reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Hızlı tren ankara ordan ucak diyorum ama, ankarada hızlı trenden ındıkten sonra nasıl havaalanına gıderım?
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ulus havaş'a taksi, ordan 40dk havaalanı
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 eskişehir - izmir seferleri yok benim bildiğim daha. buzlu ile fln otobüse atlayıp gelecen işte 6saatte varırsın.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ankara'da inince Havaş'la gidersin (Ulus'ta bir yerde olması lazım binebileceğin yer), 1 saati bulur. Uçağa binene kadar 3-4 saat civarı zaman geçirmiş olursun Eskişehir'den çıktıktan sonra.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 garda indikten sonra 19mayis stadinin ordaki havas 500m. saatleri tutturursan hic surunmeden gidersin. ama esk den bindin, indin, havas, ordan ucagi yakaladin derken direk eskisehirden otobuse binmenden daha cok vakit kazanirmisin bilmem. sonucta adnan menderes cok eziyet bi yerde, indikten sonra arabayla bile 30dk suruyor merkezi yerler. hele karsiyaka ise =//
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 senko said: eskişehir - izmir seferleri yok benim bildiğim daha. buzlu ile fln otobüse atlayıp gelecen işte 6saatte varırsın. var var
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kutahya&ekisehir-izmir gidiyorsaniz anadolu tercih edin cidden diger firmalar mevcut tum koyleri geziyor dag bayir gezerken min 1saat ekleniyor yolculuga.onun disinde ufak boyle minibus tarzı seyler var belirli kalkis saatleri olan direk istanbul-ankara-izmir(?) yapiyormu gormedim ama kutahya otogarda vardi onlardan 3-4 saat ist yaziyordu ustunde
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fistan said: senko said: eskişehir - izmir seferleri yok benim bildiğim daha. buzlu ile fln otobüse atlayıp gelecen işte 6saatte varırsın. var var adnan menderesten direk esk havalimanına bırakıyor demi? öyleyse iyi lan bayramda fln giderim o zmn eskişehire.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Fistan said: eskişehirden anadolu turizm 7 saat express 6 saat. MARKED AS AN ANSWER.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 reyou said: Hızlı tren ankara ordan ucak diyorum ama, ankarada hızlı trenden ındıkten sonra nasıl havaalanına gıderım? tren zati eskiden geçiyor duruyor orda sonra ankaraya geçiyor
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yok aktarma yapman lazim sanirim, ben cumhuriyet treni ile geldim 4 saat ist eskisehir ordan hizli tren 1.5 saat sanirim. Bu arada anadolu zupermis loo, tv fln filan, bide tam derbi aksamina denk geldim adamlar sabah 5 e kadar tartistilar vakit gecti :)
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 anadolu da lüx müdür nedir ondan var mı hani tekli koltukta gidion ya?
Öne çıkan mesajlar