Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulan ne boktan iş kalp kırmak

Experimental

Öne çıkan mesajlar

Experimental said:

Xaenin said:

Ben anlamadım nesi kötü dediğin şeyin?

Dediklerimden eski sevgilimi hayal ettiğimi onu unutamadığımı fln çıkarmış

Ya ayrılmak koymazda benim için aynı şehirde üniyi kazandı fln filan vicdan azabım sırf o yüzden yoksa koy gitsin

18 19 yaşlarında bir kızın hayatının geri kalan kısmını belirleyecek adımı, sevgilisinin keyfine göre atması bir kere inanılmaz büyük bir salaklıktır, yani kusura bakma kötü niyetle söylemiyorum kesinlikle. Bunun dışında "eski sevgili" dediğin anda trip atmaya başlayan kızdan da sevgili olmaz bence, bu da kötü niyetle söylenmiş bir şey değil. Eski sevgili muhabbeti açılınca sana küsüp surat yapıp sokak ortasında abuk subuk triplere giren kızın, senin ondan önce yaşadığın hayata saygısı yoktur, sana da saygısı yoktur dolayısıyla. İlişki dediğin şey öncesini kabul edip, şimdi olana güven duymaktır.

NELER DİYORUM BAKAR MISINIZ AKŞAM AKŞAM ARKADAŞLAR.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şey sanırım olay hani çok özele kaçmadan anlatayım . Çoğu(hepsi bile diyebiliriz aslında bi tek ilk çıktığı çocuk ben değilim) konuda yaşadığı herşeyin ilkiyim ve bu ona onun tamamen benim olduğu hissini verio ve benimde onun için öyle olmamı istio ama tabi geçmişi kirli bi adam olduğum için de onu bol bol rahatsız ediyo bunlar . Aşması lazım ama zor..
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sus lan
heryerde var böyle kızlar. ego falan hikaye. kız adeta bir ceren ama gel gör kıskanclık yüzünden adam gibi ilişki yaşayamıyorsun vs.

Heryerde var da demek istediğim bütün kızlar/kadınlar illa böyle olmak durumunda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...