tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Kilo vermek ve relfeks kazanmak amacıyla boksa başlamak istiyorum.Ankarada gidebileceğim yerler neresidir? Boy 172 Kilo 76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 okul tarzı grup dersi vs. istiyorsan fenerbahçe boks okulu var ama kayıtları bitmiş olabilir yeni başlangıcı beklemen gerekir 19 mayıs filan var ki uzak dur derim Onun dışında benim boks hocam 1e1 özel ders veriyor istersen iletişim bilgilerini veririm benim adımı verip konusursun. genelde bir otelle anlaşıp oranın spor salonunda filan veriyor (normalde bir spor salonunda görevli kendisi ama dışarda özel ders vermesi yasak değil) hatta evine gidip özel verdiği birileri bile var. evlerine kum torbası asmıslar 100-150liraya boş da alan varmış öle ders yapiolar hehe casual tarzı bir eğitim istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim. ama acı yok! acı yok! yorulduğunda tükendiğinde hala kafana yumruk yiyeceğin piskopata bağlayacağın biyer istiyorsan okullardan biri mantıklı olabilir ek: önemli birşey belirtmek isterim. kilo vermek ve refleks kazanmak için dediğinden belirttim hocamı. kendisi öğreneyim gidip sağa sola saldırayım diyen dövüş meraklılarına ders vermek istemiyor genelde de reddediyor. boks vücut yapmak, kondisyon yapmak, kas yapmak, kilo vermek, şekle girmek vs. her şey için uygun. dediğim gibi spor olsun diye yapacaksan tavsiye ederim. dövüş diye yapacaksan boks okullarını filan tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Böyle spor salonu gibi gidip terleyebileyim amatör maç/spar gibi olsun istiyorum.buna okullar mı uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 lan ankara üniversitesinin filan amerikan futbolu takımı kuruldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ya bi anıtkabir bi meclis var zaten ankarada git işte birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ringe çıkacaksan okullar uygun. onun dışında farketmez. 1e1'de daha kolay geliştirirsin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Tavsiye edebileceğiniz okullar var mı?böyle salona evde sıkılıp adam dövmeye gelen tiplerin olmadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Cons said: lan ankara üniversitesinin filan amerikan futbolu takımı kuruldu sandım akjgfdjkf aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben olsam fenerbahçe okulu dışında çok düşünmezdim. orda bile o dediğin tiplerden bolca olacaktır. ama sonuçta dövüş sporu bu. nerede yaparsan yap öyle tiplerle karşılaşacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yaş koşulu falan var mıdır ?94lüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Cons said: lan ankara üniversitesinin filan amerikan futbolu takımı kuruldu sandım war lan zaten ankara cats diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 boks daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Emek'e yakın kulüpler varmı 2 gündür googleda birşey bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 3 caddede hemen el paso'nun yanında ufacık tefecik bi salon vardı sanırsam orada box neyinde vardı bi dene istersen ama olmayadabilir tabi kesin bilgi değildir. Gidipde yoksa vay efenim yannış bilgi vermişssiniz allah sizi bildiği gibi yapsın demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bi ara keşfe çıkarım artık :P.Peki 5-6 kilo fazlası olan ve hayatında hiç esneme namına hiç birşey yapmamış biri olarak Muay Thai e ne kadar zamanda ısınabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 tiripılhe said: Bi ara keşfe çıkarım artık :P.Peki 5-6 kilo fazlası olan ve hayatında hiç esneme namına hiç birşey yapmamış biri olarak Muay Thai e ne kadar zamanda ısınabilirim? zannımca ısıtırlar uğraşmana gerek kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ulaştırmanın orda bi gym var ama boks var mı yok mu bilmiyorum bi de emekte gideceğime daha uzak yerdekilere giderim daha iyi. çünkü kalitesine oranla pahalı oluyo bahçeli emek civarı. başka yerden bak bence. ha şeyde var bi de bahçeli metronun az gerisinde konya yolunun üzerinde var bi tane. orası güzel baya, fiyatını bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dikmende bi kac tane salon vardı ama nasıllar bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ankaranın dikmeni, guardım inerse....:P Boksa başlıyacaksan tavsiyem guard'ı ve kondisyonu çok fazla çalış, 10 dakika sonra ellerin aşağıya inmesin antrenman maçlarında bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 boks yalan oldu artık fitness a başlıyacam tekrardan ilerde de belki wing chun falan yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kısa ve öz sorayım: Lensle boks yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yapılır bu arada ankara'da boks için: http://www.ankaraboks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mirage said: Kısa ve öz sorayım: Lensle boks yapılır mı? yapılır, ben yaptım hiçbir sorun yasamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar