mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 evet dayım dürtmüş beni feysbukta ben de onu dürttüm geri ilk defa birini dürttüm çok heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yaşın tutuyo muydu lan senin dürtmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 gadlayk kil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ne hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 aile içi şiddet bi erkekle bi kadının şakalaşması yatakta bi erkekle bi erkeğin şakalaşması mapusta biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya benim de dayim facebookta itinayla eklemiyorum cok rahatsiz edici bisi yasli insanlara facebook yasaklasin. benim annem facebooka uye olamaz mesela, kirarim bacaklarini. tek internet aktivitesi "internet tavla". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben de eklemedim annemi babamı en küçük teyzem var sadece o da kafa bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben de eklemedim babamı ne eklicem lan. yeterince hayatımda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 HALAMLA YUMRUKLAŞTIM BEN DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben de eklemedim annemi velakin kızarkadaşım annemde ekli durumda ahaha of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 "Pen Duick" said: yaşın tutuyo muydu lan senin dürtmeye LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kuzenimi dürttüm masadan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 critliyorum http://www.gezginturk.net/editorfiles/yigitozgurakrabaevliligum7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ahahsdhahsd başlarken bitmiş topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 @forgiver crit atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ensest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ahahaha karikatür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dory said: ya benim de dayim facebookta itinayla eklemiyorum cok rahatsiz edici bisi buna katılmakla beraber, aslında genel olarak normalde yüzyüze gördüğüm insanlarla internet üzerinden konuşmak garip geliyor bana, hele ki her gün gördüğüm insanlarsa. smiley filan koyuyorlar geriliyorum lan. bi de garbage'a taşıyorum hayırlısıyla ya da dursun ya ne zararı var yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 akrabayı ekleyip ekleyememek aile yapınızdan kaynaklanır. köylüyseniz akrabalarınızdan utanırsınız. yazık. sdfgdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Akrabalarim benden utanir diye eklemiyorum ben. Arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Saeros said: dory said: ya benim de dayim facebookta itinayla eklemiyorum cok rahatsiz edici bisi buna katılmakla beraber, aslında genel olarak normalde yüzyüze gördüğüm insanlarla internet üzerinden konuşmak garip geliyor bana, hele ki her gün gördüğüm insanlarsa. smiley filan koyuyorlar geriliyorum lan. bi de garbage'a taşıyorum hayırlısıyla ya da dursun ya ne zararı var yazık bana katilmana katiliyorum yabuz, cok iyiyiz. :):) ps: ne yani rl gorusuyo olsaydik :g yaptigimda darlanmicak miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bana ailem gereksiz yorumlar yaptığı için engelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dory said: ps: ne yani rl gorusuyo olsaydik :g yaptigimda darlanmicak miydin? :Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 köylü = utanılacak durum ?! formunu kaybetmediğini görmek süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar