regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bence gereksiz yere gereksiz şeylerle uzatıp dizinin tadını bozmuşlar.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yusuf u nası anladılar yabancı olduğunu o sahne çok saçmaydı[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bilmiyorum, bir middle eastern kolay anlasiliyor sanki. cok belirgin esmer ten simsiyah saclar, birde aksanli ingilizce.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Absolut, 19 January 2004 02:21 tarihinde demiş ki: Jack numara yapıyor bence. Yusufu kız kurtaracak. Ya bombayı buldular ondan sonrası biraz kasmaya başladılar . Bu sefer adı bence 16 olmalıydı dizinin :) abi nabzına baktılar adamın nasıl numara yapacak :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 tekrar yok artik :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bu bölümde olayların bir kısmı tepeden indi. Kim de gitti, doldurulması gereken zamanda arttı bazı falsolar olması normal. 1-2 bölüm içinde oha hadiseye bak moduna geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bence sonda cıkan kotu adam patron.. presscot olabılır... neden olmasın baskan yardımcısı beyle super bır komplo ıle baskanlıga cuk dıye...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ama şimdi kabul edin series 1 daha güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ilk zaman güzel oluyo (: yani sonuçta böyle eş zamanlı dizi seyretmemiştim[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Jack 15 dk da ölümden döndü, aksiyona devam ediyor:) Kanımca kabine başkanın lehinde oy kullanacak. Bu arada bu kingsley denilen adam, ilk sezondan gazeteci mariane kingsley in neyi oluyor?(Gerçi biri zenci diğeri beyaz ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 kadın beyin sarsıntısı geçirmiş ölecek tutmuş nasılsın diyor hahaha mantıklı bi dizi demiştim 24 için, lafımı geri alıyorum.. hadi salak kim in maceraları şanstır bi yere kadar da adam başkan olmuş hala hastaneye ağır yaralı beyin sarsıntısı geçiren birinin 5 dakika erken giderse hayatının kurtulabileceğini bilmiyor mu lol arkamla güldüm o sahneye [Bu mesaj arcane tarafından 25 January 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 uff ufff ufff ufff diyorum sadece *!heyecanlanır*[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Presscot a biraz daha sinir oldum, tony ye biraz daha az gicik oldum bu bolum. mike da saf yani, ne diyim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tony gözüme girdi valla chapelle gel carrie sana birşey diyecek diyince koptum haha :)[signature][hline]"Einstein was right, time is relative to the observer. When you're looking down the barrel of a gun, time slows down.Your whole life flashes by. Heartbreak, and scars. Stay with it, and you can live a lifetime in that split second." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 gecen bolum cok kizdirmisti beni. bu bolumun yukselen degerlerindendi :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 gayet leziz bir bolumdu... Kim'siz ne guzel bir dizi bu be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Evet KIM yoktu gene :) Bence gayet guzel devam ediyor dizi artık. Bir ara sıkılırmıyız diye düşünmüştüm bombadan sonra. Birde kızcagızın merdivenden dustugu an sok oldum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Gitti Lynn valla yazık oldu kıza. Bide ölüceğini bildiğinden ağlamaya başladı konuşamayınca. Tüh tüh tüh Kim varya, şu çipi isteyen elemanların eline düşüp koz olmasın bende carrie ci olurum. Ayrıca Tony de bak sana bişi dicekmiş ayağıyla iyi rezil etti karıyı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bölüm çok kötü değildi ama çok fena bitti be...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 lynn e cok uzuldum ya. angeldan lilah ile 24ten lynn i cok benzetiyorum birbirlerine.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bu 20inci bölümdü 4 bölüm kaldı. Acayip uyuz bir sahneydi Mike ın Lynn'in elini tutması. Ama kızda hata sen koymuşsun söndürücüyü korumaya, birdaha koysana iyice nakavt olsun yarma.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bı anlatsın ne oldugunu nooolur ben kacırdım ühühühühüh :([signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Anti-başkan lobisi irençti :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: arcane, 25 January 2004 23:26 tarihinde demiş ki: adam başkan olmuş hala hastaneye ağır yaralı beyin sarsıntısı geçiren birinin 5 dakika erken giderse hayatının kurtulabileceğini bilmiyor mu lol arkamla güldüm o sahneye [Bu mesaj arcane tarafından 25 January 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] başkanda bişeylerden kıllandı öncesinde. lynn hastaneye kaldırılırkende bence ölcegini dusundugu icin agzından laf almaya calisti. cok guzel bi sahneydi bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Kim in olmadığı bölümde sıkıcı oluyo ya (: şöle saat başı derde giren biri lazım /(:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar