Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

ben gelebilirim. 7 achivementim kaldı ama ortak olanlara gelirim :P yazsana buraya nelerin kaldığını? kolay olanlara gelirim bana yaramasa da.

kalanları yazıyorum

port of scavenge
still something to prove
beat the rush
strength in numbers
the real deal

aslında baktım da simdi yardım edilebilecek bi şey kalmamış,hep bireysel achievement lar :D
Sosyal ağlarda paylaş

realism expert birlikte bile yapamayız ahahah.

çok sağlam aimli adamlar olan lath, ammo falan denemiştik zamanında onda bile baya acı çektik. baya zor bir achi o.

still something to prove yapabiliriz istersen. biraz daha kolay en azından. ben dead center bitirebilmiştim botlarla, diğerleri duruyo.
Sosyal ağlarda paylaş

versus değil scavenge oynıycaksın, toplamda 5 kez haritayı bitirmen lazım.

onun için en mantıklı kendin kur oyun, best of 5 yapma best of 1 yap, her oyunda 1 sayılır. 5 kere oynayarak bitirebilirsin.

ayrıca gıdım gıdım ilerlemek zaten kasıyo da ilk 2 chapter değil sorun. son chapterlarda alarmlar falan olunca boku çıkıyor. 4 ve 5'i botlarla bitiren olursa helal olsun der elini öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

onu public oyunlarda çok rahat yaparsın ya, 15 dakka sürmüştü benim 5 oyun bitirmem.

karşılıklı takımlara girince yemiyor oyun bu arada :) nasıl anlıyor bilmiyorum ama biz karşılıklı takımlarda iki kişi hemen birbirimizi öldürerek yapalım demiştik ama alamamıştık. adam gibi oynamak gerekiyor nedenini anlamadığım bir şekilde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...