Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] Far Cry Sandbox (harita editörü) ve getirdikleri.

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarı değiştireli çok fazla azman olmadı ve direkt oyunlara daldım en çok dikkatimi çeken oyun ise far cry oldu. Şu ana kadar karşılaştığım en güzel oyun motoru diğebilirdim. Sonra yanında gelen Sandbox ı (editör) gödüm. Daha önce den ed Cs ye Worldcraft ile harita yapmışlığım vardır o yüzde3n direkt kurcalamaya başladım. Sonra netten manualini buldum
Manual

Sonra bir de FAQ var.

Resimlerle anlatılmış güzel bir tutorial var 1.tutorial ve 2.tutorial var

Bir de ufak videolar var
nasıl yapıldıklarını anlatan

Şimdi gelelim yapabildiklerine:
1- Farcry daki gibi çeşitli haritaları yapabilirsiniz.
2- Bu haritalara single player görevleri ekleyebilirsiniz.
3- Bu haritaları multi player olarak kullanabilirsiniz
4- Editörle beraber single player görevlerde gördüğünüz oyun içi graifklerle yapılan cutscene lerden yapabilirsiniz. (ki en zevklisi)
5- Haziranın 14 ünde Mod SDK sı çıkacak ve 1.2 patch i yayınlanacak. SDK ile birlikte knedi modunuzu yapabilirsiniz.

Program diğer map editörlerine göre çok daha kolay ve kulanışlı. Benim de aklımda bir kaçö harita fikri var ama yaratıcılığımın ianılmaz yavaş çalışması nedeniyle komik mapler yapabiliyorum sadece. Bana tasarım olarak yardım etmek isteyen bir cengaver çıkarsa çok sevinirim :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 06 Haziran 2004 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1.1 i yüklemedim. 1.2 yamasının çıkmasını bekliyorum. Oyunun orjinali yok bende ama baktım ki sdk yı kullanmayı becerebilirsem orjinalini alırım.
Bir kaç 3d model düşünüyorum ama onu da soracak yer biliyorum :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende başta bilgisyar bölümüne yazmayı düşünüyordum ama burada durması daha mantıklı. Çünkü farcry bir fps.
Bu arada ne sdk ne de 1.2 patch çıktı. 1-2 hafta daha gecikeceğini söylediler. Şöle tropical adlarda geçen değişik bir kaç map fikriniz varsa paylaşın yapayım. çünkü benim yapmayı düşündüğüm mod için sdk lazım.
fikri olan varsa sölesin :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...