Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 neresi dream teamdi hakkaten ahah. ilk oyun zaten özellikle sinemi konuşturmaya kastım ben. gülmekten oynayamadık adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 biz eğlenmekten oyunu umursamadık ki ahahah. taktik kastığımızı hatırlamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yenilince bahaneler sıra sıra dökülüyor helal haririn timi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ahahaha valla helms deep bitirme ve bu geceki oyunlar top 10 listemde direkt. bu kadar zevkli kaybettiğimi hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Red said: yenilince bahaneler sıra sıra dökülüyor helal haririn timiMauz bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 achievementları tamamlayacam kalan,yardım etcek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben gelebilirim. 7 achivementim kaldı ama ortak olanlara gelirim :P yazsana buraya nelerin kaldığını? kolay olanlara gelirim bana yaramasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Holy said: ben gelebilirim. 7 achivementim kaldı ama ortak olanlara gelirim :P yazsana buraya nelerin kaldığını? kolay olanlara gelirim bana yaramasa da. kalanları yazıyorum port of scavenge still something to prove beat the rush strength in numbers the real deal aslında baktım da simdi yardım edilebilecek bi şey kalmamış,hep bireysel achievement lar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 realism mode da expert campaign bitirme olayını birlikte yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 realism expert birlikte bile yapamayız ahahah. çok sağlam aimli adamlar olan lath, ammo falan denemiştik zamanında onda bile baya acı çektik. baya zor bir achi o. still something to prove yapabiliriz istersen. biraz daha kolay en azından. ben dead center bitirebilmiştim botlarla, diğerleri duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben botlarla bitiriyorum ya realism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 realism expert de tek başıma 3 botla 2 bölüm bitirdim parish de sıkıldım cıktım sonra,bence yapılamayacak bir şey degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ama cok sıkıcı cok uzun suruyor gıdım gıdım ilerlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu arada port of scavenge icin 5 bölüm olan tek bir scavenge oyun mu oynamak gerek yoksa 5 kere 5 bölüm toplam 25 versus mu atmak gerek orasını anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 versus değil scavenge oynıycaksın, toplamda 5 kez haritayı bitirmen lazım. onun için en mantıklı kendin kur oyun, best of 5 yapma best of 1 yap, her oyunda 1 sayılır. 5 kere oynayarak bitirebilirsin. ayrıca gıdım gıdım ilerlemek zaten kasıyo da ilk 2 chapter değil sorun. son chapterlarda alarmlar falan olunca boku çıkıyor. 4 ve 5'i botlarla bitiren olursa helal olsun der elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 port of scavenge ı yapabiliriz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 onu public oyunlarda çok rahat yaparsın ya, 15 dakka sürmüştü benim 5 oyun bitirmem. karşılıklı takımlara girince yemiyor oyun bu arada :) nasıl anlıyor bilmiyorum ama biz karşılıklı takımlarda iki kişi hemen birbirimizi öldürerek yapalım demiştik ama alamamıştık. adam gibi oynamak gerekiyor nedenini anlamadığım bir şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 single round kuruyorum kimse gelmiyor,public game ustelık anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 beni çağır bi de öyle deneyelim ama ben yapınca yememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 beyler artıkın ben de varım l4d2 camiasında. jahrei steam id'm çağırabilirsiniz maçlara neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 lathın satışı olmadı ya ne güzel gidiyordu herşey sdfs harire rağmen iyi mucadele ettik ahahah adam net para alıyor hep karşı takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben bu sefer ayrı bi eğlendim ya resmen acı çektiniz. hele holy dfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ama o helicoptere bindirmem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 harbi delirdim orda YABMIŞDIMM BİNİYODUMMM diye sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar