mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 eski said: gerzekalıııı diyip girişecek. kaçısı yok bunun malesef bence de of yazık olmus FML lik tam dfg
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yoğun hastalık tempom yüzünden kardeşimden istedim ama bir hata yapmış özrümüzü kabul etmenizi arz endam vs vs derse tutabilir.
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 abin için üzüldüm lan çok fena anlıyabiliyorum az çok... bu arada şimdiden geçmiş olsun akşam yiceğin sağlam sopa için.
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kurda demişler ensen neden kalın kendi işimi kendim görürüm demiş
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ayıya demişler onu belki de kurtlar sürü halinde avlanır nitekim
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben abin yerinde olsam agizini burnunu kirarim
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yaptiginin affedilicek bi yani yokta, abin de andavalmis afedersin, gece gec diye mailecevap vermemek nasil bir kafa, sonra gidip kendin yapmak varken baskasina yaptirmak nasil bir sacmalik. umarim bunu yapar yapmaz haber vermissindir de abin adamlarla iletisime gecmistir, yoksa durum daha da boktan.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 lemura demişler bi işe gir tamam lan ver laptopı mail atıcam demiş
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ayrıca zaman ayarlayıp mail atmak diye bişey var
Steve Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 LOL, you better to use a new MacBook Pro.
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 abinin tepkisini cok merak ediyorum.
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 epostayı nerden gönderdin diye teknik bir giriş yapayım. exchange sunucu üstündense ve -ki kuvvetle muhtemel firma olduğuna göre öyledir- karşı tarafında exchange sunucu kullanıyor olması lazım. bu durumda gönderdiğim postayı geri çekebilirsin. günümüz iş etiği açısından geri çekilen postalar görmezden gelinir, dikkate alınmaz. hotmail vs üzerinden gönderdiysen bu işlem çalışmaz; ama artık böyle bir seçeneğiniz olduğunu bilerek gönül rahatlığıyla yeni birer posta gönderip daha sonra da telefonla yeni gönderdiğim elinize geçti mi diye teyit alarak işi yoluna sokabilirsiniz. yanlış gönderilen epostalar öyle zannettiğin kadar nadir rastlanan ve ciddi sonuçları olan birşey değil yani. tabii yarın bir gün abin işe girdiğinde, şirketin önemli gizli bilgilerini bu şekilde ifşa ederse onu bilemem.
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hayır abin gidip dese ki, böyle böyle kızkardeşim yapmış bi eşşeklik dese, yine olmaz aileden kaybediyo bu seferde sfkj
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 iyi bilirdik iyi bilirdik iyi bilirdik helal olsun helal olsun helal olsun Bide kuluvallah, elham falan ezberledikmi tamamdir.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Kesinlikle arayıp durumu düzeltmen lazım. Yanlışlık olmuş bir kere. En azından son bir umut şansınızı denersiniz. Olanı anlatıp karışıklık olduğunu söylersiniz.
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bojeek, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah anladın sen :D. Ne güldüm yareppim!
Arma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Frantic said: abin saçını 3e vursa yeridir yalnız Abisi meyhanede gördüm az önce. Saçlar falan hep dökülmüş. 3 e vuracak saç kalmamış yani. Kaşlarıda beyazlamış.
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bence bu topiğin linkini gönderin ilk iş yerine hatta varsa msnden atın ne bilim samimiyet doğar
Öne çıkan mesajlar