ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 saat başı bir mallık yapıp başı derde giren biri lazım demek istedin sanırım:) onun dışında gerçekten de bir dizi nasıl uzatılır çabalarını görüyoruz dizide böyle çok önemli bir şey olacak o kadar sabrettiğimize değecek diye bekliyorum ama henüz öyle bir şey olmadı sabretmek de denemez her ne kadar kasış bir şekidle sürse de dizi yi seyretmekten hala büyük keyif alıyorum ben bu arada kimse yazmamış ben atlayayım exclusive bir haber olarak 24 altın küre ödüllerinde en iyi drama dizisi ödülünü kaptı ona da ayrı bir tebrik gönderiyoruz buradan[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bu 24'ün pazar günü yeni bölümü yayınlandı mı? en son yayınlanan bölüm jack'in o vahim durumdan kurtulması ve lynn'in merdivenden düşmesii gösteren sahnelerle bezeli olan bölüm müydü? bir şey kaçırmadım değil mi? bu arada bu dizinin kurgusunu ve turkcell ile kesintisiz 24 hadisesini yemek istiyorum izninizle. kurgu nedir ne değildir diye sinema televizyon bölümlerinde gösterilmesi gereken bir dizidir bu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bir de ben bu diziyi geçen sene izlemiyordum. ilk sene bu jack denilen insan evladı başkanı mı kurtardı? bu başkan başa geleli daha 1-2 gün mü oluyor yani? yoksa series 2 bölümü, ilk sezonun tam ertesi günü niteliğinde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Hayır arada yanlış hatırlamıyorsam 6 ay gibi bir süre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben 1-2 sene en az diye biliyorum. Çünkü ilk sezonun seçim döneminden başkanlık seçimlerine 9 ay gibi bir süre olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu arada kel alaka olacak am Tony Almeida yı oynayan adam Max Payne mi yoksa ban mı ole gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 DEMİN PAZAR GÜNÜ YAYINLANACAK BÖLÜMÜN GÖSTERDİ BİRAZ, TÜRK HÜKÜMETİYLE PROBLEMİMİZ VAR DEDİ, çok heyecanlandım pardon büyük yazdim (: hiç bakmadım neyazıldı ne edildi (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o tanıtımı 3 haftadır veriyor cnbce sağolsun:) saat 4-5am den sonraki bölümler olmaları gerek onların, dikkat ederseniz pencereden ışık vuruyor. Burada sezon 1 in türkçe altyazılı dvd ve vcd leri piyasaya çıkmış. Megavizyondaki dvd set 100, vcd set 50 milyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ideefixete vcd 39.560.000 dvd 83.790.000[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 5-6am miş.bakalım nolcak.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 08 February 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence başkanın yargılanma kısmı gazetelerde yayınlanan asparagas haberler gibi olmuş. Ayrıca mercan yılanı timi olayının tamamını bilen bir çok yetkili ve tanık var(Havaalanında operasyonu yürüten ve cesetleri bulan tim, jack bauer ın uçağının vurulmasından sonra olay yerine gelen ekip). NSA başkanının ifade kısmı ayrı bir palavra. Koskoca başkanın bu şekilde yargılanması dahi saçma. Sezon başında görevinden uzaklaştırılan NSA yetkilisi hakkında yapılan açıklama daha saçma, operasyon odasındaki herkes askeri boşaltmanın ertelenmesine karşı devam ettirmeye çalıştığından dolayı gittiğini biliyor. Kabinenin yarısı durumdan haberdar dahi değil, hopterelli kırkdokuz elli başkan sobe gibi bir durum göz konusu. Orada oylanacak tek şey askeri operasyonun devam edip etmeyeceğiydi. Ayrıca böyle toplantılar acele dahi olsa 1 saatte filan yapılacak şeyler değil, neyse. Sherry Palmer ın olaya nasıl dahil olduğunu anlamış olduk. Ayrıca kate ile jack yakınlaşması da beklenen bir durumdu. Dizinin en nayır nolamaz sahnesi herhalde kim bauer ın gözükmesiydi, yoksa lanet geri mi dönecek??:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Kim daha once Bauer'e iskence eden adamlarin patronu tarafindan falan kacirilirsa coook gulecem bunu belirtiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Başkan HAYIR oyları belli olduğunda ağzını açıpta siz ani baskın şansınızı kaybetmeyip 10.000 askeri kurtarıyor değil ondan sonraki 50.000 askeri ölüme yolluyorsunuz diyemedi gitti. İşkencedeki kayıt sahnesi inandırıcı değil yani gerisi yok demek çünkü öyle bir oda 24 saat kayıt altında tutulur ve eğer kaydın gerisi bir şekilde yok ise neden yok sorusuna tam bir cevap aranana kadar beklenir. Bir an KIM gene olaylara girecek sandım içinme fenalık geldi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bu bölümle birlikte cnbce nin 2 haftadır yayınladığı fragmanın spoiler olduğu ortaya çıktı bravo cnbce.. dikkatli bi izleyici o fragmanı izlediyse bi sonraki bölümdeki olayları doğru tahmin edebilir ve 1 haftalık heyecanlı bekleme sürecinin içine edilmiş olunur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Evet başkanım TR ile sorun var demesi zaten herşeyi açıklıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Artık lynne i sağ kolu olarak alır palmer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 o fragmanda saat 6 civariydi bi iki bolum daha bekleyelim bakalim. zaten ucaklar turkiyeye gelmek uzere hehe (en sonda gosterdi haritada) ama 1 2 saat icinde gorevine nasil donecek baskan onu bilmiyorum:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 uçaklar tr ye gelmiyoki sanırım 3 ortadığu ülkesine gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 TR hava sahasından geçecek veya İncirliği kullanacaklar ikmal için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 varya başkana çok üzüldüm ya tam ikiyüzlü bunlar (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kabine üyelerine laf edemeyiz sonuçta onlar durumu özet olarak ve kumpas hazırlanmış şekilde görüyorlar yani Evet veya Hayır derken milletleri için en iyisini yaptıklarını düşünüyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yokya başkan yardımcısı tam ikiyüzlü, kendi çıkarı için böyle yaptı bence[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Başkan yardımcısı zaten elebaşları bence de.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: -Mix-, 09 February 2004 01:09 tarihinde demiş ki: ama 1 2 saat icinde gorevine nasil donecek baskan onu bilmiyorum:) 1-2 saat icinde donse de Mike i nasil danismani olarak tutuyor ben onu merak ediyorum. Kumpasin ikinci kolu mike, presscot tan sonra[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bilmem ki hani bu olaylar bitene kadar gorevine devam ettirir basinda etki yapmasin diye belki ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar