peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 rahatsiz said: git çabuk özür dile, köpek ol. sonra eski kız arkadaşınla bunu aldat öğrenmesini sağla. sonra da böyle "işte şimdi bir nedenin oldu yavrum" de.tuttum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://20.media.tumblr.com/tumblr_krsepwuvft1qz672ro1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 domates hıyar rakı harikaymış valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 İyi olmuş abi bence, 2 yıldan sonra o tribi atan kız bir işe yaramaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yav said: domates hıyar rakı harikaymış valla sdf canim cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bende daha yeni ayrıldığım kız arkadaşım boynuma sarılıp ağlarken "naparsın gönül bu ota da konar boka da" demiştim. ama o an ne ima etmeye çalıştım bende bilmiyorum çok ufaktım lan ahahah odunluk var ama erkek kısmında genel olarak. olur öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bu konuyu uzatarak onunla aynı sıfatı almak ister misin diye sor konu hallolur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hatun o sıfatı aldı bile abi sen kaçırmışsın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 rahatsiz said: git çabuk özür dile, köpek ol. sonra eski kız arkadaşınla bunu aldat öğrenmesini sağla. sonra da böyle "işte şimdi bir nedenin oldu yavrum" de. epic(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ama orda yavrum demezse etkili olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bok filan denmiş yönetim uyuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 karı futbolu mu oynuoz leağn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar