Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Windows 7 RC kullanıyorum, IIS kurulu ve kablo internet kullandığım için sabit sayılabilcek bi IP adresim var. Arkadaşlara bu yolla güzel güzel dosyalar sunuyorum, mesela en son 2 arkadaşıma Windows 7 RC'nin dvdsini atmıştım. Yalnız kafama takılan bi şey var. Ben IP adresimi internette hiçbi yere yazmadım, adresimi bu arkadaşlar haricinde bilen kimse yok. Buna rağmen Almanya'dan, Türkiye'den türlü türlü adamlar bu isoları benden çatır çatır çekiyolar arada sırada. E bu adam hadi benim IP adresimi buldu, e benim sunucuda bulan dosyaları nerden buluyolar? Directory browsing kapalı. Hala milletin ihtiyacı olur diye açık tutuyorum IIS'i ve o dosyaları. Sunucuyu kapamak yerine arkadaşlar için bi Windows hesabı yaratıp IIS'te Windows authenticationu açtım. Bundan da çekinmiyo diilim gerçi. Milletin bi şekilde Windows hesaplarımın kulanıcı adları ve şifrelerini bulmasıyla başıma daa büyük bi iş açmam mümkün müdür ki? İçime kurt düştü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ip scan yapıyor adamlar öyle buluyorlardır da, directory listing yokken nasıl çekiyolar dosyaları ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 belki arkadaslarin o kisilere link vermistir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Valla aslında hiç sanmıyorum ama şimdilik aklıma gelen en mantıklı açıklama o. Yani başkalarına verseler bile bana da söylerler, bi arkadaş senden isoyu çekcek falan diye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ii de aga rc sürümünü kim napsın artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya işte en azından bikaç ay daha beleş kullanabiliyolar, gerçi key bulamayabilirler ama neyse sdflkjs Sırf iso'lar da değil ya, oyunların screenshot dizinlerini falan da açıyorum paylaşıma. Lazım oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 heklerler lan fişi çek hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ohoo bugun dosyasini paylasima acan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 götünü başını açar diyecektin galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hadi hadi. demiş kadar oldun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bari beni tırollemeyin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 olm kapa bilgisayarı elden gidicek dosyalar lan. indir şartelleri komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 senin pc üstünden suç işlerler emrah gibi kalırsın annen aglar şalteri indir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: olm kapa bilgisayarı elden gidicek dosyalar lan. indir şartelleri komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kullanma o programi, HFS var, boyutu ufak ama islevi buyuk :P Sifre falanda koyabilirsin directory'e cok kullanisli dedigim gibi.Hemde ucretsiz. http://www.rejetto.com/hfs/?f=dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.getdropbox.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar