki rakip diye bukadar seviye düşürebiliyorsa paticik forumlarından uzak durulması gerektiği gerçeği ile yaşamak zorundayız diyorum. Çünkü yüksek muhakeme yeteniğini maalesef kaybetmişler. ( Genellemede bulunmadan belirli kişilere yöneliktir.) Fakat o belirli şahıslar hariç genede Paticik Forumları tavsiye edebileceğim forumlar arasındadır. ( Lanet olsun bu kadar da sevdiğim bir forum kendileri ) su gun popeye su yarismaya katilsa yada ne biliyim mesela zegna karsisinada guzel bi hatun ciksa dusunmeden kariya veririm oyumu cunku eminimki onnarda ben katilsam dogru karari veriri kiza verirlerdi oyu zegna 20000 lira kaznamasada olur cunku bence p.s: orcun katilsa orcuna veririm ama oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mayhem said: moriq facebook accountundan mı mailine ulaşmışlar yoksa siteye ayrıcamı üye olmuştun merak ettim ayrıca üye olmuştum. facebook la bağlantı kuramamıştı. zaten pek oyunlarada katılmadım. hatırladığım bi digiturk hd garantinin webslice bişey daha vardı da hatırlamıyorum (: acaba katılan herkese teselli olsun diye bardak altlığı falanmı yolluyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ya bana mail falan gelmedi fb accountumu kullanarak görevi yapmıştım. acaba üye olmadık diye mi görevi ilk ben yaptığım halde ödülü yollamayacaklar çok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 walla sana ne kazandığını söylemişler. yollarlar heralde. sitede kimin ne kazandığı yazacakmış. sanırım milletten info topluyolar. asil yedek muhabbetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 valla göndermezlerse olay çıkarırım, ajansı bombalarım adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sonuçlar açıklandı hasilat: 1 netbook, 2 mouse ve 1 tane artı sağlık diyabet ve hipertasyon denetimi kazanmışım. istanbulda diyabet ve hipertasyon sağlık denetimi yaptırmak isteyenler öm ile bana ulaşsın hakkımı devredebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 notebook u versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cado said: notebook u versene net olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yok zaten onların genel adı notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 netbook u versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu mayhem kadar hediye alan biri daha görmedim hayatımda sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben en büyük hayal kırıklığımı küçükken yaşadım, o aralar "fanta" çekilişle gameboy veriyordu(classic takoz olanlardan), gittim hiç üşenmeden kapakları mektupla postalamıştım, "kesin bana çıkacak" diye sevinirkene elimde patladı :( daha sonra hiçbir çekilişe katılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yedigün veriodu aga . Bende katılmıştım ona kazanmıştım gameboy colordı eğer dediğin başka bi gameboysa yedigün de olmayabilir . Gameboyun ortasına koca koca yedigün logosu yapmışlar eşşolueşşekler onu kazıcam die gameboyun aazına etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://www.deney7.com/Kazananlar.html abiiiii acayip kazanmışım. flash disk, desktop, mini notebook, sağlık kartı (: hepsini vermezler heralde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 seni gidi Selçuk Günindi seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar