Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok ciddi bir proje için staff arıyoruz,öyle zebula scriptleriyle falan deil tamamen kendi scriptlerimiz ve sponsorumuz sayesinde çok yakında açılacak.GM , scripter tüm plevellardan arıyoruz.Sponsurumuzun adını şimdiden vermiyorum sitemiz 1-2 haftalıgına kapalı kalacak sadece bir bakım için,bu projede yer almak istiyorsanız bana öms , icq ve ya msn le basvurun...

Msn : [email protected][signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Mesaj tarihi:
HEhe Owner olurum.. (ee zaten ownerım)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
said:
GM , scripter tüm plevellardan arıyoruz.

plevel=scripter evet evet. ben scripter leveline sahip olmak istiyorum ne yapmam lazım.

yiğit, undeadların ışıkta yaşayamayacağını öğren, staff arama.

[Bu mesaj Faust tarafından 05 Temmuz 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Burada Scripter aramanın dogru ama Gm veya Admin aramanın mantıksız olduğunu daha önceki yazılarımın birinde belirtmiştim.

Sizin buradan x shard'ın Gm ini veya y shard'ın adminini almanız sizin yararınıza görünbilir ama tam anlamıyla zararınıza dönüşebilir.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
bende kasmıyorum post bi kere öyle bişey sallamayın!!!!!!!!!![signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
attığı mesaj sayısı çok olan kendini adam sanıyor bkz. Erutan .
Aslında böyle birine herkesin ihtiyacı war forumlarınızı devamı hareketli tutar kendisi hiçte sıkılmaz zaten işi bu boş boş boş ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
  • Yeni Oluştur...