SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi git kırtasiyeye ucuz de kakalarlar zaten
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SeaGle said: yoksa otobüste biletçi mi paso gösteriyolar mı kermit muavin denir ona bilader
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 jovi aldım en uygun o vardı . o da kurumuyo.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok yok, beleiye otobüslerinde, eskiden manyetik kartlar yokken otobüsün bi koltuğu biletçilerindi, bilet kesiyolardı, öğrenciler paso gösteriyodu falan bilet biletçi
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Lyvanna_Dolores said: şuh kadın 80's
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Lyvanna_Dolores said: jovi aldım en uygun o vardı . o da kurumuyo. fön makinesi tut
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @Seagle iyi fikirmiş denicem.Umarım sıcaklıkla eriyip yamulmaz. hele bi işim tam bitsin burayada koyarım resmini
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SeaGle said: yok yok, beleiye otobüslerinde, eskiden manyetik kartlar yokken otobüsün bi koltuğu biletçilerindi, bilet kesiyolardı, öğrenciler paso gösteriyodu falan bilet biletçi özel halklarda halen var la o ,koltukta oturan eleman biletçi işte
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bencede biletçi denir. muavin su dağıtır topkek verir. sonra geçer en arka dörtlüye döne döne yatar.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Lyvanna_Dolores said: bana kuruyan oyun hamuru lazım play-dohlar kurumuyo var mı bilen çok dandik tırt oyun hamuru markası? kil al onun yerine at sonra fırına
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Muavin su dagitmaz, host su dagitir. Arkadasim Varan'da host ordan biliyorum. @dolores, 1.5 liraya okul sezonu icin getirdigim oyun hamuru vardi, onlar kesin kurur :)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Theridone said: Muavin su dagitmaz, host su dagitir. Arkadasim Varan'da host ordan biliyorum. @dolores, 1.5 liraya okul sezonu icin getirdigim oyun hamuru vardi, onlar kesin kurur :) host dediğin oyun kurar olm, yemişler seni
Queen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Lyvanna_Dolores said: bana kuruyan oyun hamuru lazım play-dohlar kurumuyo var mı bilen çok dandik tırt oyun hamuru markası? fimo hamuru diye satılan şeyler var. kuruyo galiba sonra fırınlıyosun tam hatırlamıyorum. fimo hamuru.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @Queen o dediğin hamur daha çok takı yapımında falan kullanılıyodu sanırım ve bulunması biraz zor hele ki okuduğum şehirde yapacağm iş basit ve kısa süreli bişey olduğundan daha pratik ve ucuz bişey gerekiyordu gene de teşekkürler arkadaşlar.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi oyun hamurundan yutup videosu mu yapıyosun nedir
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SeaGle said: host dediğin oyun kurar olm, yemişler seni yok yav, muavin arabanin bagaj + disiyla ilgilenen adam iste.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SeaGle said: abi oyun hamurundan yutup videosu mu yapıyosun nedir karakter geliştirme diye bi ders var işte ona lazım modelleme için
sinera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Usta sen kuruyan hamur istiyorsan seramik hamuru yapıcaksın hemen tarifini veriyorum: Tutkal Un Zeytinyağı renkli istiyorum diyorsanız:Boya Yapılışı:Torbanın içine tutkalı koyun. 2 damla zeytin yağını da ekleyin. Üstüne cıvıklığını geçirene kadar un ekleyip İYİCE yoğurun.Ortam sıcak olsun. Soğukta donuyormuş dediğin gibi ısıtmaya falan gerek kalmadan renkli istiyorsanda ya içine boya eklersin 1-2 damla (filli boyanın eşantiyon gibi küçük kutulularından iyi olur diyorlar türü neyse artık) yada donunca üstünden boyarsın artık nerede kullanıcaksan. Heyt be el sanatlarından anlıyan bir anneannemin olması harbi işe yarıyor be.
Öne çıkan mesajlar