Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yorgun argın even geldim biranda moralim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Daha izlemeye başlamadım ama tabi ki süperdir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Dün sabahın 3ünde, yaklaşık 6 saat sonra türk vergi sisteminden final sınavım varken açtım ilk bölümü izledim durdura durdura, tek bir repliği imagei kaçırmadan. Evet. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/280/542/56f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://vimeo.com/66596538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Şu an 2. sezonu yeni bitirdim ve chicken dance'ler beni benden aldı Gob her bölüm chicken dance yapsın sdfsd bu arada 2. sezon ilkine göre biraz daha sönük gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Şu an 2. bölümü izliyorum bunlar iyice manyaklaşmış ya bomba gibi olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Lindsay'e ne olmuş öyle ya, bir ara farklı bir kişi mi oynuyor diye imdb'yi kontrol ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 tobias'ın bölümü dizinin en iyi bölümü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Çok değişik olmuş o bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ya artık öyle bir noktaya geldi ki gülemiyorsun bile o kadar alıştım ki absürtlüğüne şu bölümlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 yeni sezonu mu geldi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 4. sezon çıktı işte en son netflix üzerinden bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 7. bölüm sezonun en iyi bölümü olabilir. Gob kırdı geçirdi yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Burdaki ovguleri okuyunca bence basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ulan gob un bölümünün daha yarısını izlemedim geberdim ya gülmekten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 8 efsaneydi ya, lindsay'in en başarılı bölümlerinden biri bütün seri boyunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qY9R-KA-RuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 9. bölüm acayip şizo olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 nası bağlayacaklar çok merak ediyorum şu an güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bu bölümü diğer bölümler kadar iyi değildi ama Lucille'in şarkısı güzeldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ya çok mu abartı gidiyor bölümler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 eski sezonlara göre daha abartı. bölümleri bi arada verince olayları daha çok birbirlerine bağlamışlar. fakat altyazılar uzun süre arayla çıkınca pek bi anlamı kalmadı bizim için :v tamamı çıksın hele bi çırpıda izleyiveriyim baştan aşağı. şimdi olaylar kopuk biraz da ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ben direk izledim altyazısız hepsini. Acayip acayip komik şeyler var ya gülmeye duyarsızlaşıyor insan. 11. bölüm mesela efsaneydi. Sonraki bölümlerde aşırı absürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Son bölüm komik değildi ama güzeldi bayağı Gob bölümünden sonra ikinci favori bölümüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Benim normalde favorim tobias'dır ama bu sezon aşırı abartı geldi tobias bölümleri pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar