-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yav said: 4998 http://i153.photobucket.com/albums/s235/revmyspace2/graphics/Misc/Funny/0_funny_oh_no_you_didnt.gif of araya post girmiş alıntılıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 c'mon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ohh be bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kanuni said: amerikan versiyonunda 10 dakika icinde bitiyor hersey. aciyim mi ac, tik actim. bizde. aciyimmi ac.. hadi gencler 5000 den geri sayiyoruz. 4999... AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 O değilde ne hissediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 toggie said: bitsin su yarısma artık. cok fena bıktım acundan. survivor falan yapacaksa yapsın yoksa cıksın ekranlardan biraz ara versin. Yetenek Sizsiniz'le tekrar bizlerle olacak. Acun'dan kaçamazsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 toggie said: bitsin su yarısma artık. cok fena bıktım acundan. survivor falan yapacaksa yapsın yoksa cıksın ekranlardan biraz ara versin. Herif tam reyting canavarı, reyting için her haltı yapacak bir tip. Varmısın yokmusunun yanında eski futbolcuların sırtından da işi götürüyor, yeni çekeceği yetenek yarışması da yakında başlayacak. Bir de nedense çok önemli birşeymiş gibi devamlı Kadıköy anadolu mezunu olduğunu çok iyi ing konuştuğunu anlatıp duruyor programlarda, sanırım üni bitirmemek kompleks yapmış adamda. Gerçi bu haliyle de parayı çuvalla götürüp trilyonluk araba alabiliyor. Bence çok gereksiz bir herif, keşke sadece magazinci falan takılsa ve bu boş yarışmalarla milleti oyalamasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 acun kadıköy anadolu'ya geldiğinde bir mezunlar gününde, hocalar "evladım ingilizceni düzelt, ya da kadıköy anadolulu olduğunu söyleme rezil ediyorsun bizi" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yok abi sizin aklınızdan kalmayan baska programlar da cıkardı acun kendi produksuyonundan ama prim yapmadı iste. var mısın yok musun'u da sadece salaklar izler. e burası turkiye olunca adam da kazanıyo tabi. yoksa samimiymis de, seyirciyle barısıkmıs da hikaye anlatmasın hahah. tamamen sansa baglı olan bi yarısmada ne hissediyosun diye sorabilen insanların, hic caba sarfetmeden kazanabilecekleri cuvalla parayı acgozluluk yuzunden reddeden insanların katıldıgı, en az onlar kadar cahil ve beyinsiz olan insanların izledigi bir yarısmaydı bu. adam parayı bulunca da bokunu cıkarttı tabi. nerdeyse butun kutulara 500k koyacaktı artık. ben de bu kadar embesili bir araya getirip paranın dibine vursam ben de cıkartırdım cılkını, adama hak veriyorum o yuzden. hani survivor, fear factor gibi orijinal programlar guzeldi de, var mısın yok musun gibi hicbir bilgi ya da kultur gerektirmeyen, tamamen sansla caba harcamadan para kazanan yarısmacıları izlemek cok anlamsız geliyo bana. o yarısmanın hosuma giden tek kısmı yardıma muhtac insanlara yapılan guzel yardımlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yav said: Millet nası düşünüyo bilmiyorum da bence çok kötü 500bin tl piyango vs. almak. ciddiyim yahu :) her şey yalan olur abi ne öyle abii ben 500.000'i çok daha astronomik olarak kodlamışım beynime yoksa güzel para ya nolcak ki iyisinden bi tane ev aldın araba aldın, bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 toggie said: yok abi sizin aklınızdan kalmayan baska programlar da cıkardı acun kendi produksuyonundan ama prim yapmadı iste. var mısın yok musun'u da sadece salaklar izler. e burası turkiye olunca adam da kazanıyo tabi. yoksa samimiymis de, seyirciyle barısıkmıs da hikaye anlatmasın hahah. tamamen sansa baglı olan bi yarısmada ne hissediyosun diye sorabilen insanların, hic caba sarfetmeden kazanabilecekleri cuvalla parayı acgozluluk yuzunden reddeden insanların katıldıgı, en az onlar kadar cahil ve beyinsiz olan insanların izledigi bir yarısmaydı bu. adam parayı bulunca da bokunu cıkarttı tabi. nerdeyse butun kutulara 500k koyacaktı artık. ben de bu kadar embesili bir araya getirip paranın dibine vursam ben de cıkartırdım cılkını, adama hak veriyorum o yuzden. hani survivor, fear factor gibi orijinal programlar guzeldi de, var mısın yok musun gibi hicbir bilgi ya da kultur gerektirmeyen, tamamen sansla caba harcamadan para kazanan yarısmacıları izlemek cok anlamsız geliyo bana. o yarısmanın hosuma giden tek kısmı yardıma muhtac insanlara yapılan guzel yardımlardı. bu ne basmakalip, tekduze, mantiktan uzak bir yaklasimdir yahu? programi sevmiyorum, o yuzden izleyenler salaktir.. o_0 az yol alin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Belki de salaklara hitab ettiği için sevmiyodur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 adam haksız değil de yakın çevresinde programı öylesine açık bırakan varsa kabul edemeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kimse üstüne alınmasın, keza söz meclisten dışarı. ama anlattığım şeyin basmaklıplık tekdüzelikle falan ilgisi yok. direk embesiller icin hazırlanmıs bi yarısma. ekmek'in dedigi de dogru. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 benim cikisimin meclisle alakasi yok. gunde 15-20 dakikadan fazla televizyon izlemem (o da genelde akilli tv), su yarismayi da toplasan 5-6 kere izlemisimdir. benim demek istedigim, televizyon dedigin sey aptal kutusudur. o yuzden televizyondaki hersey ayni oranda aptalcadir. ve dolayisiyla izleyenlerin hepsi ayni oranda salaktir. lostuymus, var misin yok musun'uymus, deal or no deal'iymis, farketmez. farketmemeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 neden farketmesin abi. tv aptal kutusu falan degil, oncelikle iletisim sonra da eglence kutusudur. bu yarısma da insanları eglendirmek icin yayınlanır ancak sadece yetersizler gercekten izlerken eglenir. kisisel fikrim / no offence. bi de yolan alın lan falan demissin de, sahalardan gormek istemedigimiz haraketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bu programdan zevk alan gerizekalıdır diye yersiz ithamlarla gelirsen daha fazla da laf yersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ne hissediyosun, büyük hissediyorum diyen adamları seyretmekten keyif alanlara ne diyecektim baska? he programda guzel muhabbet oluyo vs onu seviyorum dersin, ya da yarısmacılardan birine sempati duymussundur hadi anlarım. ama birisi yukarda guzel demis amerika'da boyle turkiye'de 5000'den geri sayıyoruz diye. tamamı sansa dayalı bir olayı telepatik yollara baglayan insanlara benim sinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 işsiz amele de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 'Bana dokun, bakalim buyuk mu hissediceksin kucuk mu' diyebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hintli hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya time/space manipulation olan bir dizi/filmi izlemek ne kadar mantikliysa o da mantikli. sonucta icerik icin degil, en basinda merak olmak uzere indirekt itici faktorler nedeniyle izlenmiyor mu televizyon? lost'u izlemenin sebebi de meraktir, ask-i memnun dizisinin tutmasi da farkli bir acidan meraktir, var misin yok musun'un olayi da ayni meragi uyandirmaktir. yoksa kendin yarismiyorsan her yarismayi izlemek mantiksiz ki.. toggie said: bi de yolan alın lan falan demissin de, sahalardan gormek istemedigimiz haraketler bunlar. oyle art niyetle yazdigim birsey degildi, "salin gitsin ya" tonunda yazdim da, sonradan okuyunca farkettim gereksiz olmus evet =) yari uyku modundayim 2-3 saattir, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yok mesela guzel bilgi/kultur gerektiren yarısmalar oluyo. onları izlersen belki kendine biseyler katıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mum_Chamber said: benim cikisimin meclisle alakasi yok. gunde 15-20 dakikadan fazla televizyon izlemem (o da genelde akilli tv), su yarismayi da toplasan 5-6 kere izlemisimdir. benim demek istedigim, televizyon dedigin sey aptal kutusudur. o yuzden televizyondaki hersey ayni oranda aptalcadir. ve dolayisiyla izleyenlerin hepsi ayni oranda salaktir. lostuymus, var misin yok musun'uymus, deal or no deal'iymis, farketmez. farketmemeli.. abi naptın çok kötü bi post olmuş bu hiç yakışmıyor Mum'a cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya ben sadece sonunu izledim rastlantı hiç izlemezdim arkadaş dedi izle die.şimdi adam 500 ü aldı ii dedim kalktım gidiom bi yandan da "bunlar şimdi bi saat kutlama yapar" dedim arkadaş "aha lan" dedi bi baktım altta az sonra 500.000 kutlaması yazıyor.abi bu nasıl bi yayıncılık anlayışı yayın akışınız yokmu sizin yada kazanacağını biliyor muydunuz bide kutlama için ayrı gösterim yapıyosunuz.izlemedim gerçi izleyen oldu mu kutlamayı naptılar oturup 5000 den geri mi saydılar :) edit : canlı yayındı ilk çıktığı zamanlar şimdi değil mi bilmiyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar