roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nedendir? kullanım alışkanlıklarımı mı öğrendi acaba erkek profillerine bakma oranı / kız profillerine bakma oranı falan mı yaptılar? yoksa listemde erkek mi fazla ben çözemedim. (not: ayrıca çıkan kızlar ya hiç arkadaşsız, ya çok yeni, ya erotik fotoğrafları bulunan tipler, ya da privacynin dibine vurmuş sadece foto gösteren gizemli tipler oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 facebookta sürekli karı aratınca öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bendede çok çıkıyor karı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 forgiver said: facebookta sürekli karı aratınca öyle oluyor ahhahaha olabilir gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bana sakalli biyikli pis pis herifler cikiyo nefret ettimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 işte erkek olmanın faydaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fahişe tipli hatunlar çıkıyor abi sürekli. özellikle mi güzelini seçiyor bu. gerçi başörtülü de var bir iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı karı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 facebook karıdan anlıyor http://www.facebook.com/profile.php?id=1368459193&ref=pymk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fantazik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 banada çıkıyor vallahi. ama çıkma sebebi tahminimce o kişilerin 5000 6000 kadar arkadaşı vardır facebookta otomatik olarak "yuh bukadar adam tanıyo sende tanıyosundur aga bi bak" diyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bende hep orda çatallı hatunlar çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 anlamadim abi bende bunu sorcaktim hayir abi ortak arkadasimizda yok tutturdu gizem diye bi kariyla tanis diyo diyorum istemiyorum basim bagli benim hayir bagli olmasa direk abanicam facebook co israr etti kiramadim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende niye çıkmıyo lan bunlar!?!??! abuk subuk 20 arkadaşınız ortak diye saçma sapan tipler çıkıyor istemiyorum. çarpılarına bastım bastım belki çıkar güzel birileri diye suggestion kalmadı :D sevmiyo facebook beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abi bunnar o suggestionda cikannar gibi deil a suggestionda bendede ortak arkadasli adamlar cikiyo bunnar yeni basladi sacma sapan kizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 o tanımadığımız insanlar fanıolduğumuz sayfalara fan olan, aynı gruba üye olan kişiler olabilir mi acaba lan. ben de en zamandır düşünüyorum aklıma bu geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar