Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir -> İzmir EN hızlı nasıl gıdebilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankara'da inince Havaş'la gidersin (Ulus'ta bir yerde olması lazım binebileceğin yer), 1 saati bulur. Uçağa binene kadar 3-4 saat civarı zaman geçirmiş olursun Eskişehir'den çıktıktan sonra.
Mesaj tarihi:
garda indikten sonra 19mayis stadinin ordaki havas 500m.

saatleri tutturursan hic surunmeden gidersin.

ama esk den bindin, indin, havas, ordan ucagi yakaladin derken direk eskisehirden otobuse binmenden daha cok vakit kazanirmisin bilmem.

sonucta adnan menderes cok eziyet bi yerde, indikten sonra arabayla bile 30dk suruyor merkezi yerler.

hele karsiyaka ise =//
Mesaj tarihi:
kutahya&ekisehir-izmir gidiyorsaniz anadolu tercih edin cidden diger firmalar mevcut tum koyleri geziyor dag bayir gezerken min 1saat ekleniyor yolculuga.onun disinde ufak boyle minibus tarzı seyler var belirli kalkis saatleri olan direk istanbul-ankara-izmir(?) yapiyormu gormedim ama kutahya otogarda vardi onlardan 3-4 saat ist yaziyordu ustunde
Mesaj tarihi:
Fistan said:

senko said:

eskişehir - izmir seferleri yok benim bildiğim daha.

buzlu ile fln otobüse atlayıp gelecen işte 6saatte varırsın.

var var

adnan menderesten direk esk havalimanına bırakıyor demi?
öyleyse iyi lan bayramda fln giderim o zmn eskişehire.
Mesaj tarihi:
reyou said:

Hızlı tren ankara ordan ucak diyorum ama,

ankarada hızlı trenden ındıkten sonra nasıl havaalanına gıderım?

tren zati eskiden geçiyor duruyor orda sonra ankaraya geçiyor
Mesaj tarihi:
yok aktarma yapman lazim sanirim, ben cumhuriyet treni ile geldim 4 saat ist eskisehir ordan hizli tren 1.5 saat sanirim.

Bu arada anadolu zupermis loo, tv fln filan, bide tam derbi aksamina denk geldim adamlar sabah 5 e kadar tartistilar vakit gecti :)
  • Yeni Oluştur...