Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Çok ciddi bir proje için staff arıyoruz,öyle zebula scriptleriyle falan deil tamamen kendi scriptlerimiz ve sponsorumuz sayesinde çok yakında açılacak.GM , scripter tüm plevellardan arıyoruz.Sponsurumuzun adını şimdiden vermiyorum sitemiz 1-2 haftalıgına kapalı kalacak sadece bir bakım için,bu projede yer almak istiyorsanız bana öms , icq ve ya msn le basvurun...

Msn : [email protected][signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM , scripter tüm plevellardan arıyoruz.

plevel=scripter evet evet. ben scripter leveline sahip olmak istiyorum ne yapmam lazım.

yiğit, undeadların ışıkta yaşayamayacağını öğren, staff arama.

[Bu mesaj Faust tarafından 05 Temmuz 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Burada Scripter aramanın dogru ama Gm veya Admin aramanın mantıksız olduğunu daha önceki yazılarımın birinde belirtmiştim.

Sizin buradan x shard'ın Gm ini veya y shard'ın adminini almanız sizin yararınıza görünbilir ama tam anlamıyla zararınıza dönüşebilir.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 05 Temmuz 2004 17:43 tarihinde demiş ki:Silencer a sorsalar plevel'in ne diye 07 yada 7 demez,admin yada administrator der.
Admin diye plevel var, scripter diye bir plevel yok ama.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

attığı mesaj sayısı çok olan kendini adam sanıyor bkz. Erutan .
Aslında böyle birine herkesin ihtiyacı war forumlarınızı devamı hareketli tutar kendisi hiçte sıkılmaz zaten işi bu boş boş boş ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...