Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayıt dondurma olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ben kayıt dondurup isveç'e gitmeyi planlıyorum. atıyorum tam 1.dönem sonunda dondurdum sonra işte ne kadar süre veriyorlarsa gelip kaldığım yerden mi devam ediyorum nedir noluyor?
Mesaj tarihi:
peki mesela ben türkiyede bi üni kazansam ama alman diplomasıyla da almanyada bi üniye girsem ve orada okusam burda kayıt dondurabilir miyim ve ne kadar dondurabilirim?
2 sene denmişti bana ama bi sorıyım yine de
Mesaj tarihi:
dondurabilirsin niye dondurmayacakmışsın sağlık sorunu falan gerekmiyor zorla mı okucaksın yani istemiyosan allala =p

zaten yurtdışına giden herkes tr'de işini sağlama alır terslik olur da dönersem diye. tabi 2 sene gibi bir süre var olabilir onu bilmiyorum

yalnız tr'de özel okul kazanıp da dondurma olayı sakat oluyor tabi. Dondurduğun zaman aynı okul parasını veriyosun çünkü gene
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

bildiğim kadarıyla kayıt dondurabilmek için geçerli bi mazaretin olması gerek sağlık sorunu gibi isveçe neden gidiyorsun

keyiften tamamen
Mesaj tarihi:
Yok hacı keyfi dondurulmuyo dediğim gibi sanırım en kolayı fakirlik belgesi..Muhtara rica edince zaten hani kıl bi tip değilse veriyo.Evi falan sizin üstünüze göstermeyip hede hödö..
Mesaj tarihi:
yav said:

yok öyle bişey yahu
yurtdışına giden herkes dondurur kaydını öyle gider

fakirlik kağıdı falan yalan, dartanian yiyor sizi

yok abi ben demedim sadece fakirlik kağıdıyla oluyo diye :D en basit alınan belge ve yapılıyo yani asdf
Mesaj tarihi:
bunu en iyisi öğrenci işlerine sormalı.. bide atıyorum 1 sene okudum okulda sonra gittim yurtdışında bi üniversiteye kabul edildim aynı bölüm o okuduğum 1 sene yanıyor mu yoksa 2 den mi başlıyorsun
  • Yeni Oluştur...