Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"sümeyye'ye 20-25 gibi gitmesi lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Horizon said:

Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ?

ya birak allasen, boyle burs nerde gorulmus

sen hayatinda "ya kiza para lazim olmus, 20-25 gibi biseyler gonderin" diye burs alindigini duydun mu

keske bana da boyle burs gonderselerdi zamaninda, "para lazim oldu babs, hadi gonderin 20-25 biseyler" deseydimde acilsaydi butun "burs" musluklari :/
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ?

Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani..

Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke..

Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :)

Ahahahaha nerelerimle güleceğimi şaşırdım sana. Eksik olma he mi
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Eaglewingg said:

ne olacak silivri cezaevindedirler. Ki zaten adamların lideri orada.

Bu haberi yaptıkları için cezaevindeler di mi ?
Yoksa cezaevinde oldukları için mi bu haber yapılıyor ?

haberi yapanlar değil, konuşmayı kaydedip medyaya verenler. ki hapisteler mi değiller mi bilinmiyor. eagle "cezaevindedirler" demiş. ihtimal yani.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani..

Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke..

Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :)

Ya sen nasıl bişiymişsin? Hee bu adam zaten sıradan vatandaş arıyor 25k gönder bizim kıza diyor. iş adamıda hay hay efendim merak etmeyin diyor. Sende arasan adamı aynı şeyi diyecek. lol. Yersen.
Bu paranın aslında yandaşlara verilen ihalelerin ve çekilen peşkeşlerin bir geri dönüşü olduğunu göremiyecek kadarmı fanatiksin. Bu kadar şuursuz savunma yapanı ilk kez görüyorum.
@Viktor
adam harbiden liboş falan değilmiş. Liboşluğunda bi sınırı var.
Mesaj tarihi:
adam kasa
tayyip ayın 20-25 i arası para göndermesini istiyor

tayyibin aksalığını yapan diğer şirketler ve aileler için ihale kazanma şampiyonlarına bir göz atın derim

herif akıllı bütün yumurtaları tek bir mercümeğe, poardon, sepete koymuyor.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

yahu adam mal varlığı açıklarken oğlunun burslardan para biriktirip kendine borç verdiğini falan söylemişti.hadi len demiştik meğer doğruymuş =/

ahaha

burs olsa bile gercekten, odenmeyen veya geciken burs icin -basbakanin kizi ne halt etmeye burs aliyora hic girmiyorum zaten- basbakan, isadami arar mi yahu?

ulke olarak cok rahat karsilayacagiz buyuk ihtimalle bunu da, ama kabul edilir degil hakikaten. elin japonu olsa intihar eder su kaydin yayinlanmasindan sonra. cekik akli iste
Mesaj tarihi:
The Erdoğans
tek yumurta ile askere gitmeyen oğlumuz
"burs" ile okuyup imf giren büyük Türk ekonomisti
Albayraklara veya başka bir firmaya ceo olarak işe giren damat efeni ve şimdide 20-25k muhtaç acıların cocugu sumeyye

ve en önemlisi insanın en yakın dostu olan nedüğü belirsiz bir arkadaşı saymayı unutmuşum
Mesaj tarihi:
Eaglewingg said:

ne olacak silivri cezaevindedirler. Ki zaten adamların lideri orada.

Goarth said:

Acaba bu olayı ortaya çıkartanlara ne oldu ?

İşçi Partisinin yayın organı Aydınlık Dergisi çıkardı ortaya, gariptir ki yayınlandıktan iki gün sonra Ergenekon baskını yapıldı Ulusal Kanal ve Aydınlık bürosuna.

Aydınlık Dergisi haftalık bir dergi, son iki haftadır Tayyipin ses kayıtlarını ortaya çıkarıyor, yeni sayıyı heyacanla bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Nefr said:

ulke olarak cok rahat karsilayacagiz buyuk ihtimalle bunu da, ama kabul edilir degil hakikaten. elin japonu olsa intihar eder su kaydin yayinlanmasindan sonra. cekik akli iste

japon olsa intihar eder. fransada da vatandaş olan ayaklanıyor biz laf edip geçiyoruz. nefret ettim kendimden resmen
Mesaj tarihi:
şimdi ben anlamadım.ramseygür başbakan için wester yunyın şeklindemi çalışıyor? neden kızıyorsunuz ki belki başbakan havalelerden işlem masrafı kesilmesin diye ramseygür aracılığı ile kızına para gönderiyor.biliyorsunuzki başbakanımız maaşı ile geçinemeyen ve ondan ticaret yapan bir şahsiyettir.adam akıllıca düşünüyor biz eleştiriyoruz.
  • Yeni Oluştur...