Leopar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Horizon said: Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ? ya birak allasen, boyle burs nerde gorulmus sen hayatinda "ya kiza para lazim olmus, 20-25 gibi biseyler gonderin" diye burs alindigini duydun mu keske bana da boyle burs gonderselerdi zamaninda, "para lazim oldu babs, hadi gonderin 20-25 biseyler" deseydimde acilsaydi butun "burs" musluklari :/
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Horizon said: Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ? Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani.. Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke.. Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :) Ahahahaha nerelerimle güleceğimi şaşırdım sana. Eksik olma he mi
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Neyse yahu :) , mesaja cevap vermektense boş mesajlar görmeye alıştık. Tartışmaya gerek yok.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ne bursu ya, bu açıktan özel bir harcama belli ki. Kız arabasını tazeleyecek veya gardrobunu yeni sezona göre düzenleyecektir işte.
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Wispy said: Eaglewingg said: ne olacak silivri cezaevindedirler. Ki zaten adamların lideri orada. Bu haberi yaptıkları için cezaevindeler di mi ? Yoksa cezaevinde oldukları için mi bu haber yapılıyor ? haberi yapanlar değil, konuşmayı kaydedip medyaya verenler. ki hapisteler mi değiller mi bilinmiyor. eagle "cezaevindedirler" demiş. ihtimal yani.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Horizon said: Şu konuşmada utanç verici , rezil olan şey ne ben çözemedim. Yıllardır dostu veya iş yaptığı biri ile kızına para göndermesi için konuşuyor ki bu para burs olarakmı yoksa farklı şekildemi gönderiliyor belli değil. Diyelim ki burs, bu suçmu, illegal mi ? Benim burada güldüğüm ve utanabileceğim şey erdoğanın amerikayı aramak için kodları sorması, ki konuşma özel olduğundan bu bile normal karşılanabilir. Abartmayalım yani.. Bu kanala şöyle diyesim geldi , bula bula bunu mu buldunuz ? :). Değecek birşeyler yakalasalarmış keşke.. Saldırı ve x.ci y.ci mesajlarını merakla bekliyorum :) Ya sen nasıl bişiymişsin? Hee bu adam zaten sıradan vatandaş arıyor 25k gönder bizim kıza diyor. iş adamıda hay hay efendim merak etmeyin diyor. Sende arasan adamı aynı şeyi diyecek. lol. Yersen. Bu paranın aslında yandaşlara verilen ihalelerin ve çekilen peşkeşlerin bir geri dönüşü olduğunu göremiyecek kadarmı fanatiksin. Bu kadar şuursuz savunma yapanı ilk kez görüyorum. @Viktor adam harbiden liboş falan değilmiş. Liboşluğunda bi sınırı var.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adam kasa tayyip ayın 20-25 i arası para göndermesini istiyor tayyibin aksalığını yapan diğer şirketler ve aileler için ihale kazanma şampiyonlarına bir göz atın derim herif akıllı bütün yumurtaları tek bir mercümeğe, poardon, sepete koymuyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 BASBAKANIN KIZI CATLAK CAMLI KARTALAMI BINSEYDI???
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 BAŞBAKANIN KIZI YIRTIK PIRTIK TÜRBAN MI TAKACAKTI LAN! YADA PERUK!
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 BİR TEKBİR EŞARP KAÇA FİKRİ OLAN VAR MI ARANIZDA ? googleladım da 20-25 gibi gidilmez be, anca 1 sry.
deadea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adam mükemmel bir politikacı ama artık yalanlar iyice ortaya çıktı. allahın izniyle inecekler iktidardan
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ohooo. emine erdoğan gibi giyim-kuşam zevki varsa renkli renkli versace türbanlarla o 20-25 bi yudumda biter.
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 CthuLhu said: yahu adam mal varlığı açıklarken oğlunun burslardan para biriktirip kendine borç verdiğini falan söylemişti.hadi len demiştik meğer doğruymuş =/ ahaha burs olsa bile gercekten, odenmeyen veya geciken burs icin -basbakanin kizi ne halt etmeye burs aliyora hic girmiyorum zaten- basbakan, isadami arar mi yahu? ulke olarak cok rahat karsilayacagiz buyuk ihtimalle bunu da, ama kabul edilir degil hakikaten. elin japonu olsa intihar eder su kaydin yayinlanmasindan sonra. cekik akli iste
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Nevin yengeyede selamlar hahahahahaha
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 The Erdoğans tek yumurta ile askere gitmeyen oğlumuz "burs" ile okuyup imf giren büyük Türk ekonomisti Albayraklara veya başka bir firmaya ceo olarak işe giren damat efeni ve şimdide 20-25k muhtaç acıların cocugu sumeyye ve en önemlisi insanın en yakın dostu olan nedüğü belirsiz bir arkadaşı saymayı unutmuşum
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Beyler yalnız 20-25 bin dememiş. Ya 20-25 milyon dolarsa ?????
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Eaglewingg said: ne olacak silivri cezaevindedirler. Ki zaten adamların lideri orada. Goarth said: Acaba bu olayı ortaya çıkartanlara ne oldu ? İşçi Partisinin yayın organı Aydınlık Dergisi çıkardı ortaya, gariptir ki yayınlandıktan iki gün sonra Ergenekon baskını yapıldı Ulusal Kanal ve Aydınlık bürosuna. Aydınlık Dergisi haftalık bir dergi, son iki haftadır Tayyipin ses kayıtlarını ortaya çıkarıyor, yeni sayıyı heyacanla bekliyorum.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Eaglewingg , ben alyan gibi birşeyim.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Çok ihtiyacı varsa gelsin. Kendisine aldığımız gibi kızınada koca koca gemicikler alırız eheh.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Nessarien said: Nevin yengeyede selamlar hahahahahaha aahah orası süper cidden
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 para yetmez şirket kursunlar, yat alsınlar, kat alsınlar
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Nefr said: ulke olarak cok rahat karsilayacagiz buyuk ihtimalle bunu da, ama kabul edilir degil hakikaten. elin japonu olsa intihar eder su kaydin yayinlanmasindan sonra. cekik akli iste japon olsa intihar eder. fransada da vatandaş olan ayaklanıyor biz laf edip geçiyoruz. nefret ettim kendimden resmen
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 şimdi ben anlamadım.ramseygür başbakan için wester yunyın şeklindemi çalışıyor? neden kızıyorsunuz ki belki başbakan havalelerden işlem masrafı kesilmesin diye ramseygür aracılığı ile kızına para gönderiyor.biliyorsunuzki başbakanımız maaşı ile geçinemeyen ve ondan ticaret yapan bir şahsiyettir.adam akıllıca düşünüyor biz eleştiriyoruz.
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ilgili Makama Notwist'e de 20-25 gibi gitmesi lazim. 1-2 gibi falan da olur aslinda. Arz Ederim
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 -remzii sümeyye'te 25 gitmesi lazım -efendim üzgünüm, sümeyye'nin gideri yok
Öne çıkan mesajlar