Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 iyi gelcek böyle koca karı şeyi olur bişey olur cidden bişey var mı ya?Ağrı kesici falan verdik geçmiyo..Napabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 cocaine sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sağlam bi ağrı kesici dene. başka ne önerebiliriz ki odunla vur kafasına son çare olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masticore said: cocaine sür yalnız bu harbiden iyi gelir alkdasdklaşls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masticore said: cocaine sür People banned for less! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yav trollenmesin yoksa böyle saçma sapan bi alet geçirebilcek marketten falan bi yerden edinebilceğim bu saatte kilitleyin gitsin.Sinirlendirmeyin adamı. En fazla sabaha kadar beklicez ve hastaneye götürücez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 uu sert çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 trip yapma lan sen trollerken milleti iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Aşk meşk mevzusunda kendimi de trolledim.Ühüü ayrıldık falan tarzı bi topic değil bu sağlıkla ilgili hiç bi topici trollemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 boku yedin evde alkollü ne varsa al ağzına. ağrı kesici içme boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Dartanian said: Aşk meşk mevzusunda kendimi de trolledim.Ühüü ayrıldık falan tarzı bi topic değil bu sağlıkla ilgili hiç bi topici trollemedim. hacım öğrenedin mi hala paticikten sağlık tavsiyesi alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 rakı koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ya birinin de başına gelmiştir bulamadım böyle bitkisel bişey internette aradım kendim için olsa istemezdim zaten neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 rakıyla gargara yaptırın evde varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sonra da gargara yaptığınız rakıyı içiniz. bazıları lavaboya tükürüyorlar bu çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sızdı gibi bi şekilde uyudu şimdi sabah hastaneye gideriz..Bu arada yanlış anlaşılmasın annemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 diş ağrısının neyi yanlış anlaşılacak yahu, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 dişle ilgili şiddetli ağrılarda apranax kullanın. kesmezse yandınız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 radagast62 said: diş ağrısının neyi yanlış anlaşılacak yahu, geçmiş olsun yok içerde yatıyo tarzı şeyler için yanlış anlamayın dedim hatun falan sanılmasın o şekilde trollenmesin diye.Daha ilk 3 post troll olunca insan söyleyesi geliyo.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 inşaatta çimento karıyoduk. e fıtığh attııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 razzRaziel said: dişle ilgili şiddetli ağrılarda apranax kullanın. kesmezse yandınız demektir. Kesmedide uyudu şimdi umarım uyanmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 petibör bisküviyi çiğnesin yutmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Piraldyne vardı sanırım iyi gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Gittik dişçiye iğne falan verdi iyi şimdi sabah akşam iğne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben genelde böle diş eti sızlamalarına küt uçlu bir şey batırırım. ilthaap filana yapmamaışsa çok tatlı gelir. böle hatır hutur kaşınmak gibi. iltahap varsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar