Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Experimental said: Xaenin said: Ben anlamadım nesi kötü dediğin şeyin? Dediklerimden eski sevgilimi hayal ettiğimi onu unutamadığımı fln çıkarmış HAHAHAHAHAH. Ay pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sen buna kalp kırmak diyorsan.. Benimkini patlatmışlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Xaenin said: Ben anlamadım nesi kötü dediğin şeyin? Canım yhaaa^^ O da anlamadığı için açmış topic i zaten şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kızlar niye erkeklerin eskilerine karşı duydukları şeyleri takarlar kafaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sdfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Experimental said: Kızlar niye erkeklerin eskilerine karşı duydukları şeyleri takarlar kafaya ? çünkü hep en birinci olmak isterler ve kıskançlık nedeniyle adeta bir vaşak olurlar sonrası malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ha konuya yorumumu eklemeyi unutmuşum. Arkanı dön ve kaç abi böyle birşeyden ayrılma noktasına getirdiyse olayı. Bir de lütfen genellemeye yapmayalım arkadaşlar. Bazılarımızın egosu böyle şeyler için yüksek yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çünkü kızlar beraber oldukları adamı tapusuyla aldığınız zannediyor. kilitleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ah kızlar. şey bir de, bahane arıyormuş ayrılmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Experimental said: Xaenin said: Ben anlamadım nesi kötü dediğin şeyin? Dediklerimden eski sevgilimi hayal ettiğimi onu unutamadığımı fln çıkarmış Ya ayrılmak koymazda benim için aynı şehirde üniyi kazandı fln filan vicdan azabım sırf o yüzden yoksa koy gitsin 18 19 yaşlarında bir kızın hayatının geri kalan kısmını belirleyecek adımı, sevgilisinin keyfine göre atması bir kere inanılmaz büyük bir salaklıktır, yani kusura bakma kötü niyetle söylemiyorum kesinlikle. Bunun dışında "eski sevgili" dediğin anda trip atmaya başlayan kızdan da sevgili olmaz bence, bu da kötü niyetle söylenmiş bir şey değil. Eski sevgili muhabbeti açılınca sana küsüp surat yapıp sokak ortasında abuk subuk triplere giren kızın, senin ondan önce yaşadığın hayata saygısı yoktur, sana da saygısı yoktur dolayısıyla. İlişki dediğin şey öncesini kabul edip, şimdi olana güven duymaktır. NELER DİYORUM BAKAR MISINIZ AKŞAM AKŞAM ARKADAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sesu kız değil miydi lan ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hayır doğrusun fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tamam o zaman bütün genellemeler yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aga nettin 18 yaş fln ya sübiş etcen haa . Ya ulan paylaşcak arkadaşım da yok ki dibine kadar anlatayım herşeyimi iki bira çakalım kafamızı bulalım . İst.a gitmek lazım acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Abi iyi de 18-19'dan büyükse daha beter yani, yaşını başını almış kızın böyle davranışlara girmesi pek sağlıklı olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 istanbul buluşması yapalım. "hi, i'm addicted to paticik." "hi roket" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Milan Baros 2 ay yok siz neler tartışıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sus lan heryerde var böyle kızlar. ego falan hikaye. kız adeta bir ceren ama gel gör kıskanclık yüzünden adam gibi ilişki yaşayamıyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tanıdığım vardı üniversiteyi kazanıp dondurup amerikaya gitmişti sonra bunun sevgilisi de aynı yere girsin diye dönüp yardımcı olmuştu üniversiteye girdikten 2 ay sonra ayrıldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya şey sanırım olay hani çok özele kaçmadan anlatayım . Çoğu(hepsi bile diyebiliriz aslında bi tek ilk çıktığı çocuk ben değilim) konuda yaşadığı herşeyin ilkiyim ve bu ona onun tamamen benim olduğu hissini verio ve benimde onun için öyle olmamı istio ama tabi geçmişi kirli bi adam olduğum için de onu bol bol rahatsız ediyo bunlar . Aşması lazım ama zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fistan said: sus lan heryerde var böyle kızlar. ego falan hikaye. kız adeta bir ceren ama gel gör kıskanclık yüzünden adam gibi ilişki yaşayamıyorsun vs. Heryerde var da demek istediğim bütün kızlar/kadınlar illa böyle olmak durumunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Seviyor o tipler bu tür muhabbetleri bak pohpohlicaksın da zamanla gg oluyor zaten ben oldum ordan biliyorum ota boka başlicak aynı muhabbet tripple kill atarsın kendini tutamayıp bir gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o iş yalan söyliyim başka şehir üni yaş 18 19 direk gg dostum bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 başka şehir mi? lan okumamışım boşa post atmışım ayrıl gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Aynı şehirdeyiz hatunla dedim ya kazandı üniyi geldi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar