fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 benim bugun düzeldi girdim oyuna yani kredi kartı yani billing kısmıyla ilgili bir problemdi kendi kendine düzeldi sanırım anlamadım ben de...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Peki us toa nerden alabilirim? Daha önce ısmarlamış birisi adres verirse iyi olur.Bana cdromshop.com dedilerde annamadım us mi eu mu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 cdromshop.com US versiyonun satar kargo ücreti de fena değil aslında, oradan alabiliyosun yani alternatifler; gamestop.com chipsbits.com ama bu ikisinin kargosu çok daha pahalıya geliyor baştan söylim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 chipsbits'den almıştım ben klasik ve shrouded isles versiyonlarını. Fedex'le 3 günde kapımdaydı..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben başlarken Classic Daoc Paketi Almadım.Gamespydan 7 Day Trial vardi onu indirmiştim 500 küsür Mb ondna osnra kredi kartıyla açtırdım ve oyuna daldım bu dedigim U.S versiyonu yanlız.Önceki gün yeni cıkan platinium edition(Daoc+Si+Toa+Nf Patch) 30$+Kargo ile alabilirsin stoclardada gözüküyor ben Toa+Si yi almıstım güvenilir site ve 2-3 gün içinde geliyor DHL ile site adreside Http://www.cdromshop.com yine hatırlatayım bu U.S versiyonu.[signature][hline]Ciguli Kibritci 50 Merchenary Guinevere Xaline 31 Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar