Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok yok, beleiye otobüslerinde, eskiden manyetik kartlar yokken otobüsün bi koltuğu biletçilerindi, bilet kesiyolardı, öğrenciler paso gösteriyodu falan

bilet

biletçi
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

yok yok, beleiye otobüslerinde, eskiden manyetik kartlar yokken otobüsün bi koltuğu biletçilerindi, bilet kesiyolardı, öğrenciler paso gösteriyodu falan

bilet

biletçi

özel halklarda halen var la o ,koltukta oturan eleman biletçi işte
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Muavin su dagitmaz, host su dagitir. Arkadasim Varan'da host ordan biliyorum.

@dolores, 1.5 liraya okul sezonu icin getirdigim oyun hamuru vardi, onlar kesin kurur :)

host dediğin oyun kurar olm, yemişler seni
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

bana kuruyan oyun hamuru lazım play-dohlar kurumuyo var mı bilen
çok dandik tırt oyun hamuru markası?

fimo hamuru diye satılan şeyler var. kuruyo galiba sonra fırınlıyosun tam hatırlamıyorum. fimo hamuru.
Mesaj tarihi:

@Queen
o dediğin hamur daha çok takı yapımında falan kullanılıyodu sanırım ve bulunması biraz zor hele ki okuduğum şehirde

yapacağm iş basit ve kısa süreli bişey olduğundan daha pratik ve ucuz bişey gerekiyordu gene de

teşekkürler arkadaşlar.

Mesaj tarihi:
Usta sen kuruyan hamur istiyorsan seramik hamuru yapıcaksın
hemen tarifini veriyorum:

Tutkal
Un
Zeytinyağı
renkli istiyorum diyorsanız:Boya

Yapılışı:Torbanın içine tutkalı koyun. 2 damla zeytin yağını da ekleyin. Üstüne cıvıklığını geçirene kadar un ekleyip İYİCE yoğurun.Ortam sıcak olsun. Soğukta donuyormuş dediğin gibi ısıtmaya falan gerek kalmadan renkli istiyorsanda ya içine boya eklersin 1-2 damla (filli boyanın eşantiyon gibi küçük kutulularından iyi olur diyorlar türü neyse artık) yada donunca üstünden boyarsın artık nerede kullanıcaksan.

Heyt be el sanatlarından anlıyan bir anneannemin olması harbi işe yarıyor be.
  • Yeni Oluştur...