Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 şimdi ben kayıt dondurup isveç'e gitmeyi planlıyorum. atıyorum tam 1.dönem sonunda dondurdum sonra işte ne kadar süre veriyorlarsa gelip kaldığım yerden mi devam ediyorum nedir noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 her okulun sistemi farklı. öğrenci işlerine sorman en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bildiğim kadarıyla kayıt dondurabilmek için geçerli bi mazaretin olması gerek sağlık sorunu gibi isveçe neden gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yoo arkadaşım ingiltereye gitmişti bebek bakıcısı olarak 1 sene kaldı geri döndü illa sağlık sorunu olması gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 peki mesela ben türkiyede bi üni kazansam ama alman diplomasıyla da almanyada bi üniye girsem ve orada okusam burda kayıt dondurabilir miyim ve ne kadar dondurabilirim? 2 sene denmişti bana ama bi sorıyım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dondurabilirsin niye dondurmayacakmışsın sağlık sorunu falan gerekmiyor zorla mı okucaksın yani istemiyosan allala =p zaten yurtdışına giden herkes tr'de işini sağlama alır terslik olur da dönersem diye. tabi 2 sene gibi bir süre var olabilir onu bilmiyorum yalnız tr'de özel okul kazanıp da dondurma olayı sakat oluyor tabi. Dondurduğun zaman aynı okul parasını veriyosun çünkü gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya yok itu uçak filan girer dondururum 2 yıl en kötü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Maedhros said: bildiğim kadarıyla kayıt dondurabilmek için geçerli bi mazaretin olması gerek sağlık sorunu gibi isveçe neden gidiyorsun keyiften tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 isveçe gitmicek olsan dicektim muhtarla konuş bi fakirlik belgesi al yetiyo...Ancak araştırcakları tutarsa ve isveçe gidiyosan ıh ıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 dondurulan yıl 7 yıllık azami eğitim süresine dahil oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 niye ki abi zorla mı okutcaklar dondurcam dersem kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yok hacı keyfi dondurulmuyo dediğim gibi sanırım en kolayı fakirlik belgesi..Muhtara rica edince zaten hani kıl bi tip değilse veriyo.Evi falan sizin üstünüze göstermeyip hede hödö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fakirlik belgesi almaktansa hiç gitmem daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 O belgede yazan şeyler çok hoş...Belirtilen şahıs yardıma muhtaçtır yazıyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yok öyle bişey yahu yurtdışına giden herkes dondurur kaydını öyle gider fakirlik kağıdı falan yalan, dartanian yiyor sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 teyzesi giden yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yav said: yok öyle bişey yahu yurtdışına giden herkes dondurur kaydını öyle gider fakirlik kağıdı falan yalan, dartanian yiyor sizi yok abi ben demedim sadece fakirlik kağıdıyla oluyo diye :D en basit alınan belge ve yapılıyo yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bunu en iyisi öğrenci işlerine sormalı.. bide atıyorum 1 sene okudum okulda sonra gittim yurtdışında bi üniversiteye kabul edildim aynı bölüm o okuduğum 1 sene yanıyor mu yoksa 2 den mi başlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 öss'ye bidaha girip aynı üni'ye giriyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar