Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimidi ilk izlenimlerimi yazayım ben, ilk iki harita (dark point ile karnavallı harita) çok keyifliydi. yeni konsepte alışmak lazım tabi, oyun biraz uçuk olmuş. yani ne bileyim klasik karanlık ortam hepimiz ölceeğzzden ziyade, karnavallı haritalar, gündüz oynanan haritalarla renklenmiş, ama değişik olmuş. kötü diyemiyorum, biraz değişik sadece :D müziklerde öyle.

demoda advanced çook kolaydı (ilk 2 bölüm olarak) ama expert hayvani derecede zordu. expertin biraz kolaylaşıp, advancedin zorlaşması lazım.

biraz versusa bakim hmm hmm
Mesaj tarihi:
Advanced ilk oyunda da kolaydı, hatta takımınız ne kadar noob olursa olsun bitiriyodunuz. Demodaki ilk 2 bölüm expert de çok zor değildi şu insane seviyesini merak ediyorum. Oyunda yeni mod da varmış nasıl bir şey olduğunu oynayanlar söylesin. Versus bence daha zevkli hale gelmiştir yeni zombiler ve silahlar ile.
Mesaj tarihi:
4 arkadaş advance de yeni modu oynuoruz. hiç bişi gözükmüor. silahları bulamıorsun. arkadaşlarını duvarlardan göremiorsun. eşyaları çevresi parlak göremiosun. hep konuşman gerek. çok eğlenceli bi mod.
Mesaj tarihi:
Abi spitter oynamak çok eylenceli, insanlar silah falan almak için girdikleri evlerin içine tükürdüm, alalalalal diye çıkıyorlar.
hunter da düzgün yakalarsan azına sçıyor ama illa karışıklığa denk gelmen lazım.
Jockeyle insanları camlardan aşağı attım, alevlerin içine sürdüm, asitlerde yürüttüm.
Charger ile charge yapmayıp adamın dibine gidip ağzına ağzına yumruk vurdum.
sevdim lan
Mesaj tarihi:
Bugün indirdim demoyu çok hoşuma gitti.Valla son level (expert di sanırım)'e kadar zorlanmadık Online oynarken ama expert olunca 1 kişinin mallığı tüm diğer oyuncuları etkiliyor.Expert dışında çok rahat bitiriyorsun.
Mesaj tarihi:
benim bi kaç sorum var,
1- chargerda charge yaparken, kontrolü tamamen kayıp mı ediyoruz yoksa birazcık da olsa kontrolümüz var mı? ayrıca buglı mu bu ya, kolun milim deyse duruyorsun, ne bilim çöp kutusuna falan dokununca da duruyor.

2- jokey de adamı sürerken, shift veya ctrl nin bi etkisi var mı?

3- server browser çalışmıyor mu? server bulamadı diyor da sürekli. (openserverbrowser) history çalışıyor ama.

4- hard rain muhteşem bir harita değil mi?
Mesaj tarihi:
Earenwen said:

benim bi kaç sorum var,
1- chargerda charge yaparken, kontrolü tamamen kayıp mı ediyoruz yoksa birazcık da olsa kontrolümüz var mı? ayrıca buglı mu bu ya, kolun milim deyse duruyorsun, ne bilim çöp kutusuna falan dokununca da duruyor.

2- jokey de adamı sürerken, shift veya ctrl nin bi etkisi var mı?

3- server browser çalışmıyor mu? server bulamadı diyor da sürekli. (openserverbrowser) history çalışıyor ama.

4- hard rain muhteşem bir harita değil mi?

1- charger ı hunter gibi düşün. saldırıp adama denk geldiğin anda kontrol gider.

2-hayır sadece yön ve mouse

3-bilmemekteim

4- hepsi güzel...
Mesaj tarihi:
yok zaten adamı kaptıktan sonra sıfır kontrol, hatta dipçik de yemediğin için, bırakma şansın da yok. ama charge yaparken, yani deparı basarken, haraket anında diye sormuştum. bu akşam deniyeyim iyisi mi, oluyor diye duydum bu gün :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...