Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haksızlık.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paladin Arena'da Divine shield açabiliyor + Divine shield açıkken deli gibi damage ler vuruyor, Mage'ler yanında pet çıkarıyor elemental eywallah da 4 tane daha pet çıkartıp target şaşırtıyor.. Peki biz DK'lar neden Arena'da Army of Dead açamıyoruz ? Adalet mi bu şimdi ?
Mesaj tarihi:
Yahu paladin her divine shield açtında unholy presence yapıp run baba run yapmaktan sıkıldım :D adamın shield'i bitince tekrar attack yapmayı bekliyorum resmen tabi repetance yemeden kaçabilirsem + trinket'im açıksa :) Açsın abi shamanlarda ben DK için konuşuyorum şu anda :) size arayın hakkınızı :D
Mesaj tarihi:
Kyaltie said:

Yahu paladin her divine shield açtında unholy presence yapıp run baba run yapmaktan sıkıldım :D adamın shield'i bitince tekrar attack yapmayı bekliyorum resmen tabi repetance yemeden kaçabilirsem + trinket'im açıksa :) Açsın abi shamanlarda ben DK için konuşuyorum şu anda :) size arayın hakkınızı :D

ne diying ya?
Mesaj tarihi:
@Cons
Arkadaşım hoşuna gitmiyorsa yazdığım konuya cevap vermezsin olur biter. Kendini ne sanıyorsun salak salak animasyonlar koyarak ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne senin ? Gerginlik yaratmak mı yani fikrimizi ortaya koyabileceğimiz bir forum değilmi burası beğenmezsen yorum yazmazsın olur biter. Şebekliğin lüzumu yok yani.
Mesaj tarihi:
hadi bu neyse de bir paladinin 5k shadow dmg vurmasına ne diyorsunuz? darkmoon card: death ile ışığın bekçisi palalar shadow dmg vuruyor, ne güzel he mi? D:
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...