Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Boks

tiripýlhe

Öne çıkan mesajlar

okul tarzı grup dersi vs. istiyorsan fenerbahçe boks okulu var ama kayıtları bitmiş olabilir yeni başlangıcı beklemen gerekir

19 mayıs filan var ki uzak dur derim

Onun dışında benim boks hocam 1e1 özel ders veriyor istersen iletişim bilgilerini veririm benim adımı verip konusursun. genelde bir otelle anlaşıp oranın spor salonunda filan veriyor (normalde bir spor salonunda görevli kendisi ama dışarda özel ders vermesi yasak değil)

hatta evine gidip özel verdiği birileri bile var. evlerine kum torbası asmıslar 100-150liraya boş da alan varmış öle ders yapiolar hehe

casual tarzı bir eğitim istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim. ama acı yok! acı yok! yorulduğunda tükendiğinde hala kafana yumruk yiyeceğin piskopata bağlayacağın biyer istiyorsan okullardan biri mantıklı olabilir

ek: önemli birşey belirtmek isterim. kilo vermek ve refleks kazanmak için dediğinden belirttim hocamı. kendisi öğreneyim gidip sağa sola saldırayım diyen dövüş meraklılarına ders vermek istemiyor genelde de reddediyor.

boks vücut yapmak, kondisyon yapmak, kas yapmak, kilo vermek, şekle girmek vs. her şey için uygun. dediğim gibi spor olsun diye yapacaksan tavsiye ederim. dövüş diye yapacaksan boks okullarını filan tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

ulaştırmanın orda bi gym var ama boks var mı yok mu bilmiyorum

bi de emekte gideceğime daha uzak yerdekilere giderim daha iyi. çünkü kalitesine oranla pahalı oluyo bahçeli emek civarı. başka yerden bak bence.

ha şeyde var bi de bahçeli metronun az gerisinde konya yolunun üzerinde var bi tane. orası güzel baya, fiyatını bilmiyorum ama
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...