KahnX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=185HKE2c5Gg
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kadına güvenemiyorum ya, bir tane teorisi Hollywood'un sahibi bu vidyoda bahsettiği "elit"ler ve bazı senaryoların gerçek olduğundan bahsediyo, aynı konuşmasında mind control hakkında değişik şeyler anlatıyo. Brz sıyırmış.
Joker Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dünyada 1 milyar insan olması gerekiyor ya normalde.. direk fakirleri öldüren bi hastalık yokmu onu yaysalar.
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bu elit zenginler mal mı potansiyel müşterilerin ölmesini istiyorlar? Bence en zengin adamların hayvan gibi nüfus artışını istemesi lazım, hatta öyle bir miktara gelmeli ki artık insanlar aşırı rekabetten dolayı kapitalizmin altında köle gibi çalışmalı =P
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben kendimi bildim bileli aynı komplo teorisi. her nasılsa son yüzyılda insan nüfusunun canına okuyan tonla salgın hastalık bilinçli olarak yokedildi. polio'yu filan yoketmeden önce akılları nerdeymiş?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 3 çocuk yaparak bunlardan kurutlabiliriz. önlem almakta yarar var. gelin şimdiden alemlere akıp çocuk yapalım bol bol
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben buna benzer bişi yazdım yarışmaya girdim sonucunu bekliyorum iyi popülerleşsin bu teori ya aksdkd iyi atıyorlar ama hll
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Aşı olmanıza gerek yok. Diğer başlıkta da söylemiştim , özellikle el hijyeninize dikkat edip yeterli miktarda c vitamini alırsanız büyük ölçüde korunmuş olursunuz arkadaşlar.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 "utube'da biri demiş:" said: Everyone..Just do this: Put a few peeled onions around the home. Onions absorb airborne bacteria and virus's and other shit from the air. It will keep any flu (let alone swine) away from your family. Don't believe me...then just put one out and then leave it for a month, then take it to a science teacher to examine under microscope.
Öne çıkan mesajlar