pronoit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yahu artik 2-den fazla server göremiyorum ben eskiden bir searchte onlarca oyun buluyordu. bu arada expert falan değil hepsini aramasına rağmen server bulamiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bugün saat 20:00 da Ragers vs. 21p takımlarının maçı vardır. Meraklılarını duyurulur. Sonra maç vardı neden söylenmedi bizim niye haberimiz yok demeyin oyarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 düzeltme 21.00 olcak o... 21P süpürcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 oha maçımız mı varmış bugün?benim haberim bile yok ahahahahaaha bizim maç erkene alınmadı konuşmadık öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bana da co söyledi bugün hiç haberim yoktu farketmez nasılsa kazanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Söyleyin patiden biri spectator olarak girsin kayıt alsın. Nasıl kayıt alacağını yazdım bir kaç mesaj önce. Hotfile upload yapar yollar size. Bende indirir izlerim sonra. Sınavım var yarın. Gelemeyeceğim maçınızı izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ben girerim. Eğer izin verilirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 saat 21.00'da maçımız başlıyor arkadaşlar , tezahüratlarınızı bekliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 spec olarak girebilirsem girerim. kayıt alma derken record şeysini diyorsan daha önce yapmışlığım var. hltv felan olsa güzel olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 İşi moronlar yapınca böyle saçmasapan organizasyonlar çıkması doğal sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 noldu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Spectator olarak maça girebiliyoruz güya. Hani alakasız biri de değilim oynayacağım düzenlenen turnuvada. Turnuva takımlarından oyuncuların izlemekte önceliği olsun dedim. İki dakika sonra adam kafasına göre banladı serverdan. Kicklemedi bile banladı yani. Çok istedim listemde olsun diye ama yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bence biz yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 tamam şimdi gel ac oynıyalım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Niye boş yere oynadınız ki ben onu anlamadım. Madem işiniz gücünüz vardı sonraya erteleseydiniz ya. Tanksız oyun oynadınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ne olduğunu bile anlamadık yedik farkı oturduk auehah fena başlamamıştık halbuki oyuna ama tank bokluğundan sonraki restart bizi bitirdi ( bahaneye gel :D ) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 GraveRobbeR said: Niye boş yere oynadınız ki ben onu anlamadım. Madem işiniz gücünüz vardı sonraya erteleseydiniz ya. Tanksız oyun oynadınız =) castiel kıçını yırttı bu akşama ayarlandı maç oynayın illa diye iki saat benle tartıştı.oynadık mecburen yapıcak bişi yoktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 1-2 hafta oyunda olamıcaım için bu akşam oynanma konusunda ısrar edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bana öyle demedi can. Başka güne erteleyelim demiş size. Aman ya maxi yede aynısı oldu. Kim kime ne dedi ben anlamadım. Bir anlaşmazlıklar ve yanlış anlamalar yüzünden ortamda saçma gerginlikler oluyor bu da beni benden alıyor. Neyse artık olan oldu diyelim durmayalım üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ya şöyle diyeyim , takımı ilk kurduğumda takımda olan firefly fatih takımdan çıkmak istediğini söylemişti geçenlerde bu olan tartışmalar yüzünden falan.bende tamam sen bilirsin dedim yerinede Co'yu aldım takıma ve bunuda castiele söyledim.ama castiel fatihi takım kadrosundan çıkarmamış sadece Co'yu kadroya eklemişbundan 1-2 gün sonrasına kadar bile castiel hep maçı erkene alma şansınız var mı falan diye sorup durdu , bende vizelerimiz var diye belli olmayacağını söyledim kesin bir tarih belirtmedim ama ne hikmetse fatihle konuşup -fatihin takımla bir alakası kalmadığı halde- maçı pazara ayarlamışlar :D ve takımdan bir kişinin bile haberi yoktu.ben bunu castiele anlatana kadar 2 saat uğraştım ve en son bana dönüp dediği lizard kingin önümüzdeki 2 hafta afk olacağı ve maç yapamayacakları oldu.biz tam takım olarak tek bir antrenman maçı bile yapmadığımız halde kabul ettik ve oynadık , sonuçta ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 maç iptal oldu. tekrar yapacaz. :D umarım adam gibi yüklerler mod u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 O zaman vatana millete geçmiş olsun comman. Daha fazla söze gerek yok. Olayı çok açık özetlemişsin. Eh madem şu gereksiz gerginliği atın üzerinizden(belki zaten yoktu ama niyeyse ben gerildim xD). Patinin kendine yakışan her zamanki durumu tamamen eğlenceye alan haline bürünün ve yolunuza devam edin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bu arada Lizard King benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 eregorn2 said: maç iptal oldu. tekrar yapacaz. :D umarım adam gibi yüklerler mod u bizde biraz kendimizi geliştiririz bir dahaki maça kadar biraz daha dişinize göre rakip bulursanız şaşırmayın =))) bu arada castielede dedim iptal etmenin gereği yok adamlar hakkıyla yendiler diye ama ısrar etti yok yok diye.umarım bir sorun yoktur sizin içinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 iptal edilmesi mantıklı oldu ki tank gelse bu kadar fark olmazdı belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar