Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 böjeekcim. may the force be with you.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bişey olmaz sen bu hareketi yaparak abinin anlayışlı olan tarafını öne çıkarıcaksın. ve şaşıracaksın.
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yoo dostum yoo öldürmek onun için en kolay olanı
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=O3v9UXDE2_k
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sonra niye turkiyede aile ici siddet var deniyo. aha bu yuzden var.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Fistan said: lemura demişler bi işe gir tamam lan ver laptopı mail atıcam demiş sözlerine dikkat et aptal aptal mesajlar atıcam diye kasma bu kadar kendini
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fistana neden katılma gereği duydum bilmiyorum ama bunu demek için mi geldin topice öldürmedi mi abin
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 pardon seri katil psikolojim yükselişte bu aralar
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Arayıp durumu anlatabilir gayet güzel bir uslup ile o ne öyle ilk izlenimden gg mg ? Alakası yok. Sana gelince de işte bu yüzden her işimi kendim yapmadıkça sonucunu alana kadar içim rahat etmez. Sınava girerim bilirdim ki iyi geçti ama sonuç açıklanana kadar hiç iyi süper demezdim sads acaip bişi işte.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 abi bence korkudan eve gitmedi, isyerinde f5 spamliyo.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yok görüşmeye gitmiş. işte mail atmışsınız görüşmeye çağırdınız geldim filan diye girmiş lafa. adamlar da demiş ama olumsuz bir cevap attınız diye. oda nasıl yani filan demiş sonra başka bir şirketle daha görüşüyodum ama onlara atcağım olumsuz cevabı size atmışız yanlışlıkla kusura bakmayın filan demiş. adamlar da gülmüş birşey dememişler. 1 kasım da başlıyo işe. öyle işte. neyse bu fikri akıl edebilcek bir annemiz var şükür
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 anneler herseyin en iyisini bilir..
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ii hadi hayırlısı başlasın işe ne güzel
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Böjeek said: yok görüşmeye gitmiş. işte mail atmışsınız görüşmeye çağırdınız geldim filan diye girmiş lafa. adamlar da demiş ama olumsuz bir cevap attınız diye. oda nasıl yani filan demiş sonra başka bir şirketle daha görüşüyodum ama onlara atcağım olumsuz cevabı size atmışız yanlışlıkla kusura bakmayın filan demiş. adamlar da gülmüş birşey dememişler. 1 kasım da başlıyo işe. öyle işte. neyse bu fikri akıl edebilcek bir annemiz var şükür Eee biz ne dedik sadsa
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bir daha düşündüm de çok zeki bir annen varmış. Genel olarak herkes bu şekilde düşündüğü için çözümü hıı çok zeki insanlarla kaynıyor bu ülke lan. ( Hakaret olarak algılama sakın.. Sakın! )
Öne çıkan mesajlar