Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulan ne boktan iş kalp kırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Experimental said:

Xaenin said:

Ben anlamadım nesi kötü dediğin şeyin?

Dediklerimden eski sevgilimi hayal ettiğimi onu unutamadığımı fln çıkarmış

HAHAHAHAHAH.

Ay pardon.
Mesaj tarihi:
Experimental said:

Kızlar niye erkeklerin eskilerine karşı duydukları şeyleri takarlar kafaya ?

çünkü hep en birinci olmak isterler ve kıskançlık nedeniyle adeta bir vaşak olurlar
sonrası malum
Mesaj tarihi:
Ha konuya yorumumu eklemeyi unutmuşum.
Arkanı dön ve kaç abi böyle birşeyden ayrılma noktasına getirdiyse olayı.

Bir de lütfen genellemeye yapmayalım arkadaşlar. Bazılarımızın egosu böyle şeyler için yüksek yeterince.
Mesaj tarihi:
Experimental said:

Xaenin said:

Ben anlamadım nesi kötü dediğin şeyin?

Dediklerimden eski sevgilimi hayal ettiğimi onu unutamadığımı fln çıkarmış

Ya ayrılmak koymazda benim için aynı şehirde üniyi kazandı fln filan vicdan azabım sırf o yüzden yoksa koy gitsin

18 19 yaşlarında bir kızın hayatının geri kalan kısmını belirleyecek adımı, sevgilisinin keyfine göre atması bir kere inanılmaz büyük bir salaklıktır, yani kusura bakma kötü niyetle söylemiyorum kesinlikle. Bunun dışında "eski sevgili" dediğin anda trip atmaya başlayan kızdan da sevgili olmaz bence, bu da kötü niyetle söylenmiş bir şey değil. Eski sevgili muhabbeti açılınca sana küsüp surat yapıp sokak ortasında abuk subuk triplere giren kızın, senin ondan önce yaşadığın hayata saygısı yoktur, sana da saygısı yoktur dolayısıyla. İlişki dediğin şey öncesini kabul edip, şimdi olana güven duymaktır.

NELER DİYORUM BAKAR MISINIZ AKŞAM AKŞAM ARKADAŞLAR.
Mesaj tarihi:
aga nettin 18 yaş fln ya sübiş etcen haa . Ya ulan paylaşcak arkadaşım da yok ki dibine kadar anlatayım herşeyimi iki bira çakalım kafamızı bulalım . İst.a gitmek lazım acilen
Mesaj tarihi:
tanıdığım vardı üniversiteyi kazanıp dondurup amerikaya gitmişti
sonra bunun sevgilisi de aynı yere girsin diye dönüp yardımcı olmuştu
üniversiteye girdikten 2 ay sonra ayrıldılar
Mesaj tarihi:
ya şey sanırım olay hani çok özele kaçmadan anlatayım . Çoğu(hepsi bile diyebiliriz aslında bi tek ilk çıktığı çocuk ben değilim) konuda yaşadığı herşeyin ilkiyim ve bu ona onun tamamen benim olduğu hissini verio ve benimde onun için öyle olmamı istio ama tabi geçmişi kirli bi adam olduğum için de onu bol bol rahatsız ediyo bunlar . Aşması lazım ama zor..
Mesaj tarihi:
Fistan said:

sus lan
heryerde var böyle kızlar. ego falan hikaye. kız adeta bir ceren ama gel gör kıskanclık yüzünden adam gibi ilişki yaşayamıyorsun vs.

Heryerde var da demek istediğim bütün kızlar/kadınlar illa böyle olmak durumunda değil.
Mesaj tarihi:
Seviyor o tipler bu tür muhabbetleri bak pohpohlicaksın da zamanla gg oluyor zaten ben oldum ordan biliyorum ota boka başlicak aynı muhabbet tripple kill atarsın kendini tutamayıp bir gün..
  • Yeni Oluştur...