Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 facebook güldüm baya bi böle bi programmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahahah öldüm gülmekten, hiç yoktan yere 5000 lira kazandı cocuk asddgasd evet öyle bir program var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi gülünecek ne var bunda ? devletin kanalında yapılan programa bak lan. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ashahdshashduashdu cok eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 AHAHAHHAHA kahkahalarla izledim ama çok kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 O.O fede'ye katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 çok ileri gidiyorlar oyunculuk gibime geliyor. diğer programlarıyla da karşılaştım da. gerçekse de eleman dayak yermiş gibime geliyor (yeni bir "-abi boya o valla çıkıyor" vakası). bir de şahanın zoka zamanlarını hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ne saçma program lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 emoya bak illa bir kaldırım gördü mü oturcak sosyal mesaj: ayrıca çok saçma lan, amaç nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Gülünecek bişi değil ki, bunu izleyen tonla kıro aynısını yapacaktır. Programın bir diğer bölümünde de el-kaide kılıklı silahlı bir herif sokaktaki bir kadına saldırıyordu. TRT gelecekte ülkeyi görmek istedikleri hali çok güzel yansıtıyor bu programla halka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 emo var beyler ona guluyoruz emo emolari savunmayin burda toplumsal mesaj vermek yasak garbage da ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Adamı alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=GusNZCxvq5s said: yaa arkadaşlr Bir Zahmet'te(şaka)proğramnda oynadığm rolün kamera arkası vrdır..=) yani biçbirşey göründüğü gbi değil..herşey bir senaryo ve rolden ibaret..mikrofonda boğazımda görünüyordu zaten..=) çekimler mecidiyeköyde oldu ve ne yapılması ge...rekenlerde söylendi.. ortada iki koca kemara ve nedense gizli kamra.. şrefszlr gizli kamera yazıp halkı kandırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi bize niye denk gelmiyo böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Olm MTVde var bu boiling point diye, insanlari sinirlendirmeye calisiyorlar belli bir sure, sakin kalan para kazaniyor vs. ama dokunma falan yok bu tokat falan atti lan cocuga sonunda ahuahua boyle saka mi olur allahim herseyin bokunu cikariyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=173367822769&ref=nf yengemiz de kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi bu programa rastlarsanız mutlaka izleyin. trt1'de yayınlanıyor ve herif inanılmaz basarılı. gecen hafta bi kac bölümünü izleyebildim gülmekten sıçırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 herif komik ama şu şakamsı şey çok salakça bi olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ilk mesajdaki şakayı izleyemedim ben. ikinciyi izledim o da vasattı yani. benim izledigim halterli bölüm, bi de eskici arabası gibi bişeyin yanında deli taklidi yapıyodu inanılmazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 forgiver said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=173367822769&ref=nf yengemiz de kütür ahauha bu da çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar