Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Çok ciddi bir proje için staff arıyoruz,öyle zebula scriptleriyle falan deil tamamen kendi scriptlerimiz ve sponsorumuz sayesinde çok yakında açılacak.GM , scripter tüm plevellardan arıyoruz.Sponsurumuzun adını şimdiden vermiyorum sitemiz 1-2 haftalıgına kapalı kalacak sadece bir bakım için,bu projede yer almak istiyorsanız bana öms , icq ve ya msn le basvurun... Icq : 105710466 Msn : [email protected][signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Cevap yok msn kaydettim[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 msn adresin nedir[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 HEhe Owner olurum.. (ee zaten ownerım)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 neden sağlıksız olsun ki[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: GM , scripter tüm plevellardan arıyoruz. plevel=scripter evet evet. ben scripter leveline sahip olmak istiyorum ne yapmam lazım. yiğit, undeadların ışıkta yaşayamayacağını öğren, staff arama. [Bu mesaj Faust tarafından 05 Temmuz 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 faust allah askına sus , git de noir i düzelt[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 babs the gRALS :D yaw ne bilem icimden böle demek geçti daniel sana kastım yokta o scripter biraz saçma olmuş orda faust doğru söylemiş ne demişler? dost acılı adana söler :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hızlı yazdım ama hic farketmez Rütbe = PLEVEL Silencer a sorsalar plevel'in ne diye 07 yada 7 demez,admin yada administrator der.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Burada Scripter aramanın dogru ama Gm veya Admin aramanın mantıksız olduğunu daha önceki yazılarımın birinde belirtmiştim. Sizin buradan x shard'ın Gm ini veya y shard'ın adminini almanız sizin yararınıza görünbilir ama tam anlamıyla zararınıza dönüşebilir.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Daniel neden silencer'a soruyosun ki? Silencer otoritemi ? :)
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Daniel_Xavie, 05 Temmuz 2004 17:43 tarihinde demiş ki:Silencer a sorsalar plevel'in ne diye 07 yada 7 demez,admin yada administrator der. Admin diye plevel var, scripter diye bir plevel yok ama.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ozmn Developer=scripter diyorum.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bölüme 57.000 . mesajı atmak istedim de[signature][hline]"Haplo" [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 Temmuz 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Muhaha heren başka işin yokmu ballisi :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj kasanlarda belli oluyor,neyse konuya dönelim ya msj atın yada atmayın ama konu dagılmasın.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oha simdi ben post mu kasıom ayıp ayıp :yapma:[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yok bana diyor .. heh. .[signature][hline]"Haplo"
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende kasmıyorum post bi kere öyle bişey sallamayın!!!!!!!!!![signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bence post falan kasan yok aramızda yani kim dedi post kasan diye konuyu acmıs arkadasımız diye dagıtalım degilmi?[signature][hline]
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İş staff Aramaktan Postcuları aramaya Dömüş :D[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_-
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 attığı mesaj sayısı çok olan kendini adam sanıyor bkz. Erutan . Aslında böyle birine herkesin ihtiyacı war forumlarınızı devamı hareketli tutar kendisi hiçte sıkılmaz zaten işi bu boş boş boş ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Server'ın adı Limbscomp 62/2,5 felan mı olacak?[signature][hline]
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şaka gibi[signature][hline]Only god can judge me ! Beni sadece tanrı cezalandırır.
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Daniel msn i ni aciyormusun yoksa beni mi kabul etmıyorsun. MY MSN = [email protected][signature][hline] [Bu mesaj Sphere tarafından 06 Temmuz 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar