Mumu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 e eskiden de öyleydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şimidi ilk izlenimlerimi yazayım ben, ilk iki harita (dark point ile karnavallı harita) çok keyifliydi. yeni konsepte alışmak lazım tabi, oyun biraz uçuk olmuş. yani ne bileyim klasik karanlık ortam hepimiz ölceeğzzden ziyade, karnavallı haritalar, gündüz oynanan haritalarla renklenmiş, ama değişik olmuş. kötü diyemiyorum, biraz değişik sadece :D müziklerde öyle. demoda advanced çook kolaydı (ilk 2 bölüm olarak) ama expert hayvani derecede zordu. expertin biraz kolaylaşıp, advancedin zorlaşması lazım. biraz versusa bakim hmm hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Advanced ilk oyunda da kolaydı, hatta takımınız ne kadar noob olursa olsun bitiriyodunuz. Demodaki ilk 2 bölüm expert de çok zor değildi şu insane seviyesini merak ediyorum. Oyunda yeni mod da varmış nasıl bir şey olduğunu oynayanlar söylesin. Versus bence daha zevkli hale gelmiştir yeni zombiler ve silahlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 4 arkadaş advance de yeni modu oynuoruz. hiç bişi gözükmüor. silahları bulamıorsun. arkadaşlarını duvarlardan göremiorsun. eşyaları çevresi parlak göremiosun. hep konuşman gerek. çok eğlenceli bi mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 versus daha da keyifli olmuş... ve daha dengeli edit: abi demonun experti nasıl kolaydı ya, göbeğimiz çatladı bitirene kadar :D helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 realistic iyi olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mail attım Aral'a ve oyunu bayramdan sonra getiriyoruz dediler,başka bir tanıdığın dediğine göre de 60 milyondan satışa sunulması planlanıyormuş. Bekleyeceğiz mecburen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 steamden alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kutulu istiyorum :D demosunu oynamak için Pre-order çakacaktım da vazgeçtim sonra derken bekliyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 korsanlarda vardır kutusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 demoyu oynadımda multisi akacak gibi geliyor bana.Yeni zombi infected çesitleri baya hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi spitter oynamak çok eylenceli, insanlar silah falan almak için girdikleri evlerin içine tükürdüm, alalalalal diye çıkıyorlar. hunter da düzgün yakalarsan azına sçıyor ama illa karışıklığa denk gelmen lazım. Jockeyle insanları camlardan aşağı attım, alevlerin içine sürdüm, asitlerde yürüttüm. Charger ile charge yapmayıp adamın dibine gidip ağzına ağzına yumruk vurdum. sevdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bugün indirdim demoyu çok hoşuma gitti.Valla son level (expert di sanırım)'e kadar zorlanmadık Online oynarken ama expert olunca 1 kişinin mallığı tüm diğer oyuncuları etkiliyor.Expert dışında çok rahat bitiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bende bu gun edindim oyunu bakalim nasilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dead center ı yeni bitirdik. güzeldi. ilk oyuna göre daha iyi yanı daha çok silah ve melee weapon olayı. ha bide şok cihazı iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 şok olayı güzel ama keşke zaman koysalardı. öldükten sonra 2dk içinde falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu black friday de steamde çok dehşet bir l4d2 indirimi olucak bikaç saatliğine diyorlar. Aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 nefret ettim yanlız güzel oyundan, serverlar rezalet, leaverlar sürüsüne bereket. oynanmıyor şu ara resmen, umarım geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 valve serverları ayda... nasayla bağlantılı olarak oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benim bi kaç sorum var, 1- chargerda charge yaparken, kontrolü tamamen kayıp mı ediyoruz yoksa birazcık da olsa kontrolümüz var mı? ayrıca buglı mu bu ya, kolun milim deyse duruyorsun, ne bilim çöp kutusuna falan dokununca da duruyor. 2- jokey de adamı sürerken, shift veya ctrl nin bi etkisi var mı? 3- server browser çalışmıyor mu? server bulamadı diyor da sürekli. (openserverbrowser) history çalışıyor ama. 4- hard rain muhteşem bir harita değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Earenwen said: benim bi kaç sorum var, 1- chargerda charge yaparken, kontrolü tamamen kayıp mı ediyoruz yoksa birazcık da olsa kontrolümüz var mı? ayrıca buglı mu bu ya, kolun milim deyse duruyorsun, ne bilim çöp kutusuna falan dokununca da duruyor. 2- jokey de adamı sürerken, shift veya ctrl nin bi etkisi var mı? 3- server browser çalışmıyor mu? server bulamadı diyor da sürekli. (openserverbrowser) history çalışıyor ama. 4- hard rain muhteşem bir harita değil mi? 1- charger ı hunter gibi düşün. saldırıp adama denk geldiğin anda kontrol gider. 2-hayır sadece yön ve mouse 3-bilmemekteim 4- hepsi güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Charge yaparken yönlendirmeyi denemek lazım ya, campaignde biraz yönleniyorlardı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yok zaten adamı kaptıktan sonra sıfır kontrol, hatta dipçik de yemediğin için, bırakma şansın da yok. ama charge yaparken, yani deparı basarken, haraket anında diye sormuştum. bu akşam deniyeyim iyisi mi, oluyor diye duydum bu gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yok hareket diyorum niye beni kimse sallamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 orj alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar