Neron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Ardhath, 06 Temmuz 2004 09:15 tarihinde demiş ki: Server'ın adı Limbscomp 62/2,5 felan mı olacak? Hayır UOtr olcak.[signature][hline]UOtr GM
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 süper yaratıcı bir isim[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Uotr,www.uotr.net sitesini bilenler bilir o yüzden o siteye dair bir server kurdugumuz için öyle oluyor yani uotr script sharing di uotr uo shard oluyor...[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 post kasmıo isen çok boş konuşuosun o zaman babz ama :(
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Daniel_Xavie, 06 Temmuz 2004 13:23 tarihinde demiş ki: Uotr,www.uotr.net sitesini bilenler bilir o yüzden o siteye dair bir server kurdugumuz için öyle oluyor yani uotr script sharing di uotr uo shard oluyor... Tam emin olmadan konuşmak istemiyorum ama kendimi emine yakın hissediyorum .., Bu tasarımı daha önce bir yerde gördüm , yabancı da olabilir türk de ama gördüm ben bunu galiba bir yerde gerçi banane kim hangi dizaynı kullanıyorsa kullansın[signature][hline]"Haplo"
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Hacklenmiş........[signature][hline]Medeni Olmak Açmaksa Bedeni Desenize Hayvanlar Sizden Medeni !!!
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bir kac lamer tarafından bi bug sayesinde hacklendi en yakın zamanda yani en kısa zamanda düzeltiyorum bug i buldum[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Larethian, 06 Temmuz 2004 03:58 tarihinde demiş ki: attığı mesaj sayısı çok olan kendini adam sanıyor bkz. Erutan . Aslında böyle birine herkesin ihtiyacı war forumlarınızı devamı hareketli tutar kendisi hiçte sıkılmaz zaten işi bu boş boş boş ... HADE LEN uo emülatorlerine takılan salak var bkz:larethian [signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something [Bu mesaj Erutan tarafından 06 Temmuz 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Erutan sinirlenme.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Delinin biri kuyuya bi taş atmış,871264812734 tane akıllı çıkaramamış :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 halay ekibine almadın beni korax :( laf atma bakim sen yolla kodunu özelime bende orda yer alıp halay çekmek istiom teyteyteyyyyyyyyy kekliği düz ovada avlarımmmmm cıkıdımı cıkıdımı cıkıdımı oynarımmmmm yolla bakem korax bubas[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bu arada arkadaslar sitemiz en geç saat 22.00 sularında yeni dizaynıyla halka açılacaktır.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 phpNuke kullanmasan yada daha sıcak bir tasarım kullansan olmazmı?[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Halk sabırsız.Bilgisayarlarında ne internet explorer nede client203 kaldı. Halk o kadar server açı ki sitenin banwithini yiyolar. Aman tanrım.Çabuk siteyi halka açın.[signature][hline]
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ardhath stafftan ayrılınca sana bi haller oldu staffta olsan eminim böyle konusmazdın neyse, Php nuke kullanmıyoruz.Php nuke'ın 100000 tane acıgı var ve fixlemekten yada fixlemeye ugrasmaktan bıktım artık yep yeni bir dizaynla karsınızda olacagız.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sen zaten php-nuke fixleyemezsin, hazır fixleri kurarsın. öyle geliyor bana?[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 faust babs nası lafı yapıştırdım larethian mıdır nedir o şebeğe? ha muyauhuhaauh hastayım sana olm evlencem senle :) gral olcaz 2 miz :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Evlenip ikinizdemi kral olacaksınız ?[signature][hline]
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hayır içlerinden biri kralice olacak...[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 konu ile alakasız msjlar atarak espirimi yapıonuz[signature][hline]Medeni Olmak Açmaksa Bedeni Desenize Hayvanlar Sizden Medeni !!!
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bende onu anlatıyorum[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sitemizde bakım mevcuttur,tam bir saat veremiyoruz ama 7 temmuz 2004 saat 12.00 itibariyle açılacak.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Erutan, 06 Temmuz 2004 20:21 tarihinde demiş ki: faust babs nası lafı yapıştırdım larethian mıdır nedir o şebeğe? ha muyauhuhaauh hastayım sana olm evlencem senle :) gral olcaz 2 miz :D Erutan yapıstırdıgın lafta pek yaratıcı canım nerden buluyorsun boyle kelimeleri vay be ( kapasite meselesi )[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ne demek i$tedin baP ?[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sırf bu yüzden kıl oluyorum erutanın yazdığı konulara yau arkadaşım bizim göz ve beyin zevkimizi kirletmeye ne hakkın var irc ve forum arasında farkı hala öğrenemedin mi bi mesaj atmadan önce attığın mesajı oku yakışmıyo bu tür cıvıklıklar senin gibi genchlere üzülüorum bu konuda yani
Öne çıkan mesajlar