MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bence orjinal kayıtları bulcaklar başkan öle göreve döncek , benim fikrim bu ama başkanın eskikarısı o yerde işi neydi[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 başkan eski karısının ona ihanet ettiğini düşünüodu ya ya da öle bişeydi daha önce yanından uzaklaştırmıştı onu, gerçektende prescotta yardım edio heralde kadın ondan o hackerın evindeydi[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yardım ediyor olsa elinde silahlı koruma ile girmesdi içeri bence kendi kaynaklarıyla öğrendi hackerı ve yardımcı olmak için başkana direk kendi gitti hackerın evine.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bende absolut gibi dusunmustum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Absolut +1[signature][hline]Whitedagger derki : >:-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 +1 absolut a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Absolut +1. Büyük adam bu Absolut.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bu bölüm çok heyecanlı olacak, halatla çekiyorum pazar gününü :P[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 February 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 evet gerçektende bayağı kızıştı sondan 3 veya 4 bu bölüm :) bu arada Jack, öldü dirildi, o kadar işkence gördü atikliğine hayran kaldım evde ki :) Normal şartlarda arabayı kullanması bile en iyi ihtimal, ama Jackimiz çatışmaya giriyor :p [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 13 February 2004 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Merak etme jackin atikliği sağolsun cnbce onu da spoil etti bi fragmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hmms yine ilginç bi bölüm. Aaron kalbimizdeki yerini sağlamlaştırırken hacker eleman tam anlamıyla absentminded proffesor(yüksek int düşük wis) olduğunu kanıtladı. Tony gitti gider peşinden zavalla mişeli de sürükledi. Şeriye hiç üzülmedim de 9 canlıdır o karı. Kim de series 3te ctu ajanı olarak geliyormuş :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Aaron ve tony yukseldi, Sherry diplere daldi bu bolumde. Kim yine ne yapti etti buldu bellayi :P Ryan in da altindan bisiy cikacak gibi..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kimin pesindeki adam kimdi yaw? hatirliyorum biyerden karlanin olmesi senin sucun demistide. hatirlatin bana sunu aklima takildi:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kim in baktığı ufaklığın babası karısını öldürdü[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ha evet dogru megane di cocugun adi hatta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Allah Jackten razı olsun. KIM salağına 2 kez ateş ettirerek ileriki bölümlerde o heriften garantili kurtardı bizi. KIM aksiyona girmeyi denedi bu bölümde ama şansımıza çabuk bitti. Hacker konusunda neden bu kadar kastılar ki anlamadım. Tutsun kulağından Jack götürsün CTUya orda konuştururlar nasılsa yani illa güzellikle olmuyor bazı şeyler hele de bu kadar kritik zamanda. Haftaya Hacker ölür, Jack tutuklanır, Tony tutuklanır, Başkanı kendi taraftarları kurtarır falan filan. Kısacası 24 saati doldurmak için kasarlar iyice.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sherry de işin içindeymiş işte, bence jack yakalıycak hacker ı vs sv tekrar başkan olacağı kesin zaten david in (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Absolut feci şekilde spoiler veriyosun haberin ola :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hekırın duygusal zekası düşük.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 saat 6da bitti dimi? turk hukumetiyle problem varmi yokmu anlayacaz bu bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Türk askerinden kaçmaz stealth uçak falan. Biz görükmezi görür, koklanmazı koklarız. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ehehhe türk havada karada tespit eder:) Gelelim bu haftaki bölüme: Kim malesef bölümün içine zıçmak için elinden geleni ardına koymadı(real-time ı da bozdu, o kadar kısa sürede merdiveni indirip çatıya çıkması ve merdiveni geri toplaması, bunu yaparken ses çıkarmaması, höh daha neler), Jack yetti gari fur şu adamı diyerek olaya son noktayı koyayım dedi, o arada absolut un da belirttiği gibi yüksek int li düşük wis li hacker kaçtı. Kısaca kim yine bişiyi mahvetmeyi başardı. Gerçi cici annesi almaya gidecek kim i:)(3.sezona hazırlık var). Jack Bauer ın Sherry Palmerla olan dialogları göz doldurdu. Kim Bauer bundan sonraki hayatında sadece canlı olarak, zehirli olmayan insan sağlığına yan etkisi bulunmayan, hepsi yenilebilir bitkilerin bulunduğu, etrafındaki denizlerde deniz kestanesi, yengeç, deniz anası vb. canlı dahi bulunmayan bir adaya hapsedilmeli ve hayatının geri kalanının orada idame ettirmesi sağlanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 O 'lame' hekır nasıl kaçtı aradan Sherry'yi kesip ve Kim niye öldürdü o herifi?Zaten adamın hayatı sönmüş, 2 tane ayana sıksa zaten kımıldayamazdı.Yazık günahtır yahu...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bende ayagina sıksın diye dusundumde jack kızını tanıyodur abi salak işte ayagindan vururda yanında geçerken bişey olur falan diye öldür demiştir.:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Sezon biteli oluyor bayağı ama patimiz kapalıydı haliyle. Jack can havliyle görevini tamamlarken sherry palmer ı kelepçelenip götülürdü. Hareket iptal edildi haliyle. Sezon sonunda Palmer ı zehirlemeye kalktılar sağolsunlar. Bundan sonrası 3.sezonun başından(Bende izlemedim spoil diil) Palmer sağ merak etmeyin, sitesinde fotoğrafları vardı. Esas kötü haber Kim Bauer ın CTU da çalışıyor olması. Allah hepimizi gelecek sezon Kim Bauer ın gazabından korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar