Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 - (Series 2)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

başkan eski karısının ona ihanet ettiğini düşünüodu ya ya da öle bişeydi daha önce yanından uzaklaştırmıştı onu, gerçektende prescotta yardım edio heralde kadın ondan o hackerın evindeydi[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

Sosyal ağlarda paylaş

evet gerçektende bayağı kızıştı
sondan 3 veya 4 bu bölüm :)

bu arada Jack, öldü dirildi, o kadar işkence gördü atikliğine hayran kaldım evde ki :)
Normal şartlarda arabayı kullanması bile en iyi ihtimal, ama Jackimiz çatışmaya giriyor :p

[signature][hline]sonunda yeniledim.

[Bu mesaj mexinth tarafından 13 February 2004 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmms yine ilginç bi bölüm. Aaron kalbimizdeki yerini sağlamlaştırırken hacker eleman tam anlamıyla absentminded proffesor(yüksek int düşük wis) olduğunu kanıtladı. Tony gitti gider peşinden zavalla mişeli de sürükledi. Şeriye hiç üzülmedim de 9 canlıdır o karı. Kim de series 3te ctu ajanı olarak geliyormuş :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Allah Jackten razı olsun. KIM salağına 2 kez ateş ettirerek ileriki bölümlerde o heriften garantili kurtardı bizi. KIM aksiyona girmeyi denedi bu bölümde ama şansımıza çabuk bitti. Hacker konusunda neden bu kadar kastılar ki anlamadım. Tutsun kulağından Jack götürsün CTUya orda konuştururlar nasılsa yani illa güzellikle olmuyor bazı şeyler hele de bu kadar kritik zamanda. Haftaya Hacker ölür, Jack tutuklanır, Tony tutuklanır, Başkanı kendi taraftarları kurtarır falan filan. Kısacası 24 saati doldurmak için kasarlar iyice.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ehehhe türk havada karada tespit eder:)
Gelelim bu haftaki bölüme:
Kim malesef bölümün içine zıçmak için elinden geleni ardına koymadı(real-time ı da bozdu, o kadar kısa sürede merdiveni indirip çatıya çıkması ve merdiveni geri toplaması, bunu yaparken ses çıkarmaması, höh daha neler), Jack yetti gari fur şu adamı diyerek olaya son noktayı koyayım dedi, o arada absolut un da belirttiği gibi yüksek int li düşük wis li hacker kaçtı. Kısaca kim yine bişiyi mahvetmeyi başardı. Gerçi cici annesi almaya gidecek kim i:)(3.sezona hazırlık var). Jack Bauer ın Sherry Palmerla olan dialogları göz doldurdu.
Kim Bauer bundan sonraki hayatında sadece canlı olarak, zehirli olmayan insan sağlığına yan etkisi bulunmayan, hepsi yenilebilir bitkilerin bulunduğu, etrafındaki denizlerde deniz kestanesi, yengeç, deniz anası vb. canlı dahi bulunmayan bir adaya hapsedilmeli ve hayatının geri kalanının orada idame ettirmesi sağlanmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

O 'lame' hekır nasıl kaçtı aradan Sherry'yi kesip ve Kim niye öldürdü o herifi?Zaten adamın hayatı sönmüş, 2 tane ayana sıksa zaten kımıldayamazdı.Yazık günahtır yahu...[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sezon biteli oluyor bayağı ama patimiz kapalıydı haliyle. Jack can havliyle görevini tamamlarken sherry palmer ı kelepçelenip götülürdü. Hareket iptal edildi haliyle. Sezon sonunda Palmer ı zehirlemeye kalktılar sağolsunlar. Bundan sonrası 3.sezonun başından(Bende izlemedim spoil diil)
Palmer sağ merak etmeyin, sitesinde fotoğrafları vardı. Esas kötü haber Kim Bauer ın CTU da çalışıyor olması. Allah hepimizi gelecek sezon Kim Bauer ın gazabından korusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...