Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Spectator olarak maça girebiliyoruz güya. Hani alakasız biri de değilim oynayacağım düzenlenen turnuvada. Turnuva takımlarından oyuncuların izlemekte önceliği olsun dedim. İki dakika sonra adam kafasına göre banladı serverdan. Kicklemedi bile banladı yani. Çok istedim listemde olsun diye ama yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

GraveRobbeR said:

Niye boş yere oynadınız ki ben onu anlamadım. Madem işiniz gücünüz vardı sonraya erteleseydiniz ya. Tanksız oyun oynadınız =)

castiel kıçını yırttı bu akşama ayarlandı maç oynayın illa diye iki saat benle tartıştı.oynadık mecburen yapıcak bişi yoktu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şöyle diyeyim , takımı ilk kurduğumda takımda olan firefly fatih takımdan çıkmak istediğini söylemişti geçenlerde bu olan tartışmalar yüzünden falan.bende tamam sen bilirsin dedim yerinede Co'yu aldım takıma ve bunuda castiele söyledim.ama castiel fatihi takım kadrosundan çıkarmamış sadece Co'yu kadroya eklemişbundan 1-2 gün sonrasına kadar bile castiel hep maçı erkene alma şansınız var mı falan diye sorup durdu , bende vizelerimiz var diye belli olmayacağını söyledim kesin bir tarih belirtmedim ama ne hikmetse fatihle konuşup -fatihin takımla bir alakası kalmadığı halde- maçı pazara ayarlamışlar :D ve takımdan bir kişinin bile haberi yoktu.ben bunu castiele anlatana kadar 2 saat uğraştım ve en son bana dönüp dediği lizard kingin önümüzdeki 2 hafta afk olacağı ve maç yapamayacakları oldu.biz tam takım olarak tek bir antrenman maçı bile yapmadığımız halde kabul ettik ve oynadık , sonuçta ortada :)
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman vatana millete geçmiş olsun comman. Daha fazla söze gerek yok. Olayı çok açık özetlemişsin. Eh madem şu gereksiz gerginliği atın üzerinizden(belki zaten yoktu ama niyeyse ben gerildim xD). Patinin kendine yakışan her zamanki durumu tamamen eğlenceye alan haline bürünün ve yolunuza devam edin =)
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:

maç iptal oldu. tekrar yapacaz. :D umarım adam gibi yüklerler mod u

bizde biraz kendimizi geliştiririz bir dahaki maça kadar biraz daha dişinize göre rakip bulursanız şaşırmayın =))) bu arada castielede dedim iptal etmenin gereği yok adamlar hakkıyla yendiler diye ama ısrar etti yok yok diye.umarım bir sorun yoktur sizin içinde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...