Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paladin Arena'da Divine shield açabiliyor + Divine shield açıkken deli gibi damage ler vuruyor, Mage'ler yanında pet çıkarıyor elemental eywallah da 4 tane daha pet çıkartıp target şaşırtıyor.. Peki biz DK'lar neden Arena'da Army of Dead açamıyoruz ? Adalet mi bu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 shamanlar da element çıkarsın!!11! ankh kullansın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://img101.imageshack.us/img101/664/lolok.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Yahu paladin her divine shield açtında unholy presence yapıp run baba run yapmaktan sıkıldım :D adamın shield'i bitince tekrar attack yapmayı bekliyorum resmen tabi repetance yemeden kaçabilirsem + trinket'im açıksa :) Açsın abi shamanlarda ben DK için konuşuyorum şu anda :) size arayın hakkınızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 druidlerde combat res atsın. hatta bizim eski cdle geri gelsin. 15sn her vurduğum crit olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Benim itirazım yok. WG'de nasıl herşeyi kullanabiliyorsak Arena'da da kullanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Obvious troll is obvious. -Cpt Obvious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kyaltie said: Yahu paladin her divine shield açtında unholy presence yapıp run baba run yapmaktan sıkıldım :D adamın shield'i bitince tekrar attack yapmayı bekliyorum resmen tabi repetance yemeden kaçabilirsem + trinket'im açıksa :) Açsın abi shamanlarda ben DK için konuşuyorum şu anda :) size arayın hakkınızı :D ne diying ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Cons said: http://img101.imageshack.us/img101/664/lolok.jpg Bu yaptığının komik olduğunu mu düşünüyorsun alay ederek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ismin melis mi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 /troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @Cons Arkadaşım hoşuna gitmiyorsa yazdığım konuya cevap vermezsin olur biter. Kendini ne sanıyorsun salak salak animasyonlar koyarak ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne senin ? Gerginlik yaratmak mı yani fikrimizi ortaya koyabileceğimiz bir forum değilmi burası beğenmezsen yorum yazmazsın olur biter. Şebekliğin lüzumu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 özür dilerim bir daha yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hadi bu neyse de bir paladinin 5k shadow dmg vurmasına ne diyorsunuz? darkmoon card: death ile ışığın bekçisi palalar shadow dmg vuruyor, ne güzel he mi? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Animasyonu kıs Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Adam haklı orçun saçma sapan çizgi dizilerle rezil etme forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 allahın salak consu bir daha beni uzun metrajlı filmlerle meşgul etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Forum ve WOW Bölümü Kurallarını okumadan başlık açmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar